NAPELEMES RENDSZEREK

Napelemes rendszerek kiépítését vállaljuk

Készházainkat és modulházainkat jellemzően a 2022-es energetikai követelményeknek megfelelően napelemes rendszerekkel látjuk el. 

Így, a hővisszanyerős szellőztetőrendszer alkalmazása mellett, NOBO paneles elektromos fűtéssel, közel nulla fűtésszámlát tudunk garantálni Önnek. 

A napelemrendszer a feleslegben megtermelt áramot a szolgáltatói hálózatra feltölti, majd amikor Önnek kisebb saját termelési kapacitása van, mint amennyi áramra szüksége lenne, ezt ingyenes visszakapja a szolgáltatótól (ami mint egy “puffer” működik ebben a logikában, ez az állami támogatás egy formája). Egy kb 100 nm-es, három fő által lakott családi házra kb. 6 kW-os napelem-rendszereket telepítünk, melyek ára 2,1-2,3 M Ft körül mozog. 

A hővisszanyerős, páraszabályozós, oxigéndús levegőt és nagyszerű komfortérzetet biztosító gépi szellőztető-rendszerek ára jellemzően 1,5-2 M Ft körül alakul (telepítéssel együtt). 

Ezek a jól összedolgozó, megtervezett rendszerek egy szinte üzemeltetési költség nélkül fenntartható otthont és magas komfortérzetet kínálnak Önnek, karbantartási igényük nagyon alacsony.

Igény esetén külön napelem-rendszerek és gépi szellőztetőrendszerek tervezésére és kiépítésére is kérheti ajánlatunkat!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT