SIP ház építés, SIP panel, SIP házak

SIP ház építés - ECOSIP Építési technológia - Korszerű, Környezetbarát, kedvező árú, és gyors.

SIP házak a legmodernebb technológiával már 415.000 Ft/nm ártól, akár 4 hónap alatt kulcsrakészen. Építkezés akár 8 héten belül. 

ÉMI/ÉME engedélyes rétegrend, CSOK és hitel kompatibilis. Tekintse meg SIP típusterveinket. Hozott tervekből is vállalunk kivitelezést. Kíváncsi, hogy mennyivel lenne olcsóbb, mint téglából?

Kérjen ingyenes ajánlatot SIP technológiára! Gyors és tételes ajánlat. 

MgO SIP - kiváló hangszigetelés, hőszigetelés, légtömörség. A leggyorsabban és a legjobb áron építhető! 

Tekintse meg SIP paneles típusházainkat

Szivárvány Sík

Szivárvány Sík

Nettó ár: 65 255 400 Ft
Bruttó alapterület: 114 m2
Oázis Otthon

Oázis Otthon

Nettó ár: 46 611 000 Ft
Bruttó alapterület: 81 m2
Lepkeház

Lepkeház

Nettó ár: 38 842 500 Ft
Bruttó alapterület: 68 m2
Virágvarázs

Virágvarázs

Nettó ár: 47 646 800 Ft
Bruttó alapterület: 83 m2
Derűs Domb

Derűs Domb

Nettó ár: 69 398 600 Ft
Bruttó alapterület: 121 m2
Alkonyat álma

Alkonyat álma

Nettó ár: 62 665 900 Ft
Bruttó alapterület: 109 m2

Referenciák

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg

ZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszegZalaegerszeg
Ecser

Ecser

EcserEcserEcserEcserEcserEcserEcser
Algyő

Algyő

AlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyőAlgyő
Üröm

Üröm

ÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜrömÜröm
Balatonrendes

Balatonrendes

Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes Balatonrendes
Pomáz

Pomáz

PomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomázPomáz
Gyenesdiás

Gyenesdiás

Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás Gyenesdiás
 Balatonkenese

Balatonkenese

 Balatonkenese Balatonkenese Balatonkenese
Balatonalmádi

Balatonalmádi

BalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádiBalatonalmádi
Tahitótfalu

Tahitótfalu

TahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfaluTahitótfalu
Óvoda felújítás XIII. kerület

Óvoda felújítás XIII. kerület

Óvoda felújítás XIII. kerületÓvoda felújítás XIII. kerület
Horvátország

Horvátország

HorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátországHorvátország
Dunaharaszti lakópark

Dunaharaszti lakópark

Dunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakóparkDunaharaszti lakópark
Berkenye

Berkenye

BerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenyeBerkenye
Szentendre v3

Szentendre v3

Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3Szentendre v3

Szeretne a leggyorsabban építkezni? Kérdezze meg munkatársunkat, hogy az Ön által kiválasztott típusház elérhető-e a "ház a polcról" akciónkban! 

Ezek a házak az építési engedély megszerzésétől számítva a leggyorsabban felépíthetőek, mert fal-és tetőszerkezetük már készen, legyártva vár, vagy az utolsó simításokat végzik rajtuk! 

A "ház a polcról" akció keretein belül a szerkezet árát szerződéskor ki kell fizetni, és az így a vevő tulajdonába is kerül. Mivel előre legyártott szerkezetekről van szó, itt semmiféle módosítási lehetőség nincs. 

SIP panel házépítés

A cégcsoportunk által továbbfejlesztett SIP paneles technológia kimondottan a magyarországi ügyfelek igényeire szabottan kimondottan kedvező árú, energiahatékony, gyorsan megépíthető, és CSOK igénybevételére is alkalmas!

DESIGN&DEAL!

INGYENES belsőépítészet - amitől olcsóbb lesz és szebb! 

Minden típusházunk esetén INGYENES belsőépítészeti tervezés során bejárhatja 3D-ben és VR-ban leendő otthonát, és pontosan kiválaszthatja az értékhatárhoz illeszkedő parkettákat, csempéket, beltéri ajtókat, szanitereket, akár még a bútorokat és a konyhagépeket is előre. Azonnal láthatja, ahogyan megjelennek ezek a kiválasztott elemek a házban, és konkrét áron meg is rendelheti őket. 

Kérjen ajánlatot

Ingyen SIP ház tervezés, ha a kivitelezést is ránk bízza. 

Kérjen ingyenes online konzultációt mérnökünkkel, ismerje meg jobban a SIP falpaneleket, a tecchnológiát, a rétegrendeket. 

Irodánkban hiteltanácsadásra, hitelügyintézésre is foglalhat időpontot, és egy helyen intézheti az állami támogatásokat, hiteleket nálunk. 

Ingyenes konzultáció

Építkezést, felújítást tervez? 
Szakmai kérdése van? 
Kíváncsi az árakra? 
Hívjon és segítünk!
+36-70-676-5379

A SIP készház-technológiáról konkrétan: 

 • Akár 415.000 Ft/nm nettó ártól elérhető (+5% ÁFA) bárhol az országban
 • Akár 4 hónap alatt kulcsrakészen felépíthető szeglemezes tetőszerkezettel
 • Talajcsavarokra is elhelyezhető (nincs sávalapozással járó tetemes költség)
 • FIX vállalási áron megépíthető (nincsenek meglepetések, plusz költségek)
 • FIX határidő vállalásával megépíthető (a helyszíni szerkezetépítés 2-3 nap!)
 • TÍPUSTERVEINK választása esetén előre tudható a FIX ár
 • EGYEDI TERVEZÉSSEL is kérhető (ebben az esetben a tervezés díja a kivitelezés árába beleszámít)
 • HOZOTT TERVEKRE is tudunk árajánlatot adni (szükség esetén áttervezzük a más technológiára készült terveket)
 • Akár 100 nm-es kulcsrakész otthona lehet 43 millió forintból, 4 hónap alatt!


A SIP ZÖLD technológia: környezetbarát és energiahatékony!

A SIP ERŐS: a legstabilabb statikailag a könnyűszerkezetes technológiák közül

A SIP PASSZÍVHÁZ is lehet: hőátbocsájtási értékei révén alkalmas akár passzívház vagy nagyon alacsony energiaigényű ház építésére is!

Kérjen ajánlatot

A SIP előregyártott technológia: emiatt milliméter pontos, kiküszöböli a helyszíni szerelés és az emberi hiba lehetőségeit!

A SIP a 2023-2024-es energiahatékonysági elvásároknak is megfelel!

A SIP egészségtudatos és környezettudatos technológia: fenntartható forrásból származó alapanyagokkal dolgozik!

A SIP MAGYAR: a falpaneleket Magyarországon gyártatjuk!

A SIP TÉLEN IS ÉPÍTHETŐ: szárazépítési technológia, amely nem időjárásfüggő!

A SIP NAGYOBB ALAPTERÜLETET AD: vékonyabb falai miatt kisebb a nettó-bruttó alapterület közötti eltérés!

A SIP KATASZTRÓFAÁLLÓ, TŰZBIZTOS, ÉMI TANÚSÍTOTT szerkezet!

 • ENERGIAHATÉKONY
 • KÖRNYEZETBARÁT
 • KÖNNYEN BŐVÍTHETŐ
 • KATASZTRÓFAÁLLÓ
 • TŰZBIZTOS
 • 415.000 Ft/nm ÁRTÓL
 • KIVÁLÓAN HANG-és HŐSZIGETELT
 • 4 HÓNAP ALATT FELÉPÜL
 • PASSZÍVHÁZ IS LEHET
 • CSOK-ra IS ALKALMAS
 • HŐHÍDMENTES SZERKEZET
 • ÉMI TANÚSÍTOTT RENDSZER

A SIP építési technológia kiváló hőszigetelése miatt, házaink már most megfelelnek a legszigorúbb energetikai előírásoknak.

SIP ház gyártói minőségbiztosítás

Minden alkalmazott építési technológiánk esetén a gyártó alkalmazástechnikai kézikönyvének megfelelően, gyártói minőségellenőrzés mellett dolgozva garantáljuk, hogy háza első osztályú minőségben fog felépülni. 

Közvetlen kapcsolatban gyártó partnereinkkel, részt veszünk minden továbbképzésen, évente frissítjük szakembereink tudását. 

Árgarancia minden SIP házra

Nem kell hosszas összehasonlításokkal és számolgatásokkal bajlódnia, ha a legjobb ár/érték arányt keresi. 

Minden általunk forgalmazott mintaházra árgaranciát vállalunk. 

Azért tudjuk ezt megtenni, mert saját gépekkel, bizonyos technológiák és anyagok esetén (polisztirol elemek, készház panelek, nyílászárók, gépészeti anyagok) saját gyártókapacitással, saját emberekkel dolgozunk, saját márkás nyílászáróink, napelemeink, hőszivattyúink és hővisszanyerős szellőztető-rendszereink kerülnek beépítésre, ami egyedülálló a piacon, és a műszaki tartalmakat költséghatékonyan, praktikusan terveztük meg, felesleges dolgok nélkül. 

A legjobb ár/érték arány nem a legolcsóbbat jelenti, de abban biztos lehet, hogy a fenti kapacitások és 38 éves céges tapasztalatunk birtokában ezt a magas minőségű, jól átgondolt műszaki tartalmat mi tudjuk a leghatékonyabban előállítani, a munkafolyamatokat a legoptimálisabban megszervezni.

Referencia házunk épülése:

Sipref sipref1 sipref2 sipref3 sipref4 sipref8 sipref5 sipref7 sipref6 sipref9 sipref10 sipref11

Hőhídmentes szerkezet

Napelemes rendszerrel kiegészíthető

Automata szellőzéssel még energiahatékonyabb

 A SIP építési rendszert irányított üzemi feltételek között, tervezőink által előkészített gyártmánytervek alapján gyártjuk és ezek alapján vágjuk méretre, így az építkezés során nem keletkezik a megrendelő pénztárcáját terhelő hulladék anyag. Az önhordó SIP-panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP-ház nagyon gyorsan feépíthető és költséghatékony tud maradni. 

INNOVATÍV ÉPÍTÉSI RENDSZER

Akár 3 hónap alatt kulcsrakész.

A SIP technológiának köszönhetően házainkat rövid határidővel tudjuk felépíteni.

Hulladékmentes.

A szerkezetépítés során nem keletkezik káros hulladékanyag.

 

TŰZÁLLÓSÁG

A panelek külső OSB burkolatát sűrűn préselt fadarabokból készítik, amiket tűzálló ragasztóval kötnek meg. Egy ilyen egyedi szerkezettel jobban ellenáll a tűznek, mint a többi hagyományos faanyag (a Ds2-dO osztályban az EN 13501-1 szerint). Mi azonban már nem csak OSB-vel burkolunk! Tudjon meg többet MgO, grafitos és Glasrock SIP házainkról! 

A panelek hőszigetelő magja, EPS-100 polisztirol a tűzzel szembeni viselkedés vizsgálata és a tűzveszélyességi osztályba sorolását az MSZ EN 13501 szerint végzik.  A polisztirol hőszigetelt termékek kizárólag közvetlen nyílt lánggal történő érintkezés esetén égnek, de az égéshő elvételét követően önkioltóan viselkedik. Azonban SIP ház építhető szálas belső szigeteléssel is - különböző rétegrendeket dolgoztunk ki fagyapot, üveggyapot, kőzetgyapot és PIR habos belső szigetelésekkel. 

AA+-os energetikai besorolású ház is építhető SIP panelből

Az SIP-panel nem más, mint két építőlemez közé beragasztott hőszigetelés alkotta panel. De mi ezt továbbfejlesztettük, korszerűsítettük, így már többféle, modern rétegrend közül választhat nálunk. 

MGO SIP

GLASROCK SIP

Grafitos SIP 

Fagyapot belső szigetelés

Kőzetgyapot belső szigetelés

Üveggyapot belső szigetelés

Sip-tech-x5

Az eljárást a 30-as években dolgozta ki Frank Lloyd Wright építész, ma már a világ számos országában elismert és népszerű, költséghatékony építési rendszer. Japánban és Kaliforniában földrengésbiztos házakat építenek belőle, ahol sajnos állandó az ilyen veszély.

A SIP panelek hőátadási együtthatója 0.22 W/mK. Ezzel még a 2021-es szigorú energetikai előírásoknak is megfelelnek.

A legtöbb könnyűszerkezetes házzal ellentétben a SIP paneles házaknak van jelentősebb hőtartó tömegük, ezért lassabban melegszenek fel, és lassan is hűlnek le, rendkívül olcsón befűthetőek, hiszen egyesítik magukban a masszívházak és a könnyűszerkezetes épületek energetikai előnyeit. Fenntartási, fűtési költségei fele annyiba kerülnek jellemzően, mint egy azonos paraméterekkel rendelkező téglaház esetén (függően annak külső szigetelésétől természetesen). A SIP paneles házak ráadásul robosztusak, a falak nem “kopognak”, valódi, erős, masszív ház benyomását keltik.

Házak nettó 415.000 Ft/nm kulcsrakészen, - nettó 198.000 Ft/nm szerkezetkészen:

 • Talajcsavar
 • SIP palenes előregyártott szigetelt falelem és födémelem
 • GV-45 vízszigetelés, 12 cm lépésálló EPS, 6 cm esztrichbeton aljzat
 • Szeglemezes tetőszerkezet fújt PIR habos vagy kőzetgyapot szigeteléssel 
 • Szinterezett alumínium ereszcsatornák 
 • Cserepeslemez vagy cserépfedés 
 • ISOLA fehér műanyag nyílászárók, bukó-nyíló szerkezettel, 80 mm profilmélységgel, 6 légkamrával
 • Bejárati ajtó 1 db 240.000 Ft-ig
 • Beltéri CPL ajtók 65.000 Ft-ig
 • Szaniterek Alföldi, Mofém középkategóriás minőségben Épített zuhanykabin vagy akril kád
 • Melegburkolatok 4500 Ft-ig (drágább felárasan mindig választható), laminált parketta
 • Hidegburkolatok 7500 Ft-ig
 • Levegő-levegő hőszivattyús hűtés-fűtésrendszer
 • Fehér festés belül kétszeri gletteléssel 
 • Kapcsolók, konnektorok alap funkciókkal, fehér színben Helyiségenként 1 lámpatest-kiállás és 4 konnektor 
 • Vízvezeték ötrétegű csővel, préselt kapcsolatokkal 
 • Igény szerint a műszaki tartalomból a burkolatok, ajtók, festés, tetszés szerint kivehetők, ha azokat a megrendelő maga szeretné megoldani, vagy beszerezni. Igény szerint magasabb műszaki tartalommal is kérhető, akár passzívház minőségben. 

A SIP házak előnyei:

 • Stabilabb, mint a többi könnyűszerkezetes épület
 • 3-4 hónap alatt megépíthető
 • Kevés helyszíni munka, kevés hibalehetőség 
 • Passzívház is építhető 
 • Vékonyabb falak, nagyobb nettó alapterület 
 • Belül nem kell vakolni, tükörsima falak 
 • Gépészet, villanyszerelés előkészítve, gyorsabb munkavégzés
 • Hőhídmentes szerkezet 
 • Talajcsavarra is szerelhető 
 • Kevés helyszíni munka, kevés hibalehetőség 
 • Földrengésbiztos szerkezet
 • Tűzbiztos falszerkezet
 • ÉMI tanúsított rendszer 
 • Milliméter pontos gyártás
 • Hulladékmentes technológia, rendezett építkezés, környezetbarát
 • Szárazépítés, télen is építhető, nincs száradási idő, állásidő  

 • Blikk
 • PiacProfit
 • ProfitLine
 • KNK
 • 10perc
 • Kanizsainfo