Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba, panel fürdőszoba felújítása

Professzionális szakembergárdával állunk rendelkezésére bármilyen fürdőszobával kapcsolatos kisebb-nagyobb javítási, illetve felújítási feladat elvégzéséhez! Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani – munkatársaink több, mint 25 éves tapasztalata garancia Ügyfeleink számára!

  • Csapok, csaptelepek cseréje, szerelése. Vízvezeték szerelés, vízvezeték cseréje, áthelyezése. Fürdőkádak, sarokkádak beépítése, beszerelése, cseréje
  • Zuhanytálcák, zuhanykabinok beépítése, beszerelése, cseréje. Mosdókagylók, WC csészék, WC tartályok beszerelése, bekötése, cseréje.Radiátorok, törülközőszárítók beépítése, cseréje.
furdoszoba-felujitas

Mivel a vizesblokk beszerelése során szinte biztosan szükség lesz a vízszerelésen és vízszerelőn kívül más egyéb szolgáltatásokra is célszerű minden munkaterületre tapasztalt szakembereket hívni, hogy a komplett felújítás során minden a lehető legoptimálisabb ütemben haladjon és készüljön el a felújított lakrész, lakás, vagy a ház vízes rendszere. Ha nem tud dönteni, vagy tanácsra van szüksége, kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak, megosztják Önnel tapasztalataikat és az adott helyzethez mérten ismerteti a lehetséges megoldásokat, és annak költségvonzatait, illetve a javítás módját, idejét!

Amit garantálunk:

Fürdőszoba felújításán gondolkodik? Kérje ingyenes árajánlatunkat!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT