Favázas könnyűszerkezetes ház építés

Fa könnyűszerkezetes házak tervezése és építése

Építkezés előtt áll? Favázas könnyűszerkezetben gondolkodik? 

Tervezésben és kivitelezésben is állunk rendelkezésére!

Gyakorlott, szakkivitelező csapatunk az ország minden pontján vállal könnyűszerkezetes házépítést. 

Miért válasszuk a favázas házakat? 

 1. A vázszerkezetes házak statikai teherbírása kiváló, semmivel sem rosszabb, mint a téglaépületeké. Minőségi anyagokból, ellenőrzött körülmények között készülnek, lakóépületnek természetesen felhasználhatók, használatbavételi engedélyt tudnak kapni, energetikailag is megfelelnek a legmodernebb és legszigorúbb követelményeknek is.
 2. A favázas házakat nagypaneles technológiában, üzemi előregyártással is el lehet készíteni, ami sokkal gyorsabb, pontosabb kivitelezést tesz lehetővé, mint a helyszíni munka. A villamos vezetékek, bizonyos gépészeti csövek is előre elhelyezhetők.
 3. Annak, aki szereti a természetes környezetet, a legjobb választás.
 4. ÉMI tanúsított rendszerek vannak belőle, amelyekre CSOK, hitel, és minden egyéb támogatás is felvehető. Zöld hitel is - AA+-os minősítés is elérhető. 
 5. Az egyik LEGOLCSÓBB ÉS LEGGYORSABB építési technológia, ami nem igényel szerkezetépítő szakembert, és nem ad hibázási lehetőséget a szerkezetben, ha üzemi előregyártással készül. Akár 430.000 Ft/nm áron is elérhető! és AKÁR 3 HÓNAP ALATT is megépíthetőek. 
 6. Talajcsavaros alapozással és szeglemezes tetőszerkezettel, elektromos fűtéssel garantáltan a LEGOLCSÓBB ÉS LEGGYORSABB megoldást kaphatja, aki favázas előregyártott könnyűszerkezetes épület mellett teszi le a voksát. 
 7. Kívülről-belülről ugyanúgy néznek ki, mint a téglaházak, vakolható, festhető felületeik vannak, senki sem mondja meg, hogy fából készült a vázszerkezetük.
 8. Fagyapot falszigeteléssel csodálatos mikroklímát hozhatunk létre, amely természetes szellőzést biztosít, mindig friss levegőt, és klimatizálni is jóval kevésbé kell, ha szükséges egyáltalán.
 9. Változatos épületformákat, erkélyeket, teraszokat alakíthatunk ki gyorsan és költséghatékonyan.
 10. Természetesen több emeletes házakat is építhetünk fa könnyűszerkezettel.
 11. Szinte bárhová építhető, megkötés nélkül.

faelem

Faszerkezetes épületeket rengetegféle rétegrenddel készíthetünk, attól függően, mik a megrendelői igények, és mit bír el a pénztárca. Boríthatjuk kívülről OSB-3-as építőlemezzel, de akár gipszrosttal, vagy cementkötésű faforgácslappal is, tehetünk bele EPS, vagy PIR-habos szigetelést, illetve fagyapotot. A belső felületen alkalmazhatunk gipszkartont, gipszrostot, vagy egyéb építőlemezt is. Hozzáépítésre, bővítésre is használhatjuk. Építhetünk hozzá beton, de akár favázas szárazpadló-rendszert is. 

A fa egy tökéletes építőanyag, élő anyag, aminek csodálatos varázsa van. A mai favázas házak nem összehasonlíthatóak azokkal a szocialista ERDÉRT -és hasonló faházakkal, amik leginkább csak üdülőépületnek voltak alkalmasak. Ma már fa könnyűszerkezetből a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő luxusházak is épülnek. A legtöbben nem a kedvező ár, hanem a fa, mint építőanyag varázsa miatt választják. 

A napjainkban elérhető felületkezelési lehetőségekkel már nem kell attól félni, hogy megtámadja az épületünk szerkezetét valamilyen kártevő, vagy túlontúl gondozásigényes lenne. Gondoljunk csak bele, hogy a legtöbb tetőszerkezet, és a legérzékenyebb helyeken remekül teljesítő tetőablakok is mind a mai napig leginkább fából készülnek. 

Fa könnyűszerkezetes épület tervezéstől a kivitelezésig - a teljes projekt folyamatában tudunk segíteni. Mondja el nekünk elképzeléseit, és kidolgozzuk az Önnek megfelelő műszaki tartalmat, valamint meg is valósítjuk. 

Referencia munkáink

Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés Fa könnyűszerkezetes ház építés

3 hónap alatt kész, kérjen ajánlatot most, írja le elképzeléseit!

ajánlatkérés

 • Blikk
 • PiacProfit
 • ProfitLine
 • KNK
 • 10perc
 • Kanizsainfo