Családi ház bővítés, családi ház felújítás

Családi házak bővítése, felújítása, átalakítása, teljeskörű lakásfelújítás, kulcsrakészen.

Tetőtér-beépítések, oldalirányú bővítések, lakószoba hozzáépítések, terasz beépítések, garázsból lakószoba kialakítása, teljeskörű lakásfelújítás, fürdőszoba-felújítás és egyéb jellemző kérések esetén forduljon hozzánk bizalommal. 

Napokon belül helyszíni felmérés, gyors, ingyenes ajánlat.

Kedvező árak, okos műszaki megoldások. Energetikai korszerűsítés villámgyorsan!

TIPP: Ne döntsön ajánlatunk nélkül. 

Kezdés akár azonnal - van szabad kapacitásunk akár azonnali munkakezdésre is. 

Tervezés és kivitelezés egy kézben - tervezünk, engedélyeztetjük, megépítjük.

Könnyűszerkezet vagy tégla - több technológiával is dolgozunk.  

Tekintse meg referenciáinkat személyesen is - több, mint 300 átadott családi ház az elmúlt 10 évben. 

Hallgassa meg mérnökünk javaslatait - kérjen konzultációt személyesen vagy online. 

Minden házunk esetén INGYENES belsőépítészeti tervezés során bejárhatja 3D-ben és VR-ban leendő otthonát, és pontosan kiválaszthatja az értékhatárhoz illeszkedő parkettákat, csempéket, beltéri ajtókat, szanitereket, akár még a bútorokat és a konyhagépeket is előre. Azonnal láthatja, ahogyan megjelennek ezek a kiválasztott elemek a házban, és konkrét áron meg is rendelheti őket. 

Helyszíni felmérés

CSOK, hitel ügyintézésében segítünk 

Cégünk nagy tapasztalatot szerzett az új építésnél sokszor összetettebb, nehezebb feladatot jelentő épület-átalakításokban, korszerűsítésekben, külső és belső felújításokban. Építettünk már családi házból társasházat, üzemcsarnokból éttermet, iskolából szórakozóhelyet, felújítottunk több, mint 10.000 nm alapterületen műemlék-épületeket.

panaszmentességi

Vállalunk kisebb és nagyobb lakásfelújításokat, családi ház átépítéseket, minden munkanem egy kézben. Tekintse meg referenciáinkat a lap alján, kérjen ingyenes árajánlatot, helyszíni felmérést!

lakasfelujitas2

A felújítás mellé, most INGYEN adjuk a belsőépítészeti tervezést. Megfizethető, korrekt árakon dolgozunk, köszönhetően teljes gépesítettségünknek, saját emberállományunknak, és szakmai tapasztalatunknak. 

Mi nem beszélünk mellé és nem teszünk üres ígéreteket , számlával és garanciával dolgozunk az Ön igényeire fókuszálva!

Ajánlatkérés

Ingyenes konzultáció

Építkezést, felújítást tervez? 
Szakmai kérdése van? 
Kíváncsi az árakra? 
Hívjon és segítünk!
+36-70-676-5379

Gyors kezdés, kedvező árak. Teljes gépesítettségünknek köszönhetően Ön sokat spórolhat! Példa: mi vakológéppel 2.800 Ft/nm áron vakolunk. Egy kisiparos ezért, "kézzel" 6.500 Ft/nm árat is elkér. Mi esztrich-betonozó géppel 3.800 Ft/nm áron készítünk el egy betonalapot. "Kisiparos áron" egy vasalt aljzatbeton akár 7.500 Ft/nm is lehet! Nem beszélve az időbeni különbségekről. Nagy kapacitással rendelkezünk, így Önnek nem kell hónapokat várnia! 

lakasfelujitas3 lakasfelujitas1

Szerkezeti vagy esztétikai felújítások, átalakítások: forduljon hozzánk bizalommal.

 • Lakások
 • Családi házak
 • Tetőterek
 • Apartmanházak
 • ...és egyéb épületek, rendeltetési egységek felújítását, átalakítását vállaljuk. 

Szükség szerint építész és statikai felméréssel, ha nincsenek meglévő tervek, az épület digitalizálásával indulunk. Teljeskörű generálkivitelezésben vállaljuk ezeknek az összetett, sokszor sok buktatót rejtő projekteknek a megvalósítását, felelősségbiztosítással, garanciával.

Mérnöki szolgáltatások

Kérje ajánlatunkat, felmérésünket, beszélgessünk a terveiről!

Hogyan dolgozunk mi?

 • Ingyenes, tételes árajánlatot készítünk (pontos pénzügyi-műszaki ütemtervvel, anyag-és munkadíjak, mennyiségek meghatározásával)
 • Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ha szükséges, statikus vagy egyéb szakmérnök kollégák bevonásával
 • Fix áron szerződünk, nincsenek rejtett-és többletköltségek
 • Fix, kötbéres határidőt vállalunk
 • Minden építkezésünket kamerás megfigyelés alatt tartjuk, amit a tulajdonossal is megosztunk 
 • Felelősségbiztosítást kötünk minden projektre
 • Felelős műszaki vezetőt alkalmazunk minden projektünkhöz
 • Részletesen, napi szinten dokumentáljuk az építés folyamatát (e-napló, fényképek)
 • „Egyablakos” ügyintézést biztosítunk végig a projekt folyamán - Ön végig ugyanazzal a kollégával áll kapcsolatban 
 • Nagy kapacitásunk végett – hamar tudunk kezdeni, és képesek vagyunk rövid határidőket vállalni
 • 38 év tapasztalatával és kapcsolatrendszerével állunk az Ön rendelkezésére.
 • Minden épületünkre büszkék vagyunk.

Felújítási referenciáink:

IMG_5791 IMG_5792 IMG_5793 IMG_5794 IMG_5795 IMG_5796 IMG_5797 IMG_5798 IMG_5799 IMG_5785 IMG_5786 IMG_5787 IMG_5788 IMG_5789 IMG_5790 IMG_5844 IMG_5846 IMG_5847 IMG_5848 lakasfelujitas4 lakasfelujitas3 lakasfelujitas2 lakasfelujitas1 lakasfelujitas17 lakasfelujitas16 lakasfelujitas15 lakasfelujitas14 lakasfelujitas13 lakasfelujitas12 lakasfelujitas11 lakasfelujitas10 lakasfelujitas9 lakasfelujitas8 lakasfelujitas7 lakasfelujitas6 lakasfelujitas5  lakasfelujitas-imperialholding-2 lakasfelujitas-imperialholding-3 lakasfelujitas-imperialholding-4 lakasfelujitas-imperialholding-5 lakasfelujitas-imperialholding-6 lakasfelujitas-imperialholding-7   

Kérje ingyenes ajánlatunkat részleges vagy teljes felújításra!

Ajánlatkérés

Vállaljuk:

Bontás, rakodás, gépészeti, villamos szerelés, új rétegrend kialakítása, gipszkartonozás, falazás, burkolás, festés, díszítés…legyen az felújítás, bővítés, hozzáépítés, egy terasz vagy egy télikert kialakítása, számíthat ránk a profi kivitelezésben, igény esetén a belsőépítészeti tervezésben is.

Családi ház felújítás, bővítés, hozzáépítés, vagy épp bontás, válaszfalak áthelyezése a lakásban, festés, burkolás, fürdőszoba-felújítás, konyhagépek beszerelése, megújuló energiák felszerelése, tetőfelújítás, ács-bádogos munkák, szeretettel várjuk ajánlatkérését, kérdéseit.

Egy családi házon mindig van mit csinálni. Mi pedig örömmel várjuk a feladatokat, legyen az betonozás, tetőfelújítás-vagy csere, hozzáépítés, bővítés, átalakítás, beázás megszüntetése, injektálás, garázsépítés, vagy épp a teraszkorlát cseréje.

Fő profilunk a családi házak, ikerházak kulcsrakész generálkivitelezése magánépíttetők számára, országosan, de elsősorban Budapesten és Pest megyében. Ha Ön komplett kivitelezőt keres, aki a tervezésben is szükség esetén segít, örömmel állunk rendelkezésére, írjon nekünk.

Cégünk 38 évvel ezelőtt villanyszerelő vállalkozásnak indult, az elektromos szerelések ma is meghatározó részét képezik a működésünknek. Villamos tervezés és kivitelezés, erős-és gyengeáramú rendszerek, megújuló energia telepítés, villamos hálózat felépítése – írja meg nekünk kérdéseit.

A bontás önmagában is lehet tetemes feladat, de minden kivitelezési munka kötelező kezdőlépése. Ipari bontást, sittszállítást, konténeres fuvarozást vállalunk.

Társasházak, családi házak, lakások, üzemi területek, intézmények festése, mázolása, penészmentesítése, felületkezelése. Külső homlokzati hőszigetelés, Dryvit, Nikecell rendszerekkel, gépi vakolás, festékszórós gyors és látványos festési eljárás. Ha Önnek profi festőcsapatra van szüksége, bátran írjon nekünk.

Ma jó burkolót találni nagyon nehéz, de Önnek sikerült, méghozzá nem is egyet, hanem egész burkoló-brigáddal állunk rendelkezésére. Kollégáink 15-20-25 éve a szakmában dolgozó, kipróbált mesterek, akik büszkék és igényesek a munkájukra, ezért nem burkolunk olcsón, és nem megyünk bele igénytelen árversenyekbe sem, viszont a munkánkra nincs is panasz…

Szárazépítés, gipszkartonozás széleskörű ipari és lakossági tapasztalattal. Ha egy új falat szeretne otthonába, talán a leggyorsabb, legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás. Ipari csarnokok építésekor több 1000 nm gipszkarton-szerelési tapasztalatot szereztünk már.

Kőműves és szerkezetépítő kapacitásunkkal önálló falazási, vakolási, födémépítési munkákat vállalunk.

 • Blikk
 • PiacProfit
 • ProfitLine
 • KNK
 • 10perc
 • Kanizsainfo