Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot ingyenes személyes vagy online konzultációra, ha családi házat szeretne velünk építtetni! 

Kérjük, online időpont-foglalását legalább 24 órával a megfelelő időpont előtt jelezze felénk. 

Online konzultáció esetén kollégánk a megadott időpontban telefonon hívni fogja.

Szakmai kérdései vannak? Nincs még konkrét építési szándék, csak tájékozódni szeretne? Kérheti mérnöki konzultációnkat is 20.000 Ft/óra díjon személyesen vagy online, egy óra terjedelemben, és képbe kerülhet mindennel, amit tudni szeretne: árakkal, műszaki feltételekkel, technológiákkal, telekválasztással. Igény esetén hiteltanácsadónk is segít Önnek.
Ezt a konzultációt azoknak ajánljuk, akik nem konkrét építési szándékkal érkeznek hozzánk, egyelőre csak tájékozódni szeretnének.

Ezt az opciót is választhatja az időpont-foglalási űrlapon. 

Az online konzultáció történhet telefonon, vagy Google Meet használatával is. 

Személyes konzultációra időpontot legalább 2 nappal, de biztonságosan 1 héttel előre tud foglalni. A rendszer csak az online és személyes konzultációk időpontjait kezeli, a cég dolgozóinak egyéb elfoglaltságait nem, ezért a rendszerben szabadnak jelzett időpontokat minden esetben visszaigazoljuk, a foglalás csak ekkor tekinthető érvényesnek.
Kérem legyenek türelemmel, ha az egyeztetett időpontban kollégánk nem elérhető pontosan az online konzultációs időpontban, vissza fogja hívni Önöket. Mivel a konzultációk sok esetben egymás után következnek, a beszélgetések hosszától függően csúszhat a következő időpont. Megértésüket köszönjük.

Időpont foglalása
idopontfoglalas
OTP Pénzügyi Pont partnerként irodánkban hitelügyintézésre is foglalhat időpontot, ahol sorbanállás és várakozás nélkül, személyi tanácsadóval intézheti hitelügyeit, tájékozódhat az igénybe vehető állami támogatásokról. 
  • Blikk
  • PiacProfit
  • ProfitLine
  • KNK
  • 10perc
  • Kanizsainfo