Danish Fabrik típusházak

Danish Fabrik típusházak bruttó 415.000 Ft/nm áron kulcsrakészen! 


 • Akár 90 nap alatt - tervezéssel együtt akár 120 nap alatt! 
 • Fix áron, fix határidővel, tervezési díj nélkül. 
 • A skandináv készház-technológia csúcsa Magyarországon. 
 • AA++ energetikai besorolással - majdnem passzívház, ahol nem konganak a falak, és nem érzi, hogy könnyűszerkezetes házban él. 

Éljen kompromisszummentes minőségben, közel nulla rezsivel, úgy, mint a skandináv országokban! 

Design&Deal! Akár -35%-al olcsóbb belsőépítészeti elemek, gyönyörű megoldások és anyagok! 

INGYENES belsőépítészet - amitől olcsóbb lesz és szebb! 

Minden típusházunk esetén INGYENES belsőépítészeti tervezés során bejárhatja 3D-ben és VR-ban leendő otthonát, és pontosan kiválaszthatja az értékhatárhoz illeszkedő parkettákat, csempéket, beltéri ajtókat, szanitereket, akár még a bútorokat és a konyhagépeket is előre. Azonnal láthatja, ahogyan megjelennek ezek a kiválasztott elemek a házban, és konkrét áron meg is rendelheti őket. 

Olcsóbban, mint a bolti ár! 

Válasszon típusterveink közül:

Akció!
Április 30-ig
Passzát

Passzát

Akciós ár: 49 990 000 Ft
Bruttó alapterület: 120 m2
Kugli

Kugli

Nettó ár: 28 390 000 Ft
Bruttó alapterület: 64 m2
Alma

Alma

Nettó ár: 77 880 000 Ft
Bruttó alapterület: 119 m2
Szentendre

Szentendre

Nettó ár: 90 024 000 Ft
Bruttó alapterület: 186 m2
Akció!
Április 30-ig
Triász

Triász

Akciós ár: 49 687 320 Ft
Bruttó alapterület: 135 m2
Akció!
Április 30-ig
Jura

Jura

Akciós ár: 39 990 000 Ft
Bruttó alapterület: 110 m2

Referenciák

Algyő

Algyő

AlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyő
Üröm

Üröm

ÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜröm
Balatonrendes

Balatonrendes

Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes
Pomáz

Pomáz

PomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomáz
Gyenesdiás

Gyenesdiás

Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás
 Balatonkenese

Balatonkenese

 Balatonkenese Balatonkenese Balatonkenese
Balatonalmádi

Balatonalmádi

BalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádi
Tahitótfalu

Tahitótfalu

TahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfalu
Óvoda felújítás XIII. kerület

Óvoda felújítás XIII. kerület

Óvoda felújítás XIII. kerületÓvoda felújítás XIII. kerület
Horvátország

Horvátország

HorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátország
Dunaharaszti lakópark

Dunaharaszti lakópark

Dunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakópark
Berkenye

Berkenye

BerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenye
Szentendre v3

Szentendre v3

Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3
Könnyűszerkezetes ház

Könnyűszerkezetes ház

Könnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes házKönnyűszerkezetes ház
Albertirsa

Albertirsa

AlbertirsaAlbertirsaAlbertirsaAlbertirsaAlbertirsaAlbertirsaAlbertirsa

Ingyenes konzultáció

Építkezést, felújítást tervez? 
Szakmai kérdése van? 
Kíváncsi az árakra? 
Hívjon és segítünk!
+36-70-676-5379

Kérjen ajánlatot

A Danish Fabrik Magyarországon csak nálunk elérhető, skandináv minőségű előregyártott készház, amely a legmagasabb minőséget ötvözi a legkedvezőbb árral, a tökéletes, AA++-os energetikai besorolással, a tökéletes belső komforttal és hőérzettel (mint egy téglaház, bárhová bármit lehet fúrni a falban, nem kopognak a falak, és tökéletes a hangszigetelés), a legmodernebb technológiákkal és a leggyorsabb kivitelezési határidővel, ami kulcsrakészen 90 nap szerződésben rögzítve, a felvonulástól számítva.

A Danish Fabrik típusházak nem csak a falpaneljeik tekintetében, hanem minden egyéb területen is a praktikus, hatékony, gyors és korszerű kivitelezés elemeit rejtik magukban.

A Danish Fabrik minden részletében ügyeltek a költséghatékonyságra, a gyors és egyszerű kivitelezhetőségre, a potenciális hibaforrások és időbeni hátráltató tényezők kiszűrésére, valamint elhagyták azokat az anyagokat, amik jelenleg beszerzési nehézségekbe ütköznek vagy irreálisan drágák lennének, hogy kedvező áron tudják tartani a kivitelezést és fix árat tudjanak adni a megrendelőknek a jelenlegi bizonytalan árupiaci helyzetben is.

Ami nagyon fontos, hogy a Danish Fabrik készházak kivitelezése is egyszerű, nehéz elrontani, ami fontos minőségbiztosítási elem akkor, amikor kevés az igazán jó szakember a piacon. Itt nem lehetnek ferdék a falak, pontatlanok a nyílások, nem lehet elrontani a koszorú statikáját, mert CNC lézergépek vágnak ki mindent milliméter pontosan, egy steril, ISO minősített, nagy kapacitású, mérnöki felügyelet alatt álló üzemben, amely évente 138 családi ház panelszerkezetének legyártására képes.

Típusházak Danish Fabrik

Az üzem igény esetén, ha már komoly a szándék, meglátogatható.

A Danish Fabrik készházaknál a födém-és aljzatpanelek is azonos rétegrenddel, előre gyártva készülnek. Természetesen több emeletes házak is építhetőek Danish Fabrik szerkezettel.

Danish Fabrik házak bármilyen talajra, bármilyen lejtésű telekre, hegytetőre is építhetőek.

A falakat kívülről szigetelni már nem kell, köszönhetően a belső Isover szigetelésnek, így a legjobb nettó-bruttó arányt lehet elérni velük a piacon, lényegesen kedvezőbbet, mint a többi, külső szigetelést is igénylő könnyűszerkezetes technológia esetében, és 40%-al jobbat, mint egy hagyományos téglaháznál. Mit jelent ez Önnek a gyakorlatban? Ugyanannyi pénzből nagyobb házat építhet, illetve, ha kicsi a telek (pld keskeny), sokkal nagyobb életteret, hasznos alapterületet tud nyerni azonos külső kerület, maximális beépíthetőség esetén. 100-120 nm-es házak esetén ez egy szobányi különbség!

A Danish Fabrik típustervekért nem kell tervezési díjat fizetni, a tervadaptáció költsége benne van a meghirdetett árban. A tervezés időtartama általában 2-3 hónap egy típusterv esetén, de szerencsés esetben lehet akár 1, azaz egy hónap is, ha nem szükséges semmilyen módosítás sem a telek adottságai, sem a helyi építési szabályzat, sem a megrendelői igények szerint.

Ez azt jelenti, hogy tervezéssel és kivitelezéssel együtt akár 120 nap után költözhet - az első kapavágástól az utolsóig.

Ha még nincs telke, annak a keresésében is szívesen segítünk.

A Danish Fabrik ÉMI engedélyes rendszer, ami azt jelenti, hogy bankhitel, CSOK, stb felvételére is alkalmas, minősített, garanciális, katasztrófabiztos (tűzálló és földrengés-biztos) és bevizsgált a szerkezet.

Nem azonos a gagyi, sokszor könnyelműen hirdetett, olcsó készházakkal, elavult technológiájú, papírház-feelinget idéző “könnyűszerkezetes” házikókkal.

A Danish Fabrik minőség a skandináv életminőséget és igényszintet tükröző, luxuskategóriás megoldás, mely a használt ingatlanok piacán is tartja az értékét!

A Danish Fabrik felkészült a rezsi alacsonyan tartására, a kedvező beruházási költségek mellett. H-tarifára kötött multi-split hőszivattyús hűtő-fűtő klímákkal teljesíti az energetikai követelményeket, tökéletes belső szigetelésének köszönhetően a meleg sem alul, sem oldalt, sem a nyílászáróknál, sem felül nem tud elszökni.

Egy 100 nm-es ház téli fűtésrezsije 5-9.000 Ft/hó plusz villanyszámlát jelent H-tarifás óra esetén.

A típusházak műszaki tartalma:

 • Talajcsavaros vagy betonpilléres alapozás
 • GV-45 vízszigetelés
 • Danish Fabrik aljzatpanel, előre bevezetett gépészeti vezetékekkel, belső szigeteléssel
 • Danish Fabrik fal-és födémpanelek, bennük előre elhelyezett villamos csövekkel
 • ISOLA 6 légkamrás, 3 rétegű üveggel ellátott fehér műanyag nyílászárók
 • Szeglemezes előregyártott tetőszerkezet, betoncserép fedéssel
 • Hűtő-fűtő hőszivattyús klímarendszer
 • Erősáramú villanyszerelés
 • Belül glettelés, festés, hideg-és melegburkolás (laminált padló és hagyományos csempe, járólap)
 • Kívül hagyományos nemesvakolat
 • Trifa ereszcsatorna-rendszer

Elkészült házaink és futó építkezéseink komoly szándék esetén az ország számos pontján megtekinthetőek.

Danish Fabrik házakat építünk Norvégiában, Dániában, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban is. Magyarországon természetesen az ország bármely pontján.

A Danish Fabrik falpanelek belső összetétele:

Ajánlatkérés

Külső homlokzati fal

15 cm EPS hőszigetelés homlokzaton, 12 cm lábazaton
12,5 mm Glasroc X kültéri építő lemez, 6x20cm KVH váz, közte 20 cm Isover hőszig, 12mm OSB 3,
Alu párazáró fólia,
1rtg. 15mm RF tűzgátló gipszkarton

Belső teherhordó fal
1rtg. 15 mm RF tűzgátló gipszkarton, 6x14cm KVH váz, közte 15cm Isover Akuplat, Alu párazáró fólia szükséges helyeken,
1rtg. 15 mm RF tűzgátló gipszkarton

Belső térelválasztó fal
1rtg. 15mm RF tűzgátló gipszkarton,
6 x 10cm KVH váz, 10cm Isover Akuplat, Alu párazáró fólia vizes helyiségeknél, 1rtg.15mmRF tűzgátlógipszkarton

Közbenső pallóvázas födémpanel
2x12mm OSB,
10/20cm v. 8/20cm KVH gerenda,
20cm ISOVER Akuplat hang/hőszigetelés, technológiai építő fólia, gk. lécezés, 15mm RF gipszkarton biztosítása

Záró pallóvázas födémpanel
12mm OSB,
6x20cm KVH gerenda,
20cm Isover Akuplat hőszigetelés,
Alu párazárófólia,gk.lécezés,
15mm RF gipszkarton biztosítása

Nyeregtető tetőpanel, csüngő eresz kial.
KVH 8x16 cm vagy 7,5x15 cm szarufa, 5x5cm ellenléc, 3x5 lécezés,
mastermax 3 Top tetőfólia,
szarufa végek kialakítása látszó,
Milesi XGT lazúrral kezelve

20-as gégecső beépítve
elektromos szerelvény-dobozok előre beépítve

Kérdése van? Tegye fel nekünk!

Ingyenes online konzultációért keressen bennünket!

Ajánlatkérés

Referenciáink

 • Blikk
 • PiacProfit
 • ProfitLine
 • KNK
 • 10perc
 • Kanizsainfo