Minden, amit a gyors kivitelezésű, méretpontos Leier Típusházakról tudni akart!

Ha Ön is szeret előre tervezni, és szeretné, hogy a tervei az elképzelései szerint valósuljanak meg, akkor Önnek a Leier Típusház a tökéletes választás!

Ha a Leier Típusházak valamelyikét választja, nem kell majd váratlan meglepetésekkel és nem várt költségekkel szembesülnie, hiszen a Leier Típusházakat méretpontosan előregyártják, így a kiszámítható végeredmény és a kiváló minőség garantált! 


A Leier Típusházak 12 különböző alapterületű és elrendezésű típusházat tartalmaznak, melyekhez 3 különböző típusú garázs választható. A méretek tekintetében a 30 m2-es kétszemélyes hétvégi házaktól, egészen a nagy méretű 3-4 gyermekes családok számára tervezett CSOK kompatibilis 160 m2-es házakig minden igény teljesíthető.

A Leier Típusházak legfőbb előnyei:

Leier Típusházak és tulajdonságaik:

A Leier típusházak legfőbb tulajdonsága, hogy egytől egyig úgynevezett Leier kéregfallal vannak ellátva, mely számos előnyökkel jár hosszútávon. A Leier típusházak kéregfalainak méretei házanként változhatnak.

A Kéregfal előnyei:

Gyártói minőségbiztosítás

Minden alkalmazott építési technológiánk esetén a gyártó alkalmazástechnikai kézikönyvének megfelelően, gyártói minőségellenőrzés mellett dolgozva garantáljuk, hogy háza első osztályú minőségben fog felépülni. 

Közvetlen kapcsolatban gyártó partnereinkkel, részt veszünk minden továbbképzésen, évente frissítjük szakembereink tudását. 

Árgarancia

Nem kell hosszas összehasonlításokkal és számolgatásokkal bajlódnia, ha a legjobb ár/érték arányt keresi. 

Minden általunk forgalmazott mintaházra árgaranciát vállalunk. 

Azért tudjuk ezt megtenni, mert saját gépekkel, bizonyos technológiák és anyagok esetén (polisztirol elemek, készház panelek, nyílászárók, gépészeti anyagok) saját gyártókapacitással, saját emberekkel dolgozunk, saját márkás nyílászáróink, napelemeink, hőszivattyúink és hővisszanyerős szellőztető-rendszereink kerülnek beépítésre, ami egyedülálló a piacon, és a műszaki tartalmakat költséghatékonyan, praktikusan terveztük meg, felesleges dolgok nélkül. 

A legjobb ár/érték arány nem a legolcsóbbat jelenti, de abban biztos lehet, hogy a fenti kapacitások és 38 éves céges tapasztalatunk birtokában ezt a magas minőségű, jól átgondolt műszaki tartalmat mi tudjuk a leghatékonyabban előállítani, a munkafolyamatokat a legoptimálisabban megszervezni.

Duna Ház

A minimalista stílusú Duna Ház tökéletes választás lehet, ha nyaralóra vágyunk. Jól kihasználható tereivel, és tetőterével, ahova könnyedén beépíthető egy hálószoba, kényelmes hétvégi házként funkcionálhat. Ideális lehet két személy számára.

Duna ház jellemzői:

A Duna Ház Leier kéregfalainak tulajdonságai:

Tisza ház

A Tisza Ház a Duna Házhoz hasonlóan tökéletes hétvégi házként funkcionálhat. A ház nappali tere közvetlen kapcsolatban van a terasszal, amiből a kert és az udvar nyílik. A tetőtérben itt is könnyen kialakítható egy szellős hálófülke, ami praktikust megoldást nyújt a forró nyári estéken.

A Tisza ház jellemzői:

A Tisza Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai

Dráva ház

A minimalista stílusú Dráva ház praktikus és kényelmes kialakításával tökéletes választás lehet egy két gyerekes család otthonának. A tetőtérben könnyedén kialakítható két hálószoba, illetve egy fürdőszoba. Ez lehetőséget ad arra, hogy a felső szint a gyerekek saját kis birodalma legyen. Az alsó szinti hálószobába pedig egy gardróbot építettek be, ami a helykihasználás szempontjából nagyon praktikus. A ház nappali tere közvetlen kapcsolatban van a terasszal, amiből a kert és az udvar nyílik.

A Dráva Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai:

Bodrog Ház

A Bodrog Ház modern stílusban épült, tágas étkezővel, konyhával és nappalival rendelkezik, így tökéletes választás lehet 2 gyermekes családoknak. A nappaliból közvetlen kapcsolat van az udvarra, a tetőtérben pedig könnyedén kialakítható két gyerekszoba és egy fürdőszoba. A Bodrog Ház ezenkívül fedett terasszal és zárt garázzsal is rendelkezik.

A képen látható garázs nem része az árnak!

A Bodrog ház jellemzői:

A Bodrog Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai :

Rába Ház

A Rába Ház hasonlóan a Bodrog Házhoz modern stílusban épült, tágas étkezővel, konyhával és nappalival rendelkezik. A házban 3 gyerekszoba is kialakítható, így ez a ház tökéletes választás lehet akár 5 fős családoknak is. A nappaliból közvetlen kapcsolat van az udvarra. A Rába Ház ezenkívül fedett terasszal és zárt garázzsal is rendelkezik.

A képen látható garázs nem része az árnak!

Rába Ház jellemzői:

A Rába Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai:

Lajta Ház

A Lajta Ház kialakításában nagyon hasonló a Rába Házhoz, azzal a különbséggel, hogy valamivel nagyobb a bruttó alapterülete. A Lajta Ház modern stílusban épült, tágas étkezővel, konyhával és nappalival rendelkezik. A házban 3 gyerekszoba is kialakítható, így ez a ház tökéletes választás lehet akár 5 fős családoknak is. A nappaliból közvetlen kapcsolat van az udvarra. A Lajta Ház ezenkívül fedett terasszal és zárt garázzsal is rendelkezik.

A képen látható garázs nem része az árnak!

A Lajta Ház jellemzői:

A Lajta Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai:

Marcal Ház

A Marcal Ház modern stílusban épült, tágas étkezővel, konyhával és nappalival rendelkezik, így tökéletes választás lehet 1 gyermekes családoknak. A nappaliból közvetlen kapcsolat van az udvarra, a tetőtérben pedig könnyedén kialakítható egy gyerekszoba és egy fürdőszoba. A Marcal Ház ezenkívül nyitott terasszal rendelkezik.

A Marcal Ház jellemzői:

A Marcal Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai:

Szamos Ház

A Szamos Ház modern stílusban épült, tágas étkezővel, konyhával és nappalival rendelkezik, így tökéletes választás lehet 2 gyermekes családoknak. A nappaliból közvetlen kapcsolat van az udvarra, a tetőtérben pedig könnyedén kialakítható két gyerekszoba és egy fürdőszoba. A Szamos Ház ezenkívül nyitott és zárt terasszal, és zárt gépkocsibeállóval is rendelkezik.

A képen látható garázs nem része az árnak!

A Szamos Ház jellemzői:

A Szamos Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai:

Körös Ház

A Körös Ház rendelkezik a legtöbb szobával a Leier típusházak között. Praktikus kialakításának köszönhetően, alkalmas lehet akár 6 fős családok számára. A nappalit leszámítva még 5 szobával rendelkezik, illetve nyitott terasszal, közvetlen kertkapcsolattal, és zárt gépkocsibeállóval. 

A képen látható garázs nem része az árnak!

Körös Ház jellemzői:

A Körös Ház Leier Kéregfalainak tulajdonságai:

Rábca Ház

A Rábca Ház modern stílusban épült, jellemzőek rá a nagy terek. Ideális lehet 3 gyermekes családok részére. Fedett terasszal, közvetlen kertkapcsolattal és három gyerekszobás lehetőséggel rendelkezik.

A Rábca Ház jellemzői:

A Rábca Ház Leier kéregfalainak tulajdonságai:

Sajó Ház

A minimalista stílusban épült Sajó ház világos, tágas, nagyméretű tereivel ideális lehet nagyobb családok számára. A Sajó Ház rendelkezik az egyik legnagyobb bruttó alapterülettel a Leier típusházak között. A Ház minden egyes szobája közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, így a kert és az udvar szinte beleolvad a ház területébe. A házban 3 gyerekszoba és egy fürdőszoba alakítható ki, valamint a szülőknek egy hálószoba és egy plusz zuhanyzó állhat rendelkezésre. Ezenkívül a tágas,  zárt garázsban tárolórendszer kialakítására van lehetőség.

A képen látható garázs nem része az árnak!

A Sajó ház jellemzői:

A Sajó Ház Leier kéregfalainak tulajdonságai:

Hernád Ház

A modern stílusban épült Hernád Ház szintén tökéletes választás lehet nagyobb családoknak. A Hernád Ház tágas étkezővel, konyhával és nappalival rendelkezik, így tökéletes választás lehet 2 gyermekes családoknak. A nappaliból közvetlen kapcsolat van az udvarra, lehetőség van 3 gyerekszoba és egy plusz fürdőszoba kialakítására. A Hernád Ház ezenkívül nyitott és zárt terasszal, illetve zárt garázzsal rendelkezik.

A képen látható garázs nem része az árnak!

A Hernád Ház jellemzői:

A Hernád Ház Leier kéregfalainak tulajdonságai:

A háromféle garázs tulajdonságai

1. Garázs jellemzői:

  • Bruttó alapterület: 23,68 – 33,81 m2
  • Nettó alapterület: 19,80 – 29,25 m2

1. Garázs Leier kéregfalainak tulajdonságai:

2. Garázs jellemzői:

  • Bruttó alapterület: 49,68 – 55,48 m2
  • Nettó alapterület: 44,13-49,48 m2

2. Garázs Leier kéregfalainak tulajdonságai:

3. Garázs jellemzői:

  • Bruttó alapterület: 39,04 – 56,94 m2
  • Nettó alapterület: 34,20-51,06 m2

3. Garázs Leier kéregfalainak tulajdonságai:

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT