Energetika

Komplett gépészeti rendszertervezés és kivitelezés !

Családi házaktól az ipari létesítményekig!

megujuloenergia2

Kérd ajánlatunkat, ha gépész és/vagy villamos tervezőt keresel! Azonnal tudunk kezdeni, és rövid határidővel dolgozunk.

Nem tudod milyet válassz? Melyiket ajánlja egy 8 éve megújuló energiával foglalkozó gépészmérnök, kivitelező szakember, aki egyben márkaszervíz is?

Melyik a legjobb ár/érték arányban, vagy melyik a legolcsóbb?

Segítünk választani: felmérjük az igényeid, tanácsot adunk, megtervezzük és kivitelezzük a teljes rendszered, és végig ugyanazzal az egy szakemberrel tartod a kapcsolatot. Nincs egymásra mutogatás, meg nem értés, tervezési hibára hivatkozás…

Nem fogunk rábeszélni valamelyik olcsó vagy drága márkára, nem fogunk eladni Neked olyasmit, amire semmi szükséged, együtt dolgozunk a terveződdel, más szakiparok képviselőivel, ha szükséges.

Nem vagyunk elkötelezve egyetlen gyártó vagy márka iránt sem, a Te érdekeidet képviseljük, nekünk az a legjobb reklám, ha Te írsz rólunk egy pozitív értékelést, és versenyezzenek Érted a gyártók!

Ha kéred, ránk bízhatod a teljes energetikai korszerűsítésed, a szigetelésed és a nyílászáróid megtervezését és helyszíni kivitelezését is.

Természetesen nem csak megújuló energiás rendszerekkel foglalkozunk, hanem kompletten a teljes gépészeti és elektromos rendszered megtervezzük és kivitelezzük. Víz-csatornahálózat, csapadékvíz elvezetés, erős-és gyengeáramú rendszerek, akár okosotthon-automatizálás.

megujuloenergia

A gépészet, az elektronika, és különösen a megújuló energiaforrásokat használó rendszerek a legnagyobb szaktudást igénylő terület az építőiparban, ahol a legnagyobbat lehet hibázni, és talán a legtöbb pénzt lehet feleslegesen elkölteni. Bízd kipróbált szakértőkre.

Kérd ingyenes segítségünket, győződj meg szakértelmünkről, hitelességünkről, hallgasd meg tanácsainkat, és dönts utána!

Ismered az igénybe vehető támogatásokat?

Kérd finanszírozási tanácsunkat, és kiszámoljuk Neked az optimális megoldást.

Kész terveidre szívesen adunk ingyenes ajánlatot.

Drágább vagy felesleges megoldások optimalizálására alternatív javaslatokat teszünk.

Ha ismerjük a költségkereted, úgy alakítjuk ki a rendszered, hogy lehetőség szerint beleférjen.

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT