Teljeskörű felújítás gyorsan, garanciával

Komplett épületek teljeskörű felújítása, átalakítása, átépítése, bővítése

Cégünk nagy tapasztalatot szerzett az új építésnél sokszor összetettebb, nehezebb feladatot jelentő épület-átalakításokban, korszerűsítésekben, külső és belső felújításokban. Építettünk már családi házból társasházat, üzemcsarnokból éttermet, iskolából szórakozóhelyet, felújítottunk több, mint 10.000 nm alapterületen műemlék-épületeket.

lakasfelujitas2

A felújítás mellé, most INGYEN adjuk a belsőépítészeti tervezést

Mi nem beszélünk mellé és nem teszünk üres ígéreteket , számlával és garanciával dolgozunk az Ön igényeire fókuszálva!

lakasfelujitas3
lakasfelujitas1

Szerkezeti vagy esztétikai felújítások, átalakítások: forduljon hozzánk bizalommal.

 • Intézmények 
 • Laktanyák
 • Idősotthonok
 • Apartmanházak
 • Műemlék-épületek
 • Szállodák 
 • Hostelek
 • Lakóingatlanok
 • Családi házak 
 • Tetőterek 
 • Üzemcsarnokok
 • Gyárak
 • Mezőgazdasági épületek 
 • Éttermek
 • Szórakozóhelyek 

…és egyéb épületek, rendeltetési egységek felújítását, átalakítását vállaljuk. 

Szükség szerint építész és statikai felméréssel, ha nincsenek meglévő tervek, az épület digitalizálásával indulunk. Teljeskörű generálkivitelezésben vállaljuk ezeknek az összetett, sokszor sok buktatót rejtő projekteknek a megvalósítását, felelősségbiztosítással, garanciával.

Hogyan dolgozunk mi?

Kérje ingyenes ajánlatunkat részleges vagy teljes felújításra!

Vállaljuk:

Bontás, rakodás, gépészeti, villamos szerelés, új rétegrend kialakítása, gipszkartonozás, falazás, burkolás, festés, díszítés…legyen az felújítás, bővítés, hozzáépítés, egy terasz vagy egy télikert kialakítása, számíthat ránk a profi kivitelezésben, igény esetén a belsőépítészeti tervezésben is.

Családi ház felújítás, bővítés, hozzáépítés, vagy épp bontás, válaszfalak áthelyezése a lakásban, festés, burkolás, fürdőszoba-felújítás, konyhagépek beszerelése, megújuló energiák felszerelése, tetőfelújítás, ács-bádogos munkák, szeretettel várjuk ajánlatkérését, kérdéseit.

Egy családi házon mindig van mit csinálni. Mi pedig örömmel várjuk a feladatokat, legyen az betonozás, tetőfelújítás-vagy csere, hozzáépítés, bővítés, átalakítás, beázás megszüntetése, injektálás, garázsépítés, vagy épp a teraszkorlát cseréje.

Fő profilunk a családi házak, ikerházak kulcsrakész generálkivitelezése magánépíttetők számára, országosan, de elsősorban Budapesten és Pest megyében. Ha Ön komplett kivitelezőt keres, aki a tervezésben is szükség esetén segít, örömmel állunk rendelkezésére, írjon nekünk.

Cégünk 38 évvel ezelőtt villanyszerelő vállalkozásnak indult, az elektromos szerelések ma is meghatározó részét képezik a működésünknek. Villamos tervezés és kivitelezés, erős-és gyengeáramú rendszerek, megújuló energia telepítés, villamos hálózat felépítése – írja meg nekünk kérdéseit.

A bontás önmagában is lehet tetemes feladat, de minden kivitelezési munka kötelező kezdőlépése. Ipari bontást, sittszállítást, konténeres fuvarozást vállalunk.

Társasházak, családi házak, lakások, üzemi területek, intézmények festése, mázolása, penészmentesítése, felületkezelése. Külső homlokzati hőszigetelés, Dryvit, Nikecell rendszerekkel, gépi vakolás, festékszórós gyors és látványos festési eljárás. Ha Önnek profi festőcsapatra van szüksége, bátran írjon nekünk.

Ma jó burkolót találni nagyon nehéz, de Önnek sikerült, méghozzá nem is egyet, hanem egész burkoló-brigáddal állunk rendelkezésére. Kollégáink 15-20-25 éve a szakmában dolgozó, kipróbált mesterek, akik büszkék és igényesek a munkájukra, ezért nem burkolunk olcsón, és nem megyünk bele igénytelen árversenyekbe sem, viszont a munkánkra nincs is panasz…

Szárazépítés, gipszkartonozás széleskörű ipari és lakossági tapasztalattal. Ha egy új falat szeretne otthonába, talán a leggyorsabb, legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás. Ipari csarnokok építésekor több 1000 nm gipszkarton-szerelési tapasztalatot szereztünk már.

Kőműves és szerkezetépítő kapacitásunkkal önálló falazási, vakolási, födémépítési munkákat vállalunk.

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT