Lapostető szigetelés

A lapostető szigetelés az egyik legkényesebb és legnagyobb szakértelmet igénylő művelet az építőipari kivitelezések során, amely szakszerűtlen kivitelezés esetén szinte mindig súlyos károkat, beázást von maga után. 

Kérje ajánlatunkat, helyszíni felmérésünket itt! 

szigetelés-jo

Cégünk 23 éves tapasztalattal rendelkezik szigetelési szakkivitelezésben, több mint 100.000 nm lapostető-szigetelési referenciával Budapesten és Pest megyében. 

  • Vállaljuk lapostetők kiépítését, valamint meglévő lapostetők felújítását is. Mind PVC, mind bitumenes technológiával.
  • A lapostetőknél mind a hő-mind a vízszigetelés kardinális kérdés.
  • BACHL PIR rendszergaranciás lapostető-kivitelezéseket vállalunk
  • BAUDER rendszerek szakkivitelezői vagyunk

Konzultálna szakértőnkkel? Kérjen online időpontot itt

A lapostető szigetelésekor, illetve annak felújításakor PVC lemezeket alkalmaznak.

A PVC lemezek előnye, az úgynevezett poliizobutidilén (PIB) lemezek voltak, melyek kifejlesztése az 50-es években kezdődött. Ezt az anyagot azóta is igyekeznek tökélyre fejleszteni,hogy a lehető leghatékonyabb szigetelő funkciót töltsék be.

Új lapostető szigetelés

Nagyon fontos, hogy a vízszigetelési technikát, illetve az anyagokat a lapos tető szerkezetéhez mérten válasszuk ki. Ez azért fontos, hogy az új lapos tető még legalább 20 évig beázás mentes maradjon. Minden új lapos tető szigetelése során úgy kell megválasztani a vízszigetelési technológiát, a szükséges szigetelő anyagokat, hogy az elkészült lapostető szigetelés legalább húsz évig beázás mentes maradjon.

Lapostető szigetelés betonfödémen

A betonfödémmel való szigetelési technikát főleg a hasznosított lapos tetőkön alkalmazzák, mint a zöldtetőknél, parkoló tetőknél, járható lapos tetőknél.
A Betonfödémen fordított technológiánál is bitumenes szigetelő lemezeket alkalmaznak, mivel ez tart ki a legtovább. technológiát alkalmaznak, mert ez a legmegbízhatóbb, legjobb szigetelési megoldás.

A bitumenes lemezes szigetelési technológiának, és a PVC szigetelésnek is egyaránt megvannak az előnyei.
Mivel a bitumenes lemezes technológiánál a vízszigetelés két rétegben történik, így ez a módszer a legmegbízhatóbb tetőszigetelési megoldás, bár a munkafolyamat emiatt elhúzódhat.

Bár a PVC szigetelés egy rétegben készül, előnye, hogy nagyon gyors a kivitelezése, így azoknak a kivitelezőknek, megrendelőknek ajánlják, akiknek határidőre kell befejezniük az építkezést. Előnye még a PVC lemezeknek, hogy nagyon rugalmasak, így a tető szerkezetét könnyen felveszik, emiatt is lehet velük olyan könnyen dolgozni.

Lapos tető szigetelés trapézlemezen

A Trapézlemezen történő szigeteléshez általában PVC lemezeket alkalmaznak. Ezt a megoldást főleg a nagy átmérőjű csarnokoknál választják. Ettől függetlenül trapézlemezen készülhet bitumenes szigetelés is két rétegben mechanikus rögzítéssel, de ez sokkal hosszadalmasabb és bonyolultabb procedúra.

Lapostető szigeteléssel kapcsolatban, kérje díjmentes ajánlatunkat!

ajánlatkérés

Referencia munkáink

image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25
  • Blikk
  • PiacProfit
  • ProfitLine
  • KNK
  • 10perc
  • Kanizsainfo