ELADNÁ INGATLANJÁT?

ingatlan-eladas

Szeretné eladni ingatlanát? Befektetőt keres?

Nem boldogul vele egyedül, speciális az ingatlan, drága, vagy nehéz eladás? Jogi problémák vannak, nem tiszta a tulajdoni lap, több tulajdonos van, esetleg végrehajtás van az ingatlanon? Csalódott az ingatlan-közvetítőkben?

 • Kérje szakértő segítségünket, és mi segítünk eladni a nehéz eseteket is!
 • Nem csak saját befektetői körünk számára értékesítünk, hanem nyilvános fórumokon és széles kapcsolati tőkénket felhasználva is, jutalékos formában.

Miben vagyunk mások, mint bármelyik ingatlan közvetítő cég?

 1. Ha érdekel bennünket az ingatlan, saját magunk is vásárolunk.
 2. Széles, közvetlen bizalmi befektetői kapcsolatrendszerrel rendelkezünk nemzetközi szinten.
 3. Üzleti és építőipari szemmel is nézzük az ingatlanokat – szükség esetén üzleti tervet, befektetési tervet készítünk az ingatlan hasznosítási, fejlesztési-átalakítási lehetőségeiről.

A befektetők megbíznak bennünk, mert kiszámoljuk nekik előre egy ingatlan várható hozamát.

Tanácsot adunk, és együtt gondolkodunk Önnel. Mit jelent ez?

 1. Ötleteket adunk arra vonatkozóan, hogyan alakítsa át úgy az ingatlant, hogy az vonzóbb célpont legyen a vevőknek – szükség esetén saját kivitelezési kapacitásunkkal segítünk is ebben. Itt nem egy tisztasági festésre kell gondolni – például egy egyben eladhatatlannak tűnő 300 nm-es nagy családi házat három darab, 100 nm-es lakásra felbontva talán sokkal könnyebb eladni, és többért is lehet.
 2. Újrapozicionáljuk az ingatlant, ha úgy véljük, valamilyen más funkciót betöltve hamarabb gazdára találhat – például egy rossz állapotú, nagy étteremből lehet coworking irodát, vagy munkásszállót létrehozni.
 3. Jogi tanácsot adunk, jogi eljárásokban segítünk ingatlanjogászunk segítségével, ha az értékesítés ilyen jellegű problémákba ütközik, vagy tanácsot kér tőlünk.
 4. Építészmérnök, statikus, gépész és villamos tervező kollégáinkkal egészen pontos műszaki felmérést, koncepció-tervezést végzünk, ha az ingatlan értékesítése, fejlesztése, esetleg állapota ezt megkívánja, szükség esetén pontos költségvetést készítünk az átalakításra, bővítésre, funkcióváltás kivitelezésére.
 5. Látványterveket, drón-videót, virtuális sétát készítünk az ingatlanról, segítve az eladást.
 6. A vevőnek segítünk a megfelelő finanszírozás megtalálásában, szakértő értékbecslő kollégánkkal megbecsüljük az ingatlan fedezeti értékét, megvizsgáljuk milyen forrásokat és milyen feltételekkel lehet bevonni, hogy az ingatlan gazdát cserélhessen. Strukturált finanszírozás, projektfinanszírozás, építési hitelek sem ismeretlenek számunkra, számos finanszírozóval dolgozunk együtt.
 7. Igény esetén idegen nyelven, külföldi területeken is meghirdetjük az ingatlant, weboldalt készítünk az értékesítéshez, és közösségi média kampányokat.

Kérje díjmentes tanácsunkat, véleményünket, küldje el nekünk az ingatlan paramétereit!

ingatlanok-eladasa
KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT