Gyakran ismételt kérdések

Kérdések-válaszok

Imperial Holding Group a cégcsoport neve, azon belül Begerin Kft (Fóti út), Perm-Samara Invest Kft (Bazsarózsa utca), kivitelező az Imperial Holding. Saját kézben van a kivitelezés, a beruházás, és minden folyamat. A befektetői hátteret a Brotherhill Kft adja. Több évtizedes befektetői mltra visszatekintő cégcsoport. Általában projektcégek visznek végig egy-egy beruházást, de a befektető és a kivitelező cégek állandóak.

Legegyszerűbben megtekinthető interneten az imperialholding.hu, igény esetén személyesen is megtekinthető néhány már átadott, esetleg éppen folyamatban levő

Igen, természetesen, ha szóba kerül az osztatlan közös tulajdon, több bank is finanszíroz osztatlan közös ingatlanokat, például a Sopron Bank és az Unicredit Bank, valamint a Raiffeisen bank, akivel jó a kapcsolatunk, és tudunk is ajánlani hitelügyintézőt, ha kell. Komplikáltabb esetekre van saját, profi hiteltanácsadónk, ha kell, CSOK-ban és egyébben is segít. Fundamenta, Lakáskassza, minden jöhet, rugalmasan alkalmazkodunk a feltételekhez. Hitelfolyósítást meg tudjuk várni.

A szerződés megkötésével és 20% előleggel, de ha ez nem áll azonnal rendelkezésre és nem szeretnének lemaradni, akár 1 M Ft-al és kikötjük, hány napon belül tudja befizetni a 20% előleget, addig tartjuk neki a lakást. Amint jön a vevő, irodánkban 1 napon belül szerződést kötünk vele.

Nagyon jelentős kedvezményeket adunk ilyen esetben, ezt egyedileg a projekt menedzserrel lehet egyeztetni. Egymillió forint értékű gépesített konyhabútor, tükrös gardróbszekrény ajándékba, amely projektünknél lehetséges, esetleg ajándék kocsibeálló, vagy árkedvezmény is lehetséges. Elsősorban ezeket a vevőket preferáljuk most az előértékesítés során!

Igen, ez természetesen feláras, de teljes berendezéssel, bútorozással is vállaljuk az átadást, a megadott felárakkal, ebben gépesített konyhabútor, klíma, ágyazható kanapé, tükrös gardróbszekrény, állólámpa, dohányzóasztal, ülőgarnitúra, étkezőgarnitúra, stb, minden benne van.

Jogilag használt lakásnak minősülnek, mivel egy meglévő épületet alakítottunk át, ezért nem terheli őket ÁFA, az árak bruttó árak, viszont a lakások műszakilag teljesen újak, téglától újjáépítettük a házakat, vezetékek, szaniterek, burkolatok, nyílászárók, szigetelés, minden új, tehát egy vadonatúj állapotú lakásba költözhet be elsőként az új tulajdonosa. (Kivéve ahol teljesen újat fejlesztünk).

Időben történő vásárlás esetén természetesen, megadott áron választhatók a hideg-és melegburkolatok, bármilyen falszín, festékszín felár nélkül, felárasan falitapéták, választhatók a beltéri ajtó profilok, kérhető gipszkarton álmennyezet rejtett világítással, válaszfal/pengefal, igény szerint, például hálófülke kialakításához, vagy a válaszfalak egyéb áthelyezése. Fürdőszoba szanitereket is ki lehet választani adott árkategórián belül.
Megtekintéseket, bejárásokat illetékes értékesítő kollégánkkal kell egyeztetni.
E-mailes elérhetőségünk bármely általános, műszaki, vagy jogi kérdésben, ami esetlegesen felmerülhet: info@imperialholding.hu

Az ingatlan megvásárlása egy írásos vételi ajánlattal kezdődik, amit értékesítő kollégánkkal tud egyeztetni. Itt letöltheti ezt a formanyomtatványt – LINK – , ezt kell kitölteni, amiben értékesítő kollégánk természetesen szívesen segít Önnek. Ezt a formanyomtatványt kell aláírva eljuttatni hozzánk e-mailben, kollégánknak átadva, vagy akár postai úton a cég címére, és a vételi ajánlati biztosítékot munkatársunknak készpénzben, átvételi elismervény ellenében, vagy banki átutalással bankszámlánkra befizetve teljesíteni, ekkor lesz érvényes az ajánlat. Az ajánlatra három munkanapon belül hivatalosan válaszolunk, és amennyiben elfogadjuk, időpontot egyeztetünk ügyvédünkhöz az adásvételi szerződés, vagy az előszerződés megkötésére. Amennyiben az ajánlatot nem tudtuk elfogadni, a vételi ajánlati biztosíték természetesen visszajár Önnek. Az előre egyeztetett időpontban megtörténik az ügyvéd által ellenjegyzett adásvételi szerződés vagy előszerződés megkötése, a megbeszélt mértékű foglaló, vételárrész készpénzes vagy átutalásos megfizetése mellett. Értékesítő kollégánk elérhetőségei, ha ajánlatot szeretne tenni: Csenki Laura, elérhetősége 06704891106

Természetesen igen, értékesítő kollégánkkal előre egyeztetett időpontban. Kollégánk elérhetősége: Csenki Laura ,tel.szám:06704891106

Azt jelenti, hogy egy használati megosztási szerződés szabályozza azt, hogy az ingatlanon belül melyik ingatlanrészt ki használhatja, ki birtokolja. Hasonló, mint a társasházi alapító okirat. Ez a használati megosztási szerződés teljes értékű használatot és kizárólagosságot biztosító, ügyvéd által ellenjegyzett jogi dokumentum, amely a földhivatalba is hivatalosan benyújtásra kerül, így teljes jogbiztonságot jelent a tulajdonosok számára, senki sem jogosult használni a másik tulajdonrészét, mindenki a saját területéért felel, amennyiben valamely tulajdonostárs ezt megsértené, természetesen jogi úton kikényszeríthető a jogkövető magatartásra kényszerítése. Semmilyen joghátránnyal nem jár az 1/1-es albetéthez képest, egyetlen szabályozása tér el, az, hogy a tulajdonostársak elővásárlási joggal rendelkeznek a tulajdonrészre, tehát értékesítés esetén meg kell őket kérdezni, hogy a megajánlott vételáron szeretnék-e megvásárolni a tulajdonrészt, és akkor lehet eladni idegen félnek, ha nem kívánnak élni ezzel a jogukkal, vagy nem nyilatkoznak erről határidőn belül. Az osztatlan közös tulajdonú ingatlanokat a legtöbb bank is finanszírozza már, hitelt lehet rájuk felvenni. Az osztatlan közös tulajdon nem jelenti azt, hogy a közműfogyasztás is közös, jellemzően ezek a tulajdonrészek önálló fogyasztásmérőkkel, főmérőkkel rendelkeznek, így mindenki a saját fogyasztásáért felel, külön csekket kap, a többiektől függetlenül, és nem fordulhat elő az, hogy egy tulajdonostárs tartozása, nemfizetése miatt felelősségre vonják.

Azt jelenti, hogy az ingatlan alaprajzán feltüntetik, hogy melyik lakást, ingatlanrészt ki használja, kinek a tulajdona, és ez a felosztási szabályzat a földhivatalhoz is ügyvédi ellenjegyzéssel, hivatalosan bekerül.

Az építési követelményeknek megfelelően A++-os, alacsony besorolású, jól szigetelt, korszerű nyílászárókkal és fűtésrendszerrel ellátott ingatlanokat fejlesztünk, melyek kiemelten energiahatékonyak. Természetesen a besorolás kis mértékben ingatlanonként változhat.

Csak példaképp említve, egy 30 m2-es, jól szigetelt lakás fűtésszámlája tapasztalataink szerint korszerű fűtésrendszerrel nem haladja meg a havi 6000 Ft-ot a legnagyobb hidegben sem. A vízfogyasztás és a villanyfogyasztás természetesen egyedi jellemzők szerinti, de energiatakarékos izzókat építünk be általában az ingatlanokba, amik a villanyszámlát is jelentősen csökkentik.

Saját hiteltanácsadóval rendelkezünk, aki segít ügyfeleinknek kiválasztani a legjobb megoldást, és előzetes hitelminősítésüket is elvégzi. Hívja bizalommal! Szakemberünk munkája díjmentes Önnek. Dr. Bogdán Zsolt, tel.szám:06307004305

Ez ingatlanonként változó. Hívja hitelügyintézőnket: Dr. Bogdán Zsolt, tel.szám:06307004305

A teljes vételár megfizetését követően, a szerződés szabályozza, de jellemzően 3-6 munkanapon belül.

Ha az építkezés korai szakaszában tart, amikor ezek a kialakítások még nem kezdődtek meg és a hozzájuk kapcsolódó anyagbeszerzéseket sem végeztük el, egyedi árajánlatot adunk, ha részletesen leírja nekünk eltérő igényeit, ezeket egy külön szerződésbe foglaljuk, és ha elfogadja az ajánlatunkat, megvalósítjuk Önnek.

Amennyiben nem igényel konyhabútort, annak az árát levonjuk Önnek az ingatlan vételárából. A műszaki leírás többi tartalma általában elengedhetetlenül szükséges az ingatlan használatához, de ha például fürdőszobatükröt, vagy fürdőszobaszekrényt nem szeretne, azt is levonhatjuk Önnek az árból. Ha saját maga szeretné kifesteni, belsőleg befejezni ingatlanját, erre is van lehetőség, kérje erre vonatkozó egyedi ajánlatunkat kollégánktól. Elérhetősége: Csenki Laura, tel.szám:06704891106

Bármilyen belső falszínt az alapárban választhat nálunk. Tapéták felárasak, azokra egyedi árajánlatot adunk. Családi házak esetén a külső falszín is korlátozásmentesen választható.

Ez nem fordulhat elő, mert hiteltanácsadónk előzetesen elvégzi az Ön bonitásvizsgálatát, és csak abban az esetben írjuk alá az adásvételi szerződést hitel bevonása esetén, ha előzőleg meggyőződtünk róla, hogy Ön hitelképes. Amennyiben menet közben válik hitelképtelenné, 90 napos határidőt kap a fennmaradó vételárrész befizetésére, akár másik pénzintézet vagy forrás bevonásával, amiből a vételárat finanszírozhatja. Természetesen a lehetőségeinken belül ebben is segítünk Önnek, de garantálni az eredményt nem tudjuk, ha valakinek például időközben megszűnik a munkahelye, és nem talál másikat.

Lehetősége van 90 napon belül más forrásból pótolni a hiányzó összeget, akár saját forrásból, kölcsönből, vagy más megoldással. Természetesen ez is nagyon ritkán fordulhat elő, mivel előzetesen az Ön által felvehető hitelösszeget is megvizsgáljuk. Amennyiben az ingatlan műszaki állapota megengedi, kérheti a befejező munkák nélkül is az ingatlant, ebben az esetben a befejező munkák árával csökkentjük az adásvételi szerződés összegét, és ezzel talán megoldhatja a problémáját. Hiteltanácsadónk minden nem várt helyzetben is az Ön rendelkezésére áll, és legjobb tudása szerint próbálja segíteni, előremozdítani az ügyet. Természetesen ennek az eredményére garanciát vállalni nem tudunk, de konstruktívan, rugalmasan, együttműködően állunk a kérdéshez.

A műszaki felelős kollégánkhoz, akinek az elérhetősége: Bóka Zoltán, tel.szám:06706765379

Minden használt és új ingatlanra a törvényben szabályozott és a szerződésben is rögzített mértékű garanciát és szavatosságot vállaljuk. Garanciális igény esetén hívja műszaki felelős kollégánkat: Bóka Zoltán, tel.szám:06706765379. Az általunk beszerelt háztartási gépekre, berendezésekre átadjuk Önnek a birtokbaadáskor a gyári garancialeveleket, garanciális igényeit meghibásodás esetén feléjük tudja érvényesíteni.

Igényeljen jelszót értékesítő kollégánktól e-mail címe megadásával itt, és letölthetővé tesszük Önnek egy mintánkat, ami természetesen eltér a majd aláírandó szerződéstől.

Igényeljen jelszót értékesítő kollégánktól e-mail címe megadásával itt, és letölthetővé tesszük Önnek egy mintánkat, ami természetesen eltér a majd aláírandó szerződéstől.

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT