KLÍMASZERELÉS

Szereti Ön is a kényelmet? Nem szeretne lakására szaunaként tekinteni? Elege van már a nyakára csavart izzadt törölközőkből? Biztos Önnek is feltűnt már, hogy napjaink időjárása évről évre egyre szélsőségesebb, így nem ritka nyáron a 40 Celsius fok fölötti hőmérséklet, ami ellen lássuk be, hogy a ventilátorokkal nem nagyon tudunk harcolni.Nem keringtetni szeretné a meleg levegőt, hanem kellemes, hűs környezetben átvészelni a nyarat? Nem teheti meg, hogy leruccanjon a tengerpartra, vagy esetleg a Balatonra? Félve néz a nyár elébe? A nagy melegtől már napok óta nem tudja magát rendesen kialudni, forgolódik, felkel? Úgy érzi, hogy a kialvatlansága már a munkavégzésére is rányomja bélyegét, nem tud koncentrálni munkahelyén?.

klimaszereles
  • Ha nincs klímája, valóban marad – az egy-két heti pihenést leszámítva – a hosszú, forró és izzasztó nyári hőség! Mennyivel kellemesebb lenne egy hűs szobában kedvenc műsorát nézni, vagy barátaival elkortyolgatni egy pohár bort, ugye? Esetleg már van klímája, csak az feladta a meleg elleni küzdelmet, és beadta a kulcsot?Amennyiben megelégelte a meleg okozta kibírhatatlan állapotot, akkor nagyon jó helyen jár!
  • Szakembereink ugyanis a legújabb szerelési követelményeket, valamint a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva végzik munkájukat, melyre eddig még egy esetben sem volt panasz, sőt! Szakképzett kollégáink udvariasak, megértőek, megbízhatóan végzik munkájukat, valamint gyors, precíz és tiszta munkavégzés jellemzi őket! Kérdései vannak? Bizonytalan?Kérje szakértőink díjmentes tanácsadását!

Otthonában nincs gond a hőmérséklettel, azonban munkahelyén olyan meleg van, hogy egyszerűen nem bír megmaradni, a munkájára összpontosítani? Ön is szívesebben vásárol egy kellemes, egyenletes hőmérsékletű irodában, üzletben? Esetleg további helyiségek hűtését tervezi? Ha igen, akkor eljött az ideje beújítani egy klímaberendezést! Nem tudja, milyen típust vegyen, hova érdemes felhelyezni? Nem gond, mi ezekben is segítünk! Helyszíni felmérést követően a megrendelővel egyeztetve szereljük fel a klímát a kért helyre. Szívesen látjuk el tanácsainkkal is, hogy ezzel a lehető leggazdaságosabb, leghatásosabb eredményt érjük el

Amiben segítségére lehetünk:

Kérje ingyenes ajánlatunkat klímaszereléssel kapcsolatban!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT