Villanyszerelés

Nincsen áram a lakásában, vagy egyéb áram ellátási problémája van?

Esetleg még a hiba okát sem tudják felmérni? Gyors villanyszerelő csapatunk készen áll az Ön hívására. Megbízható villanyszerelésre szakosodott szakembereink a villanyszerelés hibaelhárítás gyors szolgálatban szerzett több éves tapasztalat eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőim maximális elégedettségére törekszünk. Kisebb felújítástól a teljes generál kivitelezésig vállaljuk az elektromos hálózat kiépítését. Ha szeretné gyorsan szakszerűen megfelelő felszereléssel megoldani villanyszerelés gondjait, akkor bennünk megtalálta emberét!

villanyszereles
  • Kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk.
  • Gyorsan és precízen hárítunk el minden hibát és az elvégzett munkára garanciát adunk.

Kollégáink az Elmű regisztrációs tanfolyamon,Elmű regisztrációs minősítést szereztek, így a méretlen vezetékhálózaton és a villamos mérőberendezések, villanyórák elektromos betáplálásán végezhetnek villanyszerelési munkálatokat. Villanyórák, szabványossági felülvizsgálata, fővezeték cseréje, Elműs engedélyeztetés, minősített szerelés. Éjszakai és nappali mérőhelyek kialakítása. Geotarifás villanyórák engedélyeztetése, és szerelése. Elektromos Éjszakai (vezérelt) fűtés kialakítása. Ha a ház elektromos hálózata meghibásodik, az csak regisztrált villanyszerelő javíthatja meg. Az Elmű a ház villamos, elektromos hálozatát nem javítja, javíthatja. Ezt mindig regisztrált vállalkozókra kell bízni.

Amit garantálunk:

  • Minden megkeresést rögzítünk, 48 órán belül visszahívjuk ügyfeleinket és egyeztetünk egy személyes konzultációról, ahol szakértőnknek elmondhatja igényeit.
  • Legyen szó új ingatlan építéséről vagy felújításról készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
  • Belsőépítészünk az Ön igényeit figyelembe véve elkészíti a 3D-s látványterveket, amely segít a döntésben.
  • A tervek elfogadását követő 48 órán belül kollégánk INGYENES írásos árajánlatot készít.

Villanyszerelőre van szüksége? Kérjen ingyenes árajánlatot!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT