Belsőépítészet

Belsőépítészet 

Bútorok megrendelése esetén díjmentes tervezés!

Belsőépítészünk, Hernyes Szabina munkáiból: 

Hernyes Szabina belsőépítészet

Hernyes Szabina belsőépítészet

Hernyes Szabina belsőépítészet

Hernyes Szabina belsőépítészet

Legyen Önnek is álomotthona, megfizethető áron! 

Rendezzen be velünk egy 100 nm-es házat akár 4,9 M Ft-ból! 

A tervezés akkor teljes körű, ha kiterjed mindenre, ami a használat során fontos lesz, és amire érdemes előre gondolni. 

Akkor hatékony, ha a tervezett költségkereten belül a legnagyobb elérhető értéket nyújtja, mind praktikumban, mind esztétikumban. 

Akkor nem hibás, ha nincsenek felesleges, kihasználhatatlan terek, ha minden elfér ott, ahová tervezték, és kényelmesen használható is az adott helyen, műszakilag megépíthető, kivitelezhető. 

Végső mércéje pedig, hogy a lakó szerelmes legyen az otthonába, és büszkén mutathassa be azt vendégeinek is. 

A belsőépítészet célja, hogy hatékony, praktikus térszervezéssel és gondosan összeválogatott elemekkel biztosítson maximális kényelmet, mindenkinek a saját igényei szerint. 

A belsőépítészet nem teszi drágábbá a házat - épp ellenkezőleg!

Ráadásul nálunk, ha bútorait is nálunk rendeli meg, a belsőépítészeti szolgáltatás díját a bútorok árából jóváírjuk! 

Hernyes Szabina belsőépítészet

A szolgáltatás díja többszörösen megtérül, hiszen a belsőépítész tudja, hogyan lehet minden megépített négyzetcentimétert hatékonyan kihasználni: abban is tud segíteni, hogy az adott műszaki tartalom kategórián vagy költségkereten belül a legszebb, legjobb áron kapható elemeket tudjuk megvásárolni, sok esetben olcsóbban, mintha magunk mennénk utána (és akkor az 5%-os kedvezményes ÁFA-ról még nem is beszéltünk). 

Burkolatkiosztási terve segít meghatározni, pontosan hogy fog kinézni a fürdőszobánk, nappalink, és pontosan mennyi burkolóanyag kell hozzá. Nincs feleslegesen, saccra vásárolt mennyiség, megmaradt anyag. 

Nincsenek csúnya, össze nem illő elemek. 

Bútor konszignációival a teret tökéletesen kihasználó, ide tervezett, praktikus beépített bútorokhoz juthatunk hozzá, és nem kell horror munkadíjakat kifizetnünk az asztalosoknak, sőt, kedvezményes ÁFA-val juthatunk hozzájuk. 

Segít elhelyezni minden villanykapcsolót, konnektort, lámpatestet úgy, hogy mind a világítás célszerű és kellemes legyen, mind elektromos eszközeink használata. Ne legyenek kábelkötegek, hosszabbítók a lakásban, ami nagyban rontja az esztétikai élményünket. Segít, hogy audio-berendezéseinket hogyan helyezzük el az ideális hangzás érdekében, vagy éppen milyen költséghatékony hangszigetelést alkalmazzunk a szobáink között. 

Ilona utca Belsőépítészet

Egy szép, praktikus konyhabútor minden háziasszony álma. De vajon mindenre gondolunk a bútor kiválasztásakor? Egy belsőépítész igen! A pult anyaga, a tárolóhelyek, a megvilágítás, az elszívás, a szellőzés, a beépített gépek méretei, a nyílásirányok-és módok, és sok egyéb apróság nehezítheti, vagy teheti könnyebbé mindennapjainkat jó választás esetén. 

Hogyan használjuk ki a lépcső alatti tereket? Hová lehetne betenni még egy kis dolgozósarkot? Mekkora helyre van szükség a gépészeti helyiségben? Mind-mind milliókat érintő kérdések, amikre a helyes válasz milliós megtakarításokat eredményezhet. 

Ha tanácstalanok vagyunk, forduljunk a belsőépítészhez! Ha nem, akkor még inkább - mert akkor valamire még nem gondoltunk! 

Az igényeket, az ízlést mindig a megrendelő határozza meg, a belsőépítész csak segít. Nem kell attól tartanunk, hogy bármi is ránk lenne erőltetve. Épp ellenkezőleg! 

Gyermekünk igényeit is jó lenne figyelembe venni? Házi kedvencet tartunk? Mind-mind befolyásolják a belsőépítészeti célokat, minden egyedi körülményt gondosan figyelembe kell venni, hogy a megfelelő hatást érjük el. 

A belsőépítészeti szolgáltatásunk minden olyan ügyfelünk számára ingyenes, akik bútorozott készültségi fokú típusházat rendelnek meg tőlünk, vagy tőlünk kérik otthonuk bútorozását. 

Minden más esetben egyedi ajánlatot adunk a leírt igények, és a tervdokumentáció alapján. 

Ilona utca Belsőépítészet

Szolgáltatási csomagok: 

Alap - belsőépítészeti tanácsadás: beépített bútorok megtervezése, belsőépítészeti elemek, burkolatok, szaniterek, lámpák, nyílászárók, árnyékolástechnika, textíliák kiválasztása katalógusokból, összehangolása, elrendezése az alaprajzon. Térszervezési tanácsok, tippek, tervmódosítási javaslatok. Színek, anyagok meghatározása. Alap műszaki tartalom - bútorozott készültségi fok rendelése esetén ingyenes, minden más esetben 9.500 Ft+ÁFA/bruttó nm. 

Közép - belsőépítészet: az alap kategórián felül burkolási terv, világítástechnika, audio-technika részletes megtervezése, villamos és gépészeti kiálllások pontos megtervezése az alaprajzon, nyílászáró és árnyékolástechnika konszignáció. Közép műszaki tartalom - bútorozott készültségi fok rendelése esetén ingyenes, minden más esetben 12.500 Ft + ÁFA/bruttó nm. 

Prémium - teljeskörű belsőépítészet: a közép kategórián felül 3D renderelt látványterv minden helyiségről és a ház külsejéről, virtuálisan bejárható terekkel, teljeskörű térszervezés, minden elemre kiterjedően. A kompromisszumok nélküli megoldás - a tökéletes és mindenre kiterjedő tervezéshez. Prémium műszaki tartalom + bútorozott készültségi fok rendelése esetén ingyenes, minden más esetben 22.000 Ft + ÁFA/bruttó nm. 

Kerttervezés: igény esetén teljeskörű kerttervezést is vállalunk, kertépítő mérnök és belsőépítészünk segítségével, melyre egyedi ajánlatot készítünk. A kerttervezés a külső burkolatoktól, teraszoktól a kocsibeállón át a kerítésig mindenre kiterjed, beleértve a növények kiválasztását, elhelyezését, az öntözőrendszert, a kerti utakat, világítást, az esetleges medencét, kerti építményeket, kerti tavat is. 

Általánosságban elmondható, hogy a belsőépítész tervező munkája révén nem csak egy esztétikus, csodálatos otthont nyerhetünk, hanem jelentős összegeket meg is takaríthatunk.

A belsőépítészeti tervezés átgondoltsága, praktikuma, helykihasználása és a kedvező beszerzési források átlagosan akár 30-35%-al is csökkenthetik az elemek bekerülési értékét! 

Ha Ön 10 M Ft-ot szán a burkolatokra, szaniterekre, beltéri ajtókra, tapétákra, festékekre, lámpákra, kapcsolókra, és esetleg a bútorokra házában, a tervezés 4-500.000 Ft-os díjával akár 3-3,5 M Ft is a zsebében maradhat, mindamellett, hogy csodaszép, harmonikus, minden igényt kielégítő otthont nyer, amelyben élmény minden eltöltött pillanat, és nincsenek bosszantó apróságok. 

Kérje ajánlatunkat most, kérjen ingyenes tervezői konzultációt! 

  • Blikk
  • PiacProfit
  • ProfitLine
  • KNK
  • 10perc
  • Kanizsainfo