NYÍLÁSZÁRÓK

Passzívház technológia alapáron!

A folyamatos, intenzív fejlesztéseknek köszönhetően már a legjobban szigetelő, legkorszerűbb nyílászárókat is megfizethető áron tudjuk kínálni Önnek. Cégünk saját, ISOLA márkájú nyílászáró rendszerei a legtökéletesebb hang-hő-és biztonsági védelmet nyújtják Önnek. Kérjen ajánlatot!

  • Csillagháborús technológia!
  • A nyílászáróinkra kivétel nélkül 12 év gyártói garanciát adunk.
hoszigetelt-ablak

Önnek mennyivel csökkenthetjük a rezsijét? Növelhetjük biztonságérzetét és komfortját? Országosan és nemzetközi szinten vállalunk beépítéseket, saját gyártói háttérrel és minőség-biztosítással. Kérje ingyenes felmérésünket most!

A jövő ablaka Önnek is megfizethető!

Képzeljen el egy új, luxus színvonalú otthont, ahol a szélnek nincs többé hangja, csak látványa van. A ház csendessé, meghitté válik, nincs huzat a csukott ablak mellett, nem húznak a nyílászárók, nem jönnek be zavaró hangok, eddig nem ismert nyugalom és csend uralkodik otthon, ez azonnal ad egyfajta természetes luxusérzetet, ami semmihez sem hasonlítható, csak az ismeri, aki élt már valódi passzívházban. Elsőre talán nem is tudja, mitől nyugszik meg, mitől érzi magát komfortosabban, aztán ráeszmél, hogy a tanyavilág csendje költözött be az otthonába. Tücsökciripelés nélkül:-) A második nagy élmény az első fűtésszámla megérkezése lesz!

Olyan északi technológiájú, szélsőséges időjárási körülményeknek is megfelelő, környezetbarát, mégis költséghatékony technológiáról beszélünk, mely a legkorszerűbb iparági fejlesztéseket kínálja a magyar pénztárcákhoz mért egyedi árakon. 7 légkamrás, luxuskategóriájú hő-és hangszigetelést, ezáltal jelentős rezsi-megtakarítást is ígérő termékeink olyan áron érhetők el nálunk, amennyiért más forgalmazóknál egy egyszerű, maximum 3 légkamrás, alapárú nyílászáró kapható.

7 és a feletti számú légkamrával rendelkező termékeink OV-értéke rendkívül alacsony, akár 1 alatti, ami azt jelenti, hogy a nemzetközi passzívház-sztenderdeknek megfelelő értéket ad, így biztosítva kiemelkedő szigetelő-képességet és komoly megtakarításokat a fűtésszámlában – mindezt egy alap, teljesen hétköznapi hőszigetelő-képességű ablak áráért.

Hogy egy példát mondjak, egy szokványos méretű, 150×150-es ablak, ami a panellakásokban megszokott méret, ezzel a technológiával nálunk akár már 48.000 forintos nettó áron elérhető, ami azt hiszem több, mint versenyképes.

A rendkívüli szigetelő-képesség forrása a profilok speciális, egyedi belső erezése, kialakítása, a legmodernebb, űrtechnológiából örökölt könnyű anyagok használata, mely bemutatótermünkben bárki számára megtekinthető, és persze az innovatív mérnöki munka, amely folyamatosan újraírja a fizika eddig ismert törvényeit.

A passzívházak kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően nem igényelnek hagyományos fűtési rendszert, de azért valamilyen fűtésre szükség van. A mi technológiánk hőszigetelési szempontból megfelel a passzívház minősítésnek, ezt jelenti a rendkívül alacsony, akár egy alatti OV-érték is, ami 7 légkamrás termékcsoportunknál is már mérhető. Tehát a mi ajtóink, ablakaink alkalmasak arra, hogy beszerelésükkel a lehető legnagyobb megtakarítást érjék el a fűtési költségek tekintetében, és kiemelkedő a hangszigetelő-képességük is.

muanyag-nyilaszaro

Ehhez hasonló termékcsaládot eddig csak horribilis összegekért lehetett megkapni, most viszont sikerült sorozatos technológiai áttörésekkel közelebb hoznunk az árát a hétköznapi fogyasztókhoz is. Míg korábban egy ilyen rendszer rezsiben mérhető megtérülését számolni kellett, mint egy komoly beruházásét, és a végeredmény nem is feltétlenül volt mindenki számára vonzó, ma már olyan kedvező áron tudjuk adni, hogy csak a megtakarítás jelentkezik. Nagy befektetésnek ez már nem tekinthető, hiszen hagyományos nyílászárókat sem lehet olcsóbban megkapni, mint amennyiért ezt a csillagháborús rendszert.

Ingyenes helyszíni felmérés, kötelezettségek nélkül! Felmérés 24 órán belül, árajánlat 48 órán belül, garanciával! Legyen Önnek is új, luxus komfort otthona akár egy héten belül! Helyszíni szerelési idő: 1 nap Gyártási idő: Jellemzően maximum 2 hét!

Kérje ingyenes ajánlatunkat nyílászáróval kapcsolatban is!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT