BEFEKTETŐKNEKIngatlan-fejlesztő cég tulajdonrésze eladó

Dinamikusan növekvő, Európa több országában is befejezetett és előkészített projektekkel rendelkező ingatlan-fejlesztő cég 49%-os tulajdonrésze eladó. Több jelentős magyarországi és németországi beruházással, referenciával a háta mögött, kipróbált szakmai, alvállalkozói és üzleti kapcsolati körrel, folyamatosan növekvő árbevétellel kiváló lehetőség azoknak, komoly osztalék-lehetőséggel, akik stratégiai pozíciót kívánnak felvenni az ingatlan-piacon, és rendelkeznek az ehhez szükséges készpénzzel. Bővebb felvilágosítást személyesen adunk, a projektek részletes ismertetésével, kizárólag komoly, leinformálható érdeklődőknek.

Belvárosi beépíthető tetőtér, padlástér projektek eladók

Belvárosban, körúton belül kedvező áron eladó tetőterek, tetőtér-projektek, akár építési engedélyes tervekkel, és megvalósítási árajánlattal együtt is.

650 nm tetőtér 1/1-es tehermentes tulajdonjogát, társasházi alapító okiratban rögzített beépítési lehetőségét tartalmazó cég 50%-os üzletrésze eladó olyan érdeklődőnek, aki a projekt finanszírozásába is hajlandó beszállni tulajdonostársként.

Zuglói, 1300 nm-es társasház-építésre létrejött projektcég 25%-os tulajdonrésze eladó.

Meglévő építési engedéllyel, tervekkel, indulásra kész kivitelezéssel komoly beruházóknak eladó, akik a tulajdonrész fejében a projekt részfinanszírozását vállalják. Kiemelkedő lehetőség azoknak, akik többszörös ingatlan-fedezet melletti biztonságban a szokásosnál sokkal magasabb profitot szeretnének realizálni befektetésükön, projektjükön.

Milyen hozamok érhetőek el ma a budapesti ingatlan-piacon?

Az új társasházi lakások eladási négyzetméter árait és a kivitelezés költségeit összehasonlítva láthatjuk, hogy nem ritka a kétszeres, háromszoros, sőt, négyszeres megtérülés sem. A költségek között még jelentős tényező a fejlesztési terület, telek, tetőtér bekerülési költsége, amely azonban kiemelkedő lokációban is elérhető 30-50-70.000 Ft/hasznos megépíthető nm áron.

A költségszerkezetet jelentősebb tételeit körülbelül így kell elképzelni nm-re lebontva:
- Telekvásárlás költsége - 50.000 Ft/nm
- Előkészítési költségek - 5.000 Ft/nm
- Kivitelezési költségek - 250.000 Ft/nm
- Értékesítési költségek - 15.000 Ft/nm
Mindösszesen 320.000 Ft/nm.


Természetesen nem minden nm-t tudunk eladni, fel kell építeni a közös helyiségeket, lépcsőházakat, szeméttárolót, gépészeti helyiségeket is, ezekre számoljunk 20%-ot: 384.000 Ft/nm.

- Eladási árak: belvárosban, Budán 750.000-1.100.000 Ft/nm
- Külső kerületekben sem jellemző 450.000 Ft-os nm ár alatt új ingatlan.


Plusz tőkeáttétel lehetőség: az új ingatlanok értékesítésénél jellemzően nem is kell a teljes projektet előre, készpénzben megfinanszírozni, hiszen vannak banki projekthitel lehetőségek, és előértékesítési opció is. Ha ezeket is figyelembe vesszük - részben banki forrásból, kedvező kamatkörnyezet mellett, részben a leendő vevőinkkel finanszíroztatjuk a projektünket - a költségeink jelentős részét ki sem kell fizetnünk, tehát a befektetett pénzünkön fajlagosan még sokkal nagyobb profitot érhetünk el, mintha magunk fizettünk volna minden forintot a használatba-vételi engedélyig.

- Egy jó projektnél nem ritka az sem, hogy csupán előértékesítésből a kivitelezési költségek 80-90%-a fedezhető folyamatos finanszírozással.

Egy társasház vagy komolyabb tetőtér beépítésénél fontos az időtáv is, a megfelelő ingatlan kiválasztására, a szükséges felmérésekre, a tervek elkészítésére, engedélyeztetésére, az előkészületekre legalább 8-9 hónap szükséges, és körülbelül ugyanennyi a kivitelezésre is, az értékesítés jellemzően nem nyúlik el sokkal tovább a kivitelezés végénél, tehát 16-18-24 hónapos reális intervallumra lehet számolni a fenti megtérülést.

- Ha Önt érdekli ilyen ingatlan-befektetések lehetősége, keressen bennünket elérhetőségeinken kérdéseivel, ötleteivel. Alapos helyismerettel, széles kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

Cégünk a teljes projekt menedzsmentet vállalja, az ingatlan felkutatásától a tervezésen és kivitelezésen át az értékesítésig, kedvező feltételekkel.

Ingatlan-keresés
Megtérülési számítások
Jogi feladatok
Pénzügyi források felkutatása, megversenyeztetése, letárgyalása
Felmérések, szükséges engedélyek megszerzése, közmű ügyintézés
Építészeti tervezés, engedélyeztetés
Kulcsrakész kivitelezés
Értékesítés

Aktív ingatlan-portfólió menedzsment

Felkutatjuk a kedvező befektetési célpontokat
Értéknövelő beruházásokat hajtunk végre az ingatlanon ha szükséges
Karbantartjuk, üzemeltetjük
Értékesítjük vagy bérbe adjuk
Ha Ön érdeklődik az ingatlan-befektetések iránt, cégünkben szakértő segítségre találhat, amely egy kézben tartva az egész folyamatot, kezeli az Ön ingatlan-vagyonát a meghatározott célok szerint, kedvező feltételekkel