Készházak, modulházak, előregyártott házak

Típusterveink:

Szamos Ház

Szamos Ház

Nettó ár: 60 480 000 Ft
Bruttó alapterület: 101 m2
Universal-4

Universal-4

Nettó ár: 85 098 600 Ft
Bruttó alapterület: 146 m2
Zöld Rév

Zöld Rév

Nettó ár: 120 851 500 Ft
Bruttó alapterület: 194 m2
Séd

Séd

Nettó ár: 85 320 000 Ft
Bruttó alapterület: 143 m2
Universal-1

Universal-1

Nettó ár: 67 300 970 Ft
Bruttó alapterület: 131 m2
Universal F-design

Universal F-design

Nettó ár: 59 358 900 Ft
Bruttó alapterület: 102 m2

Referenciák

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg

ZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszeg
Ecser

Ecser

EcserEcserEcserEcserEcserEcserEcser
Algyő

Algyő

AlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyő
Üröm

Üröm

ÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜröm
Balatonrendes

Balatonrendes

Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes
Pomáz

Pomáz

PomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomáz
Gyenesdiás

Gyenesdiás

Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás
 Balatonkenese

Balatonkenese

 Balatonkenese Balatonkenese Balatonkenese
Balatonalmádi

Balatonalmádi

BalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádi
Tahitótfalu

Tahitótfalu

TahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfalu
Óvoda felújítás XIII. kerület

Óvoda felújítás XIII. kerület

Óvoda felújítás XIII. kerületÓvoda felújítás XIII. kerület
Horvátország

Horvátország

HorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátország
Dunaharaszti lakópark

Dunaharaszti lakópark

Dunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakópark
Berkenye

Berkenye

BerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenye
Szentendre v3

Szentendre v3

Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3

Szeretne a leggyorsabban építkezni? Kérdezze meg munkatársunkat, hogy az Ön által kiválasztott típusház elérhető-e a "ház a polcról" akciónkban! 

Ezek a házak az építési engedély megszerzésétől számítva a leggyorsabban felépíthetőek, mert fal-és tetőszerkezetük már készen, legyártva vár, vagy az utolsó simításokat végzik rajtuk! 

A "ház a polcról" akció keretein belül a szerkezet árát szerződéskor ki kell fizetni, és az így a vevő tulajdonába is kerül. Mivel előre legyártott szerkezetekről van szó, itt semmiféle módosítási lehetőség nincs. 

A készházak előnyei:

 • Gyorsabb építkezés (akár 4 hónap kulcsrakészen, 1,5 hónap szerkezetkészen)
 • Kisebb hibalehetőség (üzemben előregyártott elemek)
 • Kedvezőbb nettó-bruttó arány (vékonyabb falak)
 • Sokszor kedvezőbb ár a téglaépületekhez képest
 • Értékállóság 
 • Harmónia a legmodernebb technológiákkal (hőszivattyús, hővisszanyerős szellőztető-rendszerek)
 • Akár AA++ energetikai besorolás, energiahatékonyság 

Kíváncsi a műhelytitokra? Szeretné megtudni, hogy Önnek való-e a készházas építkezés? Kérjen ingyenes online vagy személyes konzultációt mérnökünktől. 

Építkezés akár 8 héten belül - 750 típustervünkből is választhat. Tudja előre a költségeket, és a határidőt! 

Gyors és ingyenes ajánlat - kérje most!

Már 415.000 Ft/nm ártól kulcsrakészen - érje el a legjobb árat!

4 hónap alatt kulcsrakész - ne várjon a kőművesekre, vakolókra hónapokat. 

Hitel és CSOK ügyintézésben is segítünk

Nincs még telke? Segítünk megtalálni a megfelelőt 

Egyedülálló ajánlat: kisebb ingatlant is az ár 30%-áig beszámítunk! 

INGYENES belsőépítészet - amitől olcsóbb lesz és szebb! 

Minden típusházunk esetén INGYENES belsőépítészeti tervezés során bejárhatja 3D-ben leendő otthonát, és pontosan kiválaszthatja az értékhatárhoz illeszkedő parkettákat, csempéket, beltéri ajtókat, szanitereket, akár még a bútorokat és a konyhagépeket is előre. Azonnal láthatja, ahogyan megjelennek ezek a kiválasztott elemek a házban, és konkrét áron meg is rendelheti őket. 

Konyha

DANISH FABRIK készház-technológia: skandináv minőség, amely CSOK kompatibilis, ÉMI/ÉME engedéllyel rendelkezik, AA++ energetikai besorolás is elérhető vele! 

K

Dán készházak Magyarországon

Készházak kulcsrakészen már 415.000 Ft/nm ártól, akár 4 hónap kivitelezési idővel. Szerkezetkész és fűtéskész házépítést is vállalunk. 

 • Osztályon felüli minőség (Nyugat-Európai, Skandináv normák szerint)
 • Elérhető ár (akár nettó 415.000 Ft/nm)
 • Milliméter pontos előregyártás ellenőrzött üzemi körülmények között, CNC technológiával
 • Gyors kivitelezés (akár 4 hónap kulcsrakészen)
 • Skandináv minőségirányítási rendszer

TÍPUSHÁZAK FIX ÁRON

Kérje ajánlatunkat

Készházak típusházak

A tervezéstől a kivitelezésig, megrendelőink igényeinek megfelelően, FIX áron és FIX határidővel dolgozunk.

Előre kalkulálható, szerződésben vállalt árak, melyek később sem változnak. A készház-építés annyira gyors, hogy nincs anyagár-emelkedési kockázat, hiszen 4 hónap alatt alaptól a tetőig megépítjük a teljes házat, az építőanyagok nagy részét pedig már előre, a tervezési szakasz után megvásároljuk. 

Tervezés, gyártás, kivitelezés egy kézben. Készházakkal, előregyártott házakkal kapcsolatban kérdezzen szakértő mérnökeinktől, akik huszonéves tapasztalattal rendelkeznek a területen. Ismerje meg a technológiákat, a készház építés árait, lehetőségeit! 

ÉMI/ÉME, CE rendszertanúsítvánnyal rendelkezünk.

Házaink CSOK és bankhitel felvételére egyaránt alkalmasak.

Irodánkban hiteltanácsadásra, hitelügyintézésre is foglalhat időpontot, és egy helyen intézheti az állami támogatásokat, hiteleket nálunk. 

Ingyen tervezés, ha a kivitelezést is ránk bízza. 

Ingyenes árajánlat és online konzultációs lehetőség!

Választhat:

TÍPUSTERVEKBŐL FIX ÁRON

KÉRHET EGYEDI TERVEZÉST

VAGY AJÁNLATOT HOZOTT TERVEKBŐL

 

IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLEN - télen is építhető szárazépítési technológia

RENDKÍVÜL GYORS - 4 hónapos szerződéses határidőt vállalunk a felvonulástól a kulcsátadásig
ENERGIATAKARÉKOS - alacsony vagy zéró fűtésszámla, akár AA++ energiahatékony ház is elérhető 

Akár 10%-kal nagyobb hasznos alapterület a téglaházakhoz képest 

Egy 25-30 cm vastag készház falvastagságával szemben egy hasonló hőátbocsátási paraméterekkel rendelkező téglafal vastagsága legalább 45-50 cm. Egy 100 m2-es háznál ez körülbelül 8 m2-t és átlagosan 5 millió forint költséget jelenthet. A Danish Fabrik készház-technológiával épülő házak hatékonyabb helykihasználtságot tesznek lehetővé. A legvékonyabb fal rétegrendünk mindössze 22 cm vastag, ami egyedülálló a készház-piacon. 

Remek hőszigetelő-és hangszigetelő képesség, az előregyártott házak technológiája 

A jobb hőszigetelő képességüknek köszönhetően a szerelt technológiás készházak hőtechnikailag túlszárnyalják a hagyományos technológiával épült társaikat. Hangszigetelő képességük az alkalmazott rétegrend függvényében szintén jóval nagyobb, mint a téglaházaké.

Típusház mintaház készház építő

Kérje ajánlatunkat

A fűtés-hűtés költségei alacsonyak, vagy nulla közeliek

Alacsony hőveszteség, korszerű elektromos fűtés és hővisszanyerős szellőztető-rendszer, ezáltal lényegesen kedvezőbb hűtési és fűtési költségek. A fűtési és hűtési költségek  50 százalékkal alacsonyabbak, mint hasonló téglaházak esetében.

Rendkívül gyors és hatékony kivitelezés

Az előregyártott, nagypaneles technológiával épülő készházak általában félkészen érkeznek az építési helyszínre, nincsenek száradási, állási idők. Ha megfelelően előkészített, összehangolt munka folyik, egy készház kivitelezése akár 43 hónap alatt lezárulhat. Ezen felül nincs anyagfelesleg, hulladék, a milliméter pontos előregyártás következtében, veszélyes hulladék egyáltalán nem keletkezik az építkezés során.

Milliméter pontos előregyártás - kiküszöbölve a kőműves-hibákat, ferde falakat, a téglaselejtet és a statikai problémákat.

Katasztrófaálló és tűzbiztos

Földrengéssel gyakrabban sújtott területeken – mint pl. Japán, California – a lakóépületek mintegy 90%-a szintén vázszerkezetes épület, mivel az sokkal jobban viselkedik a vízszintes elmozdulásokkal szemben is. Egy-egy földrengés alkalmával megfigyelhető, hogy az ilyen épületekben kevesebb a kár, a személyi sérülés és a haláleset.

A szerkezeti rétegek kialakítása során nagyon fontos a tűzállósági határérték. Tanúsítványunk a legmagasabb igényeknek is megfelel.

csodálatos otthonok

GYÁRTÁSI ÉS HELYSZÍNI KIVITELEZÉSI FOLYAMAT

 • Tervdokumentáció elkészítése
 • Gyártmánytervezés
 • Üzemi előregyártás
 • Műhelyi szerelés
 • Helyszínre szállítás
 • Helyszíni szerelés
 • Befejező helyszíni munkák
 • Készre jelentés

A gyártást CNC technológiával végezzük, szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazása mellett, gyártásvezető üzemmérnök felügyeletével. Ez garantálja a milliméter pontos illeszkedést, a nyíláshelyek pontos kialakítását, a villamos védőcsövek pontos elhelyezését. A szigetelések is bekerülnek a falba a gyártási folyamat során, kiküszöbölendő a hibalehetőségeket. A folyamat teljesen automatizált, számítógép-vezérelt. A panelek legyártása a műhelyi szereléssel fejeződik be, ahol összeáll kézi erővel a teljes szerkezet. Ekkor már csak a helyszínre szállítás, és a helyszíni összeállítás marad hátra, majd a befejező munkák után az épület átadása.

Az előregyártott falpanelekkel megegyező összetételű a tető-és födémszerkezet lapostető vagy alacsony hajlásszögű tető esetén, nagyobb hajlásszögnél szeglemezes tetővázat építünk. 

A rendszer teljesen homogén egységet alkot, egységes aljzat-fal-és födémrendszer, ami rendkívül előnyös hőtechnikailag, ezért még a jelenleg érvényes energetikai követelmények teljesítéséhez sem szükséges külső kiegészítő falszigetelés, ami egyedülálló!

Talajcsavarra vagy sávalapra telepítjük a rendszert. 

Cserepeslemez vagy cserépfedést és szinterezett bádog ereszcsatornákat szerelünk fel, amikor kész a tető.

A fűtésrendszert levegő-levegő hőszivattyúkkal oldjuk meg, de ez igény szerint módosítható. 

Egyedi kérés esetén a rendszert napelemekkel egészítjük ki.

Az előregyártás után a bádogozás, a beltéri ajtók, gépészeti és villamos szerelvények elhelyezése, és a festés, burkolás marad csak hátra mint helyszíni munka, és átadjuk a készházat. 

Ezeket a befejező munkákat igény szerint megrendelőnk is átvállalhatja, vagy mással is elvégeztetheti, megállapodás kérdése. Jellemzően ezek a feladatok a helyszínen 1-1,5 hónap alatt elvégezhetőek.

Gyártói minőségbiztosítás - készházgyártói tanúsítvány

Minden alkalmazott készház-építési technológiánk esetén a gyártó alkalmazástechnikai kézikönyvének megfelelően, gyártói minőségellenőrzés mellett dolgozva garantáljuk, hogy háza első osztályú minőségben fog felépülni. 

Közvetlen kapcsolatban készházgyártó partnereinkkel, amennyiben külső gyártást alkalmazunk (pld Leier készházak), részt veszünk minden továbbképzésen, évente frissítjük szakembereink tudását. 

Árgarancia készházainkra

Nem kell hosszas összehasonlításokkal és számolgatásokkal bajlódnia, ha a legjobb ár/érték arányt keresi. 

Minden általunk forgalmazott mintaházra árgaranciát vállalunk. 

Azért tudjuk ezt megtenni, mert saját gépekkel, bizonyos technológiák és anyagok esetén (polisztirol elemek, készház panelek, nyílászárók, gépészeti anyagok) saját gyártókapacitással, saját emberekkel dolgozunk, saját márkás nyílászáróink, napelemeink, hőszivattyúink és hővisszanyerős szellőztető-rendszereink kerülnek beépítésre, ami egyedülálló a piacon, és a műszaki tartalmakat költséghatékonyan, praktikusan terveztük meg, felesleges dolgok nélkül. Nagy mennyiségben, kamionos tételekben vásárolunk készház alapanyagokat, ezért is kiváló árakat kapunk a partnereinktől. 

A legjobb ár/érték arány nem a legolcsóbbat jelenti, de abban biztos lehet, hogy a fenti kapacitások és 38 éves céges tapasztalatunk birtokában ezt a magas minőségű, jól átgondolt műszaki tartalmat mi tudjuk a leghatékonyabban előállítani, a munkafolyamatokat a legoptimálisabban megszervezni.

Danish Fabrik könnyűszerkezet általános műszaki tartalma

230.000 Ft/nm emelt szerkezetkészen
415.000 Ft/nm kulcsrakészen

AA++ energetikai besorolás, tökéletes szigeteléssel, alacsony rezsivel! 

 • Talajcsavaros alapozás 
 • GV-45 vízszigetelés 
 • Danish Fabrik aljzat, -fal -és födémpanelek belső szigeteléssel, előre elhelyezett villamos és gépész vezetékekkel, kiállásokkal 
 • Szeglemezes tetőszerkezet 
 • Betoncserép fedés 
 • Trifa bádog ereszcsatornák 
 • ISOLA fehér műanyag 6 légkamrás, 3 rétegű üveges műanyag nyílászárók
 • Levegő-levegő hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer (H tarifás órára kapcsolható) 
 • Erősáramú villanyszerelés 
 • Hidegburkolatok 7500 Ft/nm áron választhatóak (fürdőszoba, konyhacsík) 
 • Melegburkolatok (laminált padló) 4500 Ft/nm áron választhatóak 
 • Beltéri ajtók 85.000 Ft/nm áron választhatóak 
 • 7 ponton záródó, acél biztonsági bejárati ajtó, kukucskálóval 
 • Belső festés fehér színben 
 • Lámpatestek nincsenek az árban, de a felszerelésük igen 

Az ár kizárólag sík telken, földszintes családi házakra vonatkozik. 

Kulcsrakész készház kivitelezés 4 hónap alatt, szerkezetkész építés akár 1,5 hónap alatt megvalósítható. Az ország bármely pontján építünk készházakat. 

A Danish Fabrik készházak előnyei: 

 • Stabilabb, robosztusabb mint a többi könnyűszerkezetes épület (akár 20 cm-es váz)
 • 2-3 hónap alatt megépíthető
 • Kevés helyszíni munka, kevés hibalehetőség 
 • Passzívház is építhető 
 • AA+ tanúsítvány elérhető költséghatékonyan
 • Milliméter pontos gyártás
 • Vékonyabb falak, nagyobb nettó alapterület 
 • Belül nem kell vakolni, glettelni is alig, tükörsima falak 
 • Gépészet, villanyszerelés előkészítve, gyorsabb munkavégzés 
 • Hőhídmentes szerkezet 
 • Legjobb ár-érték arány a piacon 
 • Talajcsavarra is szerelhető
 • Skandináv minőségbiztosítási rendszer 
 • Teljes előregyártás, a helyszíni munka alig másfél hónap 
 • Kevés helyszíni munka, kevés hibalehetőség 
 • Katasztrófaálló szerkezet
 • Tűzbiztos falszerkezet
 • ÉMI/ÉME és CE tanúsított rendszer 
 • Nem kopognak a falak, nem vékonyak, bármi bárhová rögzíthető
 • Milliméter pontos gyártás
 • Hulladékmentes technológia, rendezett építkezés, környezetbarát
 • Szárazépítés, télen is építhető, nincs száradási idő, állásidő  

GYIK

A Danish Fabrik egy olyan előregyártott könnyűszerkezetes készház-technológia, ahol mind a falpanelek, mind a szárazaljzat, mind a födém-és a tetőszerkezet (lapos-vagy alacsony hajlásszögű tető esetén) ugyanabból a rétegrendből, előregyártva készül. 

Magastető esetén szeglemezes szerkezetet használunk. 

Gipszkarton és Glasrock/mgO lapok között 15-20 cm PIR hab, üveggyapot vagy fagyapot szigetelés, aminek annyira kedvező a hőátbocsátási tényezője, hogy további külső szigetelést sem igényel. 

Továbbá, a szárazaljzat-rendszer kiküszöböli az esztrich-betonozás, valamint az aljzatkiegyenlítés szükségességét is (rögtön burkolható felület). 

Gyorsabban, kevesebb hibalehetőséggel, pontosabban építhető. Luxus érzést nyújt az első pillanattól, szárazépítési technológia, nincs száradási ideje, bármilyen évszakban építhető, nem vizesedik, nem penészesedik, nem hőhidas, soha nem lesz dohos, nem ázik be, nem ferdék a falak, modern, milliméter pontos a vízszintes és a függőleges is benne, kiküszöböli a vizes építési technológiák összes hátrányait.

Emellett masszív, erős, bármilyen nehéz belső tárgy, bútor rögzítésére alkalmas, földrengésbiztos, tűzgátló, katasztrófaálló szerkezet. 

Az előregyártott falpanelek a gyárból már úgy kerülnek ki, hogy a fal-illetve aljzatpanelekben a villamos-gépészeti előcsövezések is megtörténtek. Lapostető esetén a teljes rétegrend PVC szigeteléssel elkészülhet előre, alacsony hajlásszögű tetőnél is a fedés, szeglemezes szerkezet esetén az összeállítás, lécezés, fóliázás, fedés a helyszínen történik. 

A rendkívül nagymértékű, pontos előregyártás minimális helyszíni befejező munkát igényel, aminek – azt hiszem nem kell ecsetelnem a piaci előnyeit. 

Mivel a rendszer alap rétegrend szerint külső szigetelést nem igényel, valamint az aljzat is “készen” érkezik, és az gipszkarton lapokat csak Q2-es hézagoló glettel kell ellátni, tehát nem csak vakolni nem kell, de glettelni is alig, a helyszínen a bádogos munkák, a festés, felületképzés, a hideg-meleg burkolás, a villamos és gépész szerelvényezés, és a beltéri ajtók beépítése marad csak feladatnak. 

A rendszert talajcsavarokra és beton sávalapra is tudjuk szerelni, amit szintén elkészítünk a helyszínen. 

Egy 100 nm-es házat 10 nap alatt tudunk előregyártani, és a helyszíni befejező munkák körülbelül két hetet vesznek igénybe. Ha az alapozást egyszerre kezdjük a gyártással, két hónap alatt kulcsrakészen le tudunk gyártani és meg tudunk építeni egy 100 nm-es házat.

Az épületeket jellemzően levegő-levegő hőszivattyús rendszerrel szereljük. 

Fagyapot belső szigetelés választása esetén az épületben passzívház színvonalú belső mikroklíma érhető el, a természetes anyag páradiffúziója és más előnyös tulajdonságai révén nem szükséges sem klimatizálás, sem gépi szellőztetés, teljesen antiallergén, egészséges, megfelelő oxigén-és páratartalmú levegő kering az egész légtérben. A tetőtérben sincs meleg! 

Típusházaink, amelyek közül egy a Villa Polka, kifejezetten igényes beltartalmi értékkel és külső megjelenéssel, belsőépítész által pontosan megtervezett megjelenéssel, beépített bútorokkal, fix áron megrendelhetők, természetesen egyedi igényeket, módosítási kéréseket is figyelembe tudunk venni.

Egy ilyen igényes típusház megépítése természetesen az extra felületképzések, bútorok és egyéb belső munkálatok miatt 4-5 hónapra tehető. 

Egyszerűbb házak, típustervek nettó 415.000 ft-os nm áron elérhetőek ezzel a technológiával, alap műszaki tartalommal, az épület bruttó  alapterületére vetítve. 

Maga az előregyártott szerkezet a fent részletezett paraméterekkel hozzávetőlegesen bruttó 190.000 ft-ból elérhető /nm, a többi az egyedi igényeken múlik. 

Természetesen a luxus beltartalmi értékkel és esztétikai megoldásokkal rendelkező házak ennél jóval drágábbak, elérik a 750.000 ft-os nm árat is, de ez már igény és ízlés kérdése. 

A technológia tökéletes hő-és hangszigetelő képességével, katasztrófaálló szerkezetével és nagyszerű mikroklímájával egyszerre költséghatékony és alkalmas luxus igényszintű házak kialakítására is. 

Hol lehet érdeklődni? 

Ha bármi kérdésed adódna, állunk rendelkezésedre! 

A számunk +36 70 676 5379.

Kérje ajánlatunkat

 • Geodézia
 • Talajmechanika
 • Rétegrendes vázrajz (lejtős telek esetén)
 • Helyszínrajz bekérése
 • Típusterv kiválasztása, vagy egyedi tervezés igénylése
 • Tervezési folyamat
 • Gyártmánytervezés
 • Üzemi előregyártás
 • Üzemi műhelyi szerelés
 • Közműbekötés a helyszínen, ha szükséges
 • Földmunka a helyszínen, ha szükséges
 • Épület műszeres kitűzése
 • Felvonulási létesítmények elhelyezése
 • Alapozás vagy talajcsavarozás a helyszínen
 • Helyszínre szállítás
 • Helyszíni összeszerelés
 • Szeglemezes tetőszerkezet építés, fóliázás, lécezés

Helyszíni befejező munkák:

 • Glettelés, külső és belső festés
 • Bádogozás, tetőfedés
 • Hideg-és melegburkolás
 • Villamos és gépész szerelvények elhelyezése
 • Piperetakarítás
 • Átadás

Hogyan kezdődik a háztervezési folyamat?

Ügyfelünk az építkezés folyamatának első lépéseként először mérnök kollégánkkal egyeztet elképzeléseiről a tulajdonában lévő telek adottságainak figyelembevételével. Megkötjük a tervezési szerződést, elkészül egy vázlatterv, amely figyelembe veszi az ügyfél elképzeléseit, a területre vonatkozó előírásokat, a helyiségek alaprajzi elosztását és számát. Az elfogadott vázlatterv alapján folyik tovább az építész tervezői eljárás, majd a végleges árak kikalkulálása (ha nem típustervet választott), és a tervezési folyamat végén a szerződés egyben a gyártásra és a kivitelezésre. A speciális előregyártási konstrukció miatt a hagyományos egyszerűsített bejelentési eljáráshoz kötelező tervdokumentációs részek mellé kiviteli szintű villamos-gépész terv, valamint gyártmányterv készítése is szükséges.

A tervezés során pontosan, egyenként meghatározásra kerülnek a külső-belső nyílászárók, az árnyékolástechnika, a szúnyoghálók, a gyengeáramú rendszerek, a falszínek, a villanykapcsolók, burkolatok, beltéri ajtók, az épület hűtő-fűtő, szellőztető és megújuló energia-rendszerei, és minden apró részlet.

Házainkhoz jellemzően a típusházak áraiban bármilyen színű falak választhatók, beltéri ajtók 25.000 Ft-ig, bejárati ajtó 240.000 Ft-ig, hidegburkolatok 7500 Ft-ig, laminált padló (melegburkolat) 4500 Ft-ig /nm. Alföldi, Mofém középkategóriás szaniterek.

Kérje ajánlatunkat

TÍPUSHÁZAK FIX ÁRON

 • Blikk
 • PiacProfit
 • ProfitLine
 • KNK
 • 10perc
 • Kanizsainfo