KOMPLETT ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS

Intézmények Irodaházak iskolák családi házak társasházak műemlék épületek teljes körű energetikai korszerűsítését vállaljuk, a legmodernebb technológiával, igény szerint mérnöki és energetikai tervezéssel együtt vagy meglévő tervek alapján. 

Az energetikai korszerűsítés célja, az épület környezetbarát fenntartható üzemeltetése lehetőség szerint, megújuló energia források minél nagyobb arányú használatával, illetve a lehető leg költséghatékonyabb legjobb ár érték arányú üzemeltetés megvalósítása.

homlokzati-hoszigeteles

Az épület rezsi költségeinek minimumra csökkentése igény szerint, az épület automatizálása pl. okos otthon rendszer létrehozása amely nemcsak a kényelmünket hanem az energiatakarékosságot is szolgálja megannyi módon, fűtés szakaszolás, fűtés optimalizálás. Árnyékolástechnika programozott használata váltása különböző fűtés módok között stb.

teto-szigeteles

Alacsony energiaigényű alacsony fenntartási költségű alacsony rezsivel ,vagy akár rezsi nélkül működő épületek ,akár passzívházak létrehozása. A cél amelyeknek karbantartási költsége is a lehető legalacsonyabb, és élő környezetünket is a lehető legjobban kímélik.

Az energetikai korszerűsítés minden épület esetében külön program alapján történhet. A technikai műszaki igények az építész energetikus tervező és természetesen az ügyfél elképzelései igényei és pénztárcája alapján.

Kérjen egyedi árat tőlünk energetikai korszerűsítésre!

Vizsgáljuk meg együtt egy díjmentes felmérés és ajánlatadás keretein belül ,mit lenne célszerű elvégezni az ön épületén, és ez milyen következményekkel járhat, hogyan tehető fenntarthatóvá és olcsóvá. Az épület üzemeltetése hogyan csökkenhet?

Az ön rezsije, fűtésszámlája havi költségei, hogyan igényelhet az épület kevesebb műszaki karbantartást, hogyan lehet zöldebb környezet barátabb.

energetikai-korszerusites-vazlat

Igény esetén pályázati forrás felkutatásában és a pályázat megírásában is segítünk önnek. Az energetikai korszerűsítés, az energetikai felújítás, tipikusan a fűtés rendszer cseréjét vagy korszerűsítését, a nyílászárók cseréjét vagy korszerűsítését és az épület külső hőszigetelését jelenti.

Szükség lehet adott esetben a tető belső szigetelésére. a tető nem szigetelt a födémek szigetelésére, de elsősorban a homlokzati és a lábazati szigetelés szokott szinte minden korszerűsíteni idő épület esetében feladat lenni.

A nyílászárók cseréje légcserélő rendszer beépítése, szinte minden esetben akkor az energetikai korszerűsítésre része. Egy átlagos családi háznál a tető szigetelés a külső szigetelés és a nyílás zárók cseréje, a rezsiköltségeket akár 80-90 százalékkal is visszavághatja havonta. 

Ha ön, egy energetikailag gyenge besorolású családi házban él, ahol a nyílás zárók rosszul illeszkednek a ház nem szigetelt vélhetően, 100 m²-re akár 60 000 Ft fűtés jellegű költséget is fizethet, amennyiben a hideg hónapokat vesszük alapul. Egy professzionális és kompromisszummentes energetikai korszerűsítés, akár  4-5 millió Ft ból elérheti, azt hogy otthona csendes tökéletesen hang és hőszigetelt legyen és a hideg hónapokban a havi fűtésszámlája ne menjen 10 000 Ft fölé.

Az energetikai korszerűsítés része sok esetben napelemek, napkollektorok felszerelése is a tetőre, a régi fűtési rendszer geotermikus fűtésre, hőszivattyú óra talajszondás vagy egyéb Hőszivattyú rendszerre történő cseréje, esetleg a régi gázfűtés a radiátorok cseréje, korszerűsítése, új kazán vásárlása a kéménybélelése

Egy apró trükk ami nem költséges de nagyon energiahatékony, a régi radiátorok mögé úgynevezett hőtükör felszerelése, ami filléres tétel de sokat segít abban hogy a megtermelt hő visszaverődjön. És optimálisabban használódjon fel. Bizonyos házaknál a teljes fűtésrendszert kicseréljük és felületfűtésre alakítjuk át, ami elektromos fűtőszálak bevezetését jelenti. A most korszerű technológiák szerint a falba és a mennyezetbe ez a megfelelő födém szigeteléssel egy rendkívül kellemes hő érzetet adó és nagyon takarékos elektromos fűtés kialakítását teszik lehetővé.

Minden egyedi igényt meg tudunk valósítani iroda házak esetén komplex Bim tervezéssel is.

legcserelo

Kérjen egyedi árat tőlünk energetikai korszerűsítésre!

nyilaszaro-csere

Referenciaként említendő, hogy több mint 10 000 m² ,jellemzően 100 évnél idősebb & műemlék besorolású, iskola épület teljes energetikai korszerűsítését végeztük el, saját tervezéssel 2013 és 2016 között.

Kérjen ajánlatot, mérjük fel az ön lehetőségeit. Mennyit SPÓROLhat velünk, és mennyire tudjuk épületét környezetbaráttá varázsolni.

Már egészen kis költségvetésből, akár egy 2 millió Ft ból is ,egy kisebb családi ház jelentős megtakarításokat érhet el a havi számláiban.

Nagyobb léptékben nézve, a rezsiköltségek akár 900 Ft / vagy 600 Ft / négyzetméter ről le csökkenhetnek 250 Ft / négyzetméterre.

Természetesen minden esetben ezt egyedileg kalkulálni kell, és minden épületre egyedi árajánlatot készítünk. A felmérés és a konzultáció díjmentes, éljen a lehetőséggel és kérje ki szakemberünk tanácsait ingyen. Ha sok a rezsije ha szeretné az üzemeltetési költségeit alacsonyan tartani, ha hosszú távon egy fenntartható épületben szeretne élni vagy dolgozni.

Mutasson példát a fenntartható fejlődés eszméjének megfelelően, és áldozzon arra hogy épülete és közvetlen környezete hosszú távon is fenntartható legyen ,és segítsen a bolygó és az emberiség túlélését.

napelem-rendszer

Kérjen egyedi árat tőlünk energetikai korszerűsítésre!

Üzenet kűldése

Elérhetőségeink

Kollégáink nagyfokú leterheltsége miatt elsősorban e-mailben várjuk megkereséseiket.

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT