HORIZONT KÉSZHÁZAK

Horizont acélszerkezetes készházak

Cégünk partneri kapcsolatban áll a Horinzont Globál KFT.-vel így lehetőségünk nyílik arra, hogy korszerű HORIZONT® fémvázas könnyűszerkezetes építési technológiával valósítsuk meg terveit. Ennek legfőbb előnyei a gyors kivitelezés, illetve a költséghatékonyság. Egy átlagos családi házat akár két hét alatt lehetséges szerkezetkészre, három hónap alatt akár kulcsrakészre kivitelezni. Kiváló hőszigetelés, könnyen fűthető, hűthető emiatt az épület gazdaságosan üzemeltethető, akár 50%-os fűtési költség megtakarítást eredményez a nyílászárók minőségétől függően.

horizont_tech

Gyártói minőségbiztosítás

Minden alkalmazott építési technológiánk esetén a gyártó alkalmazástechnikai kézikönyvének megfelelően, gyártói minőségellenőrzés mellett dolgozva garantáljuk, hogy háza első osztályú minőségben fog felépülni. 

Közvetlen kapcsolatban gyártó partnereinkkel, részt veszünk minden továbbképzésen, évente frissítjük szakembereink tudását. 

Árgarancia

Nem kell hosszas összehasonlításokkal és számolgatásokkal bajlódnia, ha a legjobb ár/érték arányt keresi. 

Minden általunk forgalmazott mintaházra árgaranciát vállalunk. 

Azért tudjuk ezt megtenni, mert saját gépekkel, bizonyos technológiák és anyagok esetén (polisztirol elemek, készház panelek, nyílászárók, gépészeti anyagok) saját gyártókapacitással, saját emberekkel dolgozunk, saját márkás nyílászáróink, napelemeink, hőszivattyúink és hővisszanyerős szellőztető-rendszereink kerülnek beépítésre, ami egyedülálló a piacon, és a műszaki tartalmakat költséghatékonyan, praktikusan terveztük meg, felesleges dolgok nélkül. 

A legjobb ár/érték arány nem a legolcsóbbat jelenti, de abban biztos lehet, hogy a fenti kapacitások és 38 éves céges tapasztalatunk birtokában ezt a magas minőségű, jól átgondolt műszaki tartalmat mi tudjuk a leghatékonyabban előállítani, a munkafolyamatokat a legoptimálisabban megszervezni.

3 hónap alatt kész, kérjen ajánlatot most, írja le elképzeléseit!

horizont_006
horizont_004

A vékony falszerkezetnek köszönhetően a falazott szerkezetekhez képest körülbelül 10%-al nagyobb a hasznos alapterület! A szerkezet kis súlya miatt olyan helyekre is felépíthető, ahova más szerkezetek csak komolyabb alépítményre lehet helyezni. Szélálló és földrengés biztos, továbbá környezetbarát megoldás, hiszen az acél 100%-ban újrahasznosítható anyag.

A házak nettó 379.000 Ft/nm kulcsrakészen, - nettó 240.000 Ft/nm szerkezetkészen:

Horizont technológia előnyei: 

3 hónap alatt kész, kérjen ajánlatot most, írja le elképzeléseit!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT