Típusház tervek

Az alábbi típusházak árai hagyományos téglaépítésű technológiával kerültek kalkulálásra.
Igény esetén kalkuláció készíthető könnyűszerkezetes, vagy könnyűbetonos technológiára is. Kérje szakértőnktől!

A legolcsóbb megoldást keresi? Kérjen kalkulációt akár -10% megtakarítással, Danish Fabrik előregyártott falpanelekkel!

A válaszfalak elhelyezései igény szerint felár nélkül módosíthatók.

Házainkhoz lehetőség van más fűtési rendszereket, más technológiai megoldásokat is kérni. Igény esetén passzívház minőségben is építünk.

Házainkhoz kérhető hővisszanyerős gépi szellőztető-rendszer, illetve napelem-rendszer, mellyekkel az energiahatékonyságuk nagyban növelhető.

Az alábbi típustervek bármilyen készültségi fokon rendelhetőek!

 

 

Kiszámítható építkezést szeretne?

Pontosan, előre kiszámítható minden, és azonnal tudja a kulcsrakész árat!

Válasszon típusterveink közül!

Egyedi igények megvalósítása és áttervezés is lehetséges!

Amennyiben ön nem szeretne az egyedi tervezéssel bajlódni, meglévő háztervek, ház tervrajzokból, “típustervek” – terveinkből is választhat! Legyen az könnyűszerkezetes ház, vagy tégla. 

Gyártói minőségbiztosítás

Minden alkalmazott építési technológiánk esetén a gyártó alkalmazástechnikai kézikönyvének megfelelően, gyártói minőségellenőrzés mellett dolgozva garantáljuk, hogy háza első osztályú minőségben fog felépülni. 

Közvetlen kapcsolatban gyártó partnereinkkel, részt veszünk minden továbbképzésen, évente frissítjük szakembereink tudását. 

Árgarancia

Nem kell hosszas összehasonlításokkal és számolgatásokkal bajlódnia, ha a legjobb ár/érték arányt keresi. 

Minden általunk forgalmazott mintaházra árgaranciát vállalunk. 

Azért tudjuk ezt megtenni, mert saját gépekkel, bizonyos technológiák és anyagok esetén (polisztirol elemek, készház panelek, nyílászárók, gépészeti anyagok) saját gyártókapacitással, saját emberekkel dolgozunk, saját márkás nyílászáróink, napelemeink, hőszivattyúink és hővisszanyerős szellőztető-rendszereink kerülnek beépítésre, ami egyedülálló a piacon, és a műszaki tartalmakat költséghatékonyan, praktikusan terveztük meg, felesleges dolgok nélkül. 

A legjobb ár/érték arány nem a legolcsóbbat jelenti, de abban biztos lehet, hogy a fenti kapacitások és 38 éves céges tapasztalatunk birtokában ezt a magas minőségű, jól átgondolt műszaki tartalmat mi tudjuk a leghatékonyabban előállítani, a munkafolyamatokat a legoptimálisabban megszervezni.

Típusház tervek

Slim Fit

Slim Fit Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Csubakka

Csubakka Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Gyula

Gyula Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Capuccino

Cappucino Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Formaggio

Formaggio Alaprajzok Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Caligula

Caligula Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Luxor

Nettó alapterület: 62m2
Bruttó alapterület: 78m2
Bruttó kulcsrakész ár: 32.000.000Ft

Bővebben»

Duvianus

Duvianus Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Bővebben»

Mi már megterveztük a házakat, önnek csak választania kell!

Előre megtervezett típusház-tervekből, illetve igény szerint egyedi tervezéssel vállaljuk kulcsrakész családi házak – hagyományos téglaházak generálkivitelezését Budapesten, Pest megyében, Budapest 60 km-es vonzáskörzetében és a Balaton környékén. Jellemzően 90-400 nm közötti bruttó alapterületű, egy-vagy kétlakásos családi házakat építünk.

Folyamat:

Telek kiválasztása: a telek ára értelemszerűen nincs benne a kivitelezés árában. A telket általában a Megrendelő biztosítja, de igény esetén tudunk segíteni partnereinken keresztül a megfelelő adottságú telek kiválasztásában,beépíthetőségi paramétereinek feltérképezésében díjtalanul. Terveket csak meglévő telekre tudunk készíteni, illetve típusterveket is csak meglévő telekre lehet testreszabni, mivel pontosan ismernünk kell a telek egyedi adottságait, méretét, lejtését, tájolását, szélességét, hosszát, övezeti besorolását, stb.

Tervezés:

Meg kell terveznünk az épületet vagy egyedi tervezésben, vagy kiválasztott típustervek alapján. Ennek időszükséglete 2 hónap. A generáltervezésben minden szükséges szakág benne van, tehát tartalmazza a statikai, építész terveket, a villamos-és gépész műszaki leírást, az energetikai számításokat, az e-napló megnyitását és feltöltését, a 6 alkalommal kötelező tervezői művezetést is. Mindent, ami szükséges az egyszerűsített bejelentési eljáráshoz, vagy az építési engedélyhez. A tervezés ára a kivitelezés árában benne foglaltatik. A tervezés megkezdésekor 50%, a tervek átadásakor 50% fizetendő. 

Kivitelezés:

A pénzügyi-műszaki ütemezés többféle is lehet. Amennyiben Ön készpénzes építettő, kéthetente közös felmérés után elszámolhatunk a teljesített mennyiségekkel a költségvetés alapján.

Amennyiben Ön banki finanszírozást vesz igénybe, a bank által megadott formanyomtatványon elkészítjük a projekt pénzügyi-műszaki ütemezését, ami minden félnek megfelel. Ez általában munkaszakaszonkénti elszámolást jelent. Az ütemezés tekintetében egyedi feltételekben is megállapodhatunk. Egy jellemző pénzügyi ütemezés, amit több bank is elfogad:

A kivitelezést 9 hónapos határidővel vállaljuk, amibe nem számít bele, ha az időjárási körülmények miatt nem lehet munkát végezni, vagy a finanszírozás késik (például banki ügyintézés, hitel miatt). Szerkezetkész kivitelezés igénylése esetén az ütemezés a következő lehet:

A szerkezetkész kivitelezést 5 hónapos határidővel vállaljuk, a fentiekkel megegyező feltételekkel. A szerkezetkész kivitelezés kitűzést, alapozást, tartó-és válaszfalazást, födémépítést, esetleges lépcső, kémény megépítését, a tetőszerkezetet, valamint annak fedését foglalja magába.

A műszaki tartalom tekintetében három kategóriát lehet választani:

Alap - nettó 379.000 Ft/nm kulcsrakészen, - nettó 240.000 Ft/nm szerkezetkészen:

Igény szerint a műszaki tartalomból a burkolatok, ajtók, festés, lámpatestek tetszés szerint kivehetők, ha azokat a megrendelő maga szeretné megoldani, vagy beszerezni.

Közép - nettó 430.000 Ft kulcsrakészen, nettó 260.000 Ft szerkezetkészen:

Luxus - nettó 650.000 Ft/nm kulcsrakészen, 290.000 Ft/nm szerkezetkészen:

A kivitelezés nm árát minden esetben a ház falai által kívülről határolt bruttó alapterülettel számoljuk. Ebbe természetesen a teraszok, erkélyek alapterülete nem számít bele, az erkélyek (emeleti) esetében 30% hasznos alapterülettel számolunk, a teraszoknál (földszinti), ha vannak, 23.000 Ft/nm nettó díjat számítunk fel.
Pince építése esetén a pince alapterületét 1,3-al szorozzuk fel.
Melléképületek, például pergolás kocsibeálló, fa szerszámoskamra, kerti sütögető, könnyűszerkezetes, különálló garázs építésére igény esetén egyedi árat adunk.
A kivitelezés árában minden házon belüli munkálat benne foglaltatik, alapozástól a kulcsátadásig.

Ami nincs benne a kivitelezés árában:

Ami benne van a kivitelezés árában mint járulékos költség:

Referencia-munkáink az interneten megtekinthetők, illetve kérésre meg lehet látogatni éppen futó építkezéseinket.

Cégünk Megbízható Cég Tanúsítvánnyal rendelkező, a Magyar Kereskedelmi-és Iparkamara által regisztrált generálkivitelező cég, az OPTEN és a BISNODE által A+-os kategóriában megbízhatónak minősített, üzletkötésre javasolt cég, köztartozásmentes adózó.

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT