BEÉPÍTHETŐ BELVÁROSI TETŐTEREK BUDAPESTEN

Belvárosi beépíthető tetőtér, padlástér projektek eladók

Belvárosban, körúton belül kedvező áron eladó tetőterek, tetőtér-projektek, akár építési engedélyes tervekkel, és megvalósítási árajánlattal együtt is.

650 nm tetőtér 1/1-es tehermentes tulajdonjogát, társasházi alapító okiratban rögzített beépítési lehetőségét tartalmazó cég 50%-os üzletrésze eladó olyan érdeklődőnek, aki a projekt finanszírozásába is hajlandó beszállni tulajdonostársként.

tetőtér-beepites

Belvárosi beépíthető tetőtér, padlástér projektek eladók!

Egy szeretett, jól megépített otthont nem szívesen ad el az ember, helyhiány miatt. Rengeteg időt, energiát áldozva annak szépítésére, kialakítására, csak egy jól megválasztott generálkivitelezőre van szüksége hogy a jelenleg szűkös ingatlana új teret biztosítson.

Ilyenkor megoldás az lakóház bővítése, akár szélességben de ez sajnos a területre építhető négyzetméterek száma nem mindig teszik lehetővé. Ebben az esetben merül fel egy kihasználatlan padlástér átalakítása, vagy egy teljesen új tetőtér beépítése. Ezzel növelhető akár családbővülés esetén a szobák száma, vagy egy vállalkozáshoz szükséges otthoni, nyugodt iroda helyiség kialakítása

Eddig felépített családi házaink tulajdonosai, bizalommal keresték fel cégünket, ha nagyobb élettérre vágytak. Képzett mérnökeink mindig pontos határidővel tervezték meg a kívánt területet, a megfelelő kialakítással.

És már el is kezdődhet a bővítés.

A szükséges engedélyek beszerzéséhez, szívesen állunk rendelkezésére a kivitelezés mellett, hiszen ez magánszemélyként sokkal több időt vesz igénybe. Főleg társasházak esetében jelenthet, vethet fel kérdéseket, melyre sok éves társasház építési tapasztalatunk gyors megoldást nyújt.

Biztosítunk műszaki vezetőt, aki garantálja a jól szervezett előkészítést és munkafolyamatok vezetését, hogy a leghatékonyabban- és gyorsabban érjük el a kívánt eredményt.

Jellemzően, ha elkezdődnek a munkálatok, gyakran a födém- és tetőszerkezet teljes átalakítására van szükség. Bizonyos esetekben új gerendákat kell beépíteni vagy teljesen lecserélni az előzőeket. Fontos a jó szigetelés, hogy télen és nyáron egyaránt élhető legyen a tetőtér. Mindemellett a faszerkezetek megóvását is segíti, hogy a pára ne károsítsa az évek során. Figyelembe kell venni, hogy a tetőtérbe vezető lépcső kintről, vagy az ingatlanon belül épüljön. Ebben az esetben számolni kell belső területvesztéssel. Ezek a kérdések gyakorlott szakembereinknek nem jelentenek kihívást.

Ha szeretné otthonát bővíteni, garantáljuk hogy hosszú évtizedekre egy jól megtervezett és kialakított lakrészt kap cserébe, ha igényli szolgáltatásainkat. Pontos tájékoztatást, telefonon vagy e-mailban tudunk adni a helyi adottságoknak megfelelően.
 
 
KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT