CSALÁDI HÁZ KIVITELEZÉS, ÉPÍTÉS

Családi ház építés akár 6 hónap alatt

Kedvező árat tudunk biztosítani ügyfeleinknek, mert saját emberekkel és saját gépekkel dolgozunk.

Amit a velünk szerződés esetén kínálunk Önnek:

csaladi-haz-epites

A tervezést INGYEN biztosítjuk, ha a kivitelezést is ránk bízza!

 

Könnyűszerkezetes és hagyományos (tégla) házakat is építünk

 • A családi ház kivitelezés, építés során Önnek és családjának egy stabil, minőségi alapanyagokból, hozzáértő szakemberek által megépített Otthonra van szüksége!
 • Fontos, hogy megbízható szakembereket kérjen fel családi háza építésére, akik GARANCIÁT is vállalnak.

Ha Ön is szeretné valóra váltani álmait, és nem megalkudni vállalhatatlan minőséggel a családi ház kivitelezés során, a legjobb helyen jár!

Megfizethető ár Stabil, minőségi kivitelezés-38 év tudásával és tapasztalatával. Versenyképes feltételekkel.

 
csaladi-haz-epites2

 Ingyenes, tételes árajánlat! Kérje most, minden kötelezettség nélkül.

Munka-és anyagdíjakkal, mennyiségekkel, pontos ütemezéssel és határidővel.

Tudja meg, mennyiből és mennyi idő alatt épülne fel otthona!

Alkalmazott technológiáink:

Téglaházak.

Könnyűszerkezetes házak

konnyuszerkezetes_haz

Készházak.

Építészmérnökünk, aki megtervezi az Ön házát, messzemenően figyelembe véve az Ön igényeit, személyesen irányítja az építkezést, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy Ön elképzelte, hiszen házat nem építünk minden héten, igaz? Nem mindegy, hogy életünk álmát kire bízzuk, ne kockáztasson! Ne vesztegesse el megtakarított pénzét! Spórolja meg a rengeteg idegeskedést és vesződséget! Velünk kulcsrakész megoldást kaphat, pincétől a padlásig, számlával, garanciával, megfizethető áron és gyorsan!

Van kapacitásunk, Kezdés akár másfél hónapon belül!

Igény szerint saját tervezéssel és hozott tervdokumentációból is dolgozunk. Ha bennünket bíz meg a kivitelezéssel, a tervezést ingyen biztosítjuk Önnek. Minden munkára egyedi ajánlatot adunk 10 munkanapon belül. Igény szerint építünk tégla-vagy könnyűszerkezetes technológiát! Egyedi tervezéssel vállaljuk kulcsrakész Tégla es könnyűszerkezetes családi házak – hagyományos téglaházak generálkivitelezését Budapesten, Pest megyében, Budapest 60 km-es vonzáskörzetében és a Balaton környékén. Jellemzően 90-400 nm közötti bruttó alapterületű, egy-vagy kétlakásos családi házakat építünk.

Folyamat:

A pénzügyi-műszaki ütemezés többféle is lehet. Amennyiben Ön készpénzes építettő, kéthetente közös felmérés után elszámolhatunk a teljesített mennyiségekkel a költségvetés alapján. Amennyiben Ön banki finanszírozást vesz igénybe, a bank által megadott formanyomtatványon elkészítjük a projekt pénzügyi-műszaki ütemezését, ami minden félnek megfelel. Ez általában munkaszakaszonkénti elszámolást jelent. Az ütemezés tekintetében egyedi feltételekben is megállapodhatunk. Egy jellemző pénzügyi ütemezés, amit több bank is elfogad: 

20% felvonuláskor
20% falazás után
20% szerkezetkész állapot elérésekor
20% nyílászárók beépítése után
10% fűtéskész állapotnál
10% átadáskor.

A kivitelezést 9 hónapos határidővel vállaljuk, amibe nem számít bele, ha az időjárási körülmények miatt nem lehet munkát végezni, vagy a finanszírozás késik (például banki ügyintézés, hitel miatt). Szerkezetkész kivitelezés igénylése esetén az ütemezés a következő lehet:

20% felvonuláskor
20% alapozás után
20% tartófalazás után
20% válaszfalazás után
10% tetőszerkezet elkészültekor
10% átadáskor.

A szerkezetkész kivitelezést 5 hónapos határidővel vállaljuk, a fentiekkel megegyező feltételekkel. A szerkezetkész kivitelezés kitűzést, alapozást, tartó-és válaszfalazást, födémépítést, esetleges lépcső, kémény megépítését, a tetőszerkezetet, valamint annak fedését foglalja magába.

A lenti alap-közép-luxus általános műszaki leírások tájékoztató jellegűek, és téglaházakra vonatkoznak. Természetesen igény szerint ezektől el lehet térni, egyedi tervekre egyedi ajánlatot adunk.

típus tervek

Slim Fit

Slim Fit Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Megnézem »
típus tervek

Csubakka

Csubakka Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Megnézem »
típus tervek

Gyula

Gyula Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Megnézem »
típus tervek

Capuccino

Cappucino Alaprajz Legyen az öné a következő referenciánk, kérje ingyenes árajánlatunkat! Ajánlatkérés

Megnézem »

Bemutatunk három választható kategóriát:

Alap - nettó 379.000 Ft/nm kulcsrakészen, - nettó 240.000 Ft/nm szerkezetkészen:

Igény szerint a műszaki tartalomból a burkolatok, ajtók, festés, lámpatestek tetszés szerint kivehetők, ha azokat a megrendelő maga szeretné megoldani, vagy beszerezni.

Közép - nettó 430.000 Ft kulcsrakészen, nettó 260.000 Ft szerkezetkészen:

Luxus - nettó 650.000 Ft/nm kulcsrakészen, 290.000 Ft/nm szerkezetkészen:

A kivitelezés nm árát minden esetben a ház falai által kívülről határolt bruttó alapterülettel számoljuk. Ebbe természetesen a teraszok, erkélyek alapterülete nem számít bele, az erkélyek (emeleti) esetében 30% hasznos alapterülettel számolunk, a teraszoknál (földszinti), ha vannak, 23.000 Ft/nm nettó díjat számítunk fel. Pince építése esetén a pince alapterületét 1,3-al szorozzuk fel. Melléképületek, például pergolás kocsibeálló, fa szerszámoskamra, kerti sütögető, könnyűszerkezetes, különálló garázs építésére igény esetén egyedi árat adunk. A kivitelezés árában minden házon belüli munkálat benne foglaltatik, alapozástól a kulcsátadásig.

Ami nincs benne a kivitelezés árában:

Ami benne van a kivitelezés árában mint járulékos költség:

Referencia-munkáink az interneten megtekinthetők, illetve kérésre meg lehet látogatni éppen futó építkezéseinket.
Cégünk Megbízható Cég Tanúsítvánnyal rendelkező, a Magyar Kereskedelmi-és Iparkamara által regisztrált generálkivitelező cég, az OPTEN és a BISNODE által A+-os kategóriában megbízhatónak minősített, üzletkötésre javasolt cég, köztartozásmentes adózó.

Saját nyílászáró márkával és gyártási kapacitással rendelkezünk, kiemelten jó ár-érték arányban.

Az Isola-80 kiváló ár-érték arányú, hőszigetelés tekintetében 1 alatti U értéket mutató, gyakorlatilag passzívház minőségű nyílászáró profil. Profilmélysége 80 mm, 6 légkamrás, skandináv gyártmány, a benne lévő vasalat pedig német. Felsőkategóriás minőség. Bukó-nyíló szerkezettel.

A dokumentumok megtekintéséhez jelszó igénylése szükséges

Kivitelezési szerződés minta

Árazott ajánlat (Példa)

Gyártói minőségbiztosítás

Minden alkalmazott építési technológiánk esetén a gyártó alkalmazástechnikai kézikönyvének megfelelően, gyártói minőségellenőrzés mellett dolgozva garantáljuk, hogy háza első osztályú minőségben fog felépülni. 

Közvetlen kapcsolatban gyártó partnereinkkel, részt veszünk minden továbbképzésen, évente frissítjük szakembereink tudását. 

Árgarancia

Nem kell hosszas összehasonlításokkal és számolgatásokkal bajlódnia, ha a legjobb ár/érték arányt keresi. 

Minden általunk forgalmazott mintaházra árgaranciát vállalunk. 

Azért tudjuk ezt megtenni, mert saját gépekkel, bizonyos technológiák és anyagok esetén (polisztirol elemek, készház panelek, nyílászárók, gépészeti anyagok) saját gyártókapacitással, saját emberekkel dolgozunk, saját márkás nyílászáróink, napelemeink, hőszivattyúink és hővisszanyerős szellőztető-rendszereink kerülnek beépítésre, ami egyedülálló a piacon, és a műszaki tartalmakat költséghatékonyan, praktikusan terveztük meg, felesleges dolgok nélkül. 

A legjobb ár/érték arány nem a legolcsóbbat jelenti, de abban biztos lehet, hogy a fenti kapacitások és 38 éves céges tapasztalatunk birtokában ezt a magas minőségű, jól átgondolt műszaki tartalmat mi tudjuk a leghatékonyabban előállítani, a munkafolyamatokat a legoptimálisabban megszervezni.

Referenciáink:

Kapcsolatfelvételtől az átadásig

Első lépés: Kapcsolatfelvétel

Weboldalon található ajánlatkérési felületen: itt leírhatja pontos elképzelését, megadhatja elérhetőségét, hogy kollégáink telefonon is fel tudják önnel venni a kapcsolatot.

 1. Telefonon: A weboldalon feltüntetett telefonszámon kapcsolattartó kollégáink fogadják hívását
 2. E-mail: A weboldalon található elektronikus levelezési címünkre is várjuk a megkereséseket

Második lépés: Konzultáció

A kapcsolatfelvételt minden esetben egy díjmentes, személyes egyeztetés követi, mely történhet egy kellemes irodai környezetben, de ha önnek kényelmesebb, természetesen az otthonában is. A tervezésre és a kivitelezésre külön szerződünk.

konzultáció1

Természetesen a tervezést követően nem kötelező bennünket választani kivitelezőnek, erre vonatkozóan nincs semmiféle kötelezettség.
A tervezést megelőzi egy helyszíni bejárás építészmérnökünk és kijelölt építésvezető kollégánk részvételével, mert a terep személyes megismerése egy építészeti projektnél elengedhetetlen.
Építésvezető kollégánk, aki az e-naplót teljes részletességgel és fotódokumentációkkal napi szinten vezeti, az első lépéstől jelen van, és egyszemélyes kapcsolattartást biztosít Önnek a projekt teljes folyamán - ő az, aki mindent tud, akitől mindig lehet kérdezni, és aki - természetesen munkaidőben - mindig elérhető.

Fontos tudni, hogy építésvezetőinket nem terheljük túl, mert az mindig a minőség rovására megy: projektmérettől függően egy építésvezető általában egy, de maximum egyszerre két projektet vezet, amelyek egymástól fizikailag is kis távolságra vannak, így a legtöbb esetben az építkezés helyszínén is elérhető.
Nagyon fontosnak tartjuk projektjeinknél a szigorú helyszíni ellenőrzést, megelőző jelleggel, az állandó szakmai kontrollt, amellyel megelőzhetőek a később már csak nehezen kijavítható hibák vagy félreértések, eltérések, természetesen ez egy kicsit költségesebb, de beleszámítva az esetleges időbeni csúszások elkerülését, a gördülékenységet, a hatékonyabb anyag-és munkaidő-felhasználást, a hibák elkerülését, és azt, hogy nem a megtörtént dolgok után futunk, hanem megelőzzük őket - összességében sokkal olcsóbb.

Ugyanilyen fontosnak tartjuk a napi szintű, precíz dokumentálást is, az e-napló pontos vezetését, a fotódokumentációk készítését, szükséges esetben az építkezés bekamerázását, minden eltérés, pótmunka, többletmunka előzetes pontos leírását, árának elfogadtatását, a műszaki tartalom bármilyen változásának pontos feljegyzését, mert ezzel kerülhetőek el a hibák, a félreértések, az eltérések, és az esetleges viták, hiszen minden dokumentált, visszakereshető, szabályozott, nem lehetnek kérdések vagy eldöntetlen helyzetek.
A kivitelezési szerződés megkötése után megtörténik a felvonulás, a kitűzés.

konzultáció2

A szerződéskötés melléklete mindig a teljes tervdokumentáció, amire szerződünk, a műszaki leírások, valamint egy pénzügyi-műszaki ütemezés, ami alapján pontosan, tételesen, munkanemenként előre elszámolunk a megrendelőnkkel. A kivitelezés jellemzően 15-20% első részlettel indul, és ezt követően jellemzően körülbelül havi, másfél havi műszaki ütemekben számolunk el, amelyek egymás után következnek, egy ütem műszaki átvétele, teljesítés-igazolásának kiállítása és műszaki lezárása után nyitjuk meg a következőt, így anyagilag és időben is pontosan előre tervezhetőek a kifizetések, és a műszaki átadások.

A műszaki ellenőrzést felelős műszaki vezetőnk végzi el, és dokumentálja az e-naplóba, ő vesz át takarás előtt minden elvégzett munkát, ő határozza meg a műszaki átvételi, ellenőrzési pontokat előre, ő állítja ki a műszaki megfelelőségi nyilatkozatokat, és ha szükséges, műszakilag ő instruálja (a tervezővel együtt) az építésvezetőt - projektjeinknél természetesen a tervező kolléga is rendszeresen kijár az építkezésre, és tervezői művezetést végez, ami általában abból áll, hogy a nem teljesen egyértelmű tervezői, megrendelői elképzeléseket elmondja az építésvezetőnek, illetve segítséget nyújt a többféleképpen, vagy nem egyértelmű módon megvalósítható műszaki és esztétikai kérdések megoldásában.

Megrendelőnk is bármikor, előre egyeztetett időpontban kilátogathat az építkezésre, természetesen a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett (kobak, láthatósági mellény, stb), és ellenőrizheti a folyamatokat, az építésvezetővel egyeztetve.

Amennyiben a projekt lezárása után garanciális problémája lenne, építésvezetőnket hívhatja ugyanazon az elérhetőségen, amin korábban is tartották a kapcsolatot, és ő megvizsgálja, majd orvosolja a problémát, ha szükséges. Fontos tudni, hogy minden projektünkre garanciát vállalunk, és a hibák kijavítását ugyanúgy a projektet teljes egészében ismerő építésvezetőnk koordinálja, ha ez szükségessé válik.
A Generali biztosítónál rendelkezünk felelősségbiztosítással arra a nem várt esetre, ha megrendelőnket valamilyen kár érné a kivitelezési munkák nem megfelelő műszaki minőségével összefüggésben (szerencsére erre még soha nem volt szükség).

Ha Ön hitelből szeretne építkezni, fontos jó előre megtervezni a teljes cash-flow-t, nem csak azt, hogy mennyi pénzre lesz szükség összesen, hanem azt is, hogy ezeknek az összegeknek pontosan mikor kell az építkezés során rendelkezésre állniuk (ezt hívjuk cash-flow, azaz pénzáramlási tervnek). Ennek elkészítésében, és a pénzügyi-műszaki ütemezéssel történő összehangolásában segít Önnek hiteltanácsadónk, aki egyben a legkedvezőbb banki forrásokat, támogatásokat is felkutatja Önöknek, intézi a CSOK igénylést ha szükséges, és minden egyebet.

Előzetesen felméri az Önök hitelképességét, hogy véletlenül se essenek abba a csapdába, hogy nem kapják meg a szükséges összeget, és félbemarad az építkezés. Egy pontos pénzügyi terv, projektterv, cash-flow terv birtokában hitelből, CSOK-ból is magabiztosan vághatnak neki az építkezésnek, nem kell aggódniuk azon, hogy valamire nem lesz elég a pénz, valamit nem folyósítanak időben, vagy bármilyen más, előre fel nem mért finanszírozási nehézség támad.

Naptárba vezethető pontossággal fogják tudni, mikor melyik műszaki ütem átadása következik, hogy halad az építkezés, mikor mit kell fizetni, műszakilag átvenni, és a bank mikor folyósít ezzel összhangban, milyen összegek mikor érkeznek meg. Elkerülendő a lehetséges problémákat, vitákat, ezt jó előre, összhangban a pénzügyi-műszaki ütemezéssel, tisztázni kell, mielőtt egy kapavágást is ejtenénk a telken.

 

Harmadik lépés: Szerződéskötés

szerződéskötés

Amit a velünk szerződés esetén kínálunk önnek:

 • Minden esetben felelősségbiztosítást kötünk
 • Felelős műszaki vezetőt alkalmazunk
 • E-napló vezetése a munkálatokról, napi frissítéssel
 • Fix áron szerződünk, nincsenek rejtett-, valamint többletköltségek
 • Előre meghatározott határidővel dolgozunk, erre kötbért is vállalunk
 • Ütemezett fizetés – elvégzett munkaszakaszonként
 • Az elvégzett munkákra 3 év garanciát vállalunk
 • Előzetesen, tételesen meghatározott költségvetés elkészítése az átláthatóság érdekében
 • Engedélyek beszerzése az illetékes hatóságoktól, közműszolgáltatóktól
 • Hiteligénylés esetén saját, tapasztalt hiteltanácsadót biztosítunk, extra költségek nélkül
 • CSOK támogatás ügyintézésében is segítünk!

Negyedik lépés: A ház építésének folyamata

Házépítés szakaszai

Álmai otthonának megvalósításának állomásait igyekszünk önnek a következő leírásban szemléltetni. Házépítésnél három elkülönülő szakaszt különböztetünk meg, melynek mindegyike ugyanolyan fontos, hogy a megfelelő, szekértő kezek végezzék. Az első szakasz az alapozás, mely folyamán a ház alapjait fektetjük le. A gyakorlatban megkülönböztethetünk mély- valamint síkalapozást. Családi házak esetében a síkalapozás a legelterjedtebb, ebben az esetben nem hatolunk mélyen a talajba, hanem a felszínhez közel alakítjuk ki az alapot. Elsőként a munkaárok kiásása történik meg, majd ebben elhelyezésre kerül a vasalat. A munkaárkot ezután kibetonozzák, majd megkezdik a zsaluzás folyamata, valamint a vízvezetékek védőcsöveinek elhelyezése, a lábazatot pedig betonnal töltik ki. Ezután a korábban kiásott földet visszatöltik a belső részbe, majd a statikus által előírt vasalatok behelyezése után az aljzatbetonozás következik.

házépítés

Az alapozáshoz köthető legfontosabb követelmények, hogy az megfeleljen a tartó funkciónak, azaz az épület teljes terhelését el kell viselje, továbbá jól kell szigeteljen, mind a nedvesség-, mind a hőszigetelés időtálló legyen.

A második fázis a falak és tető megépítése

Elsőként fontos, hogy a főfalak és a sarokpontok helye pontosan legyen kijelölve, ehhez földmérő bevonása szükséges. Ennél a folyamatnál alakítjuk ki a ház védelmét a talajföldi vizesedéssel szemben is. A falak építése a sarkokkal kezdődik, majd jönnek a közbenső falazatok. Kezdetben csak körülbelül 1,2 méteres magasságig építik fel a falakat, ezt követően kerül sorra a belső állványzat beépítése. A nyílászáróknál áthidaló elemeket használnak, melyek többnyire vasbetonból készülnek. Amikor ezek megvannak, a betonkoszorú kialakítása a következő lépés. A betonkoszorú feladata, hogy a téglafalat a tető irányából érő erőket egyenletesen elossza. Alapanyaga beton, kívülről minden esetben szigetelni kell. A tetőépítést ezek után ácsok végzik, a fedélszerkezet megépítése a kezdeti feladat, majd erre kerül a párazáró réteg, mely a keletkező pára a faanyagba jutását gátolja meg. A saruzatra kerül felszerelésre a lécezés, melyre a későbbiekben a cserepek kerülnek fel, azonban előtte a bádogozás munkafolyamatai kezdődnek, mely legfőképpen az ereszcsatorna kiépítését foglalja magában.

házépítés2

A belső térben történő munkálatok

A válaszfalak a terek elválasztására szolgálnak, teherhordó szerepük nincs. Amint a válaszfalak állnak, a következő munkafolyamatok a villamosvezetékek és vízvezetékek falba helyezése. A falakat a vizes és villamostev alapján vésni kell, hogy a vezetékeket el lehessen bennük helyezni. A fűtési rendszer elemei is ezen munkafázisban kerülnek a helyükre. Következő lépés a vízszigetelés, mely előtt az aljzatbetont meg kell tisztítani a portól és egyéb szennyeződésektől. Ezután részlegesen (csak az ajtó- és ablaktokok) kerülnek beépítésre a nyílászárók, mely után a falak vakolása következik. Amint a vakolás befejeződött, a nyílászárók beépítése is befejeződhet. Ezek után következhet a festés és burkolás, majd a szaniterek behelyezése és a világítás kiépítése.

 

Az utolsó folyamat: A ház körüli terület rendezése:

Ebben a szakaszban kerülnek beépítésre a házat körbeölelő szigetelések, a külső festés, valamint a kert rendezésével kapcsolatos munkák kerülnek elvégzésre, mint például a járda megépítése, kerítés megépítése, tereprendezés. Ne feledjük, hogy az építkezés befejeztével az építőipari hulladék elszállításáról is gondoskodni kell. Cégünk természetesen a takarítással és a hulladék elszállításával kapcsolatos feladatokat is elvégzi.

Ötödik lépés: Műszaki átvétel és átadás

A legkellemesebb fázis következik. Az épület műszaki átvétele után a birtokbaadás következik. Az újdonsült tulajdonos és a cég képviselői körbejárják az ingatlant, mindent leegyeztetnek, ezután történik meg a birtokbaadás. Önnek már nincs más dolga, mint az igényeiknek megfelelően berendezni újdonsült otthonát és élvezni a munka gyümölcsét.

Az alábbi generáltervezési munkafázisokra van szükség(az egyszerűsített bejelentéshez)

A családi ház építés menete tervezéssel és kivitelezéssel együtt ( Kész tervekből is dolgozunk ebben az esetben csak a kivitelezés folyamatát kell figyelembe venni de igény esetén tervezést is vállalunk )

Valamint a feladathoz tartozik:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, aki egy szép, nyári napon házépítésre adta a fejét.

csaladi-haz-epites

A családi ház kivitelezés során nem tudta, milyen nagy fába vágta a fejszéjét. Kiválasztott egy építészmérnököt, akit egy barátja ajánlott, és az nekilátott a terveknek. A tervezés nem lett tökéletes, de mivel szerződést nem kötött a tervezővel, kénytelen volt gyorsan felvenni egy személyi kölcsönt a számlavezető bankjától.

 • Rossz szájízzel, de elkezdett jelzálog alapú építési hitelek után nézni, hogy meglévő kis házikóját a tervek szerint átépíthesse.
 • Néhány hetes utánajárás után meg is találta a megfelelőt, és a papírmunkák után nekilátott kivitelezőt keresni.

Sokan jelentkeztek a munkára, de nem tudta igazából, mi alapján válasszon. Jött egy szimpatikus csapat, rájuk bízta a házat, mert adtak egy jó árat, kockás papíron, ceruzával, pecsét és aláírás nélkül. A hitelfelvétel megtörtént, a folyósítások megkezdődtek, és jöttek a meglepetések. Az anyagárak bizony emelkedtek az előzetes kalkulációkhoz képest.

Ne hagyja magát átverni, ne hagyja romba dönteni élete álmát! Válasszon minket, ha korrekt munkavégzést vár el, korrekt árakért!

Emberünknek a családi ház építés alkalmával egyszer csak elfogyott a pénze, a hitele, még a kocsiját is eladta, amikor észrevette, hogy a háza nem egészen úgy készül, ahogy ő azt eltervezte. Az ajtónyílások mintha kicsit furán dőlnének, az aljzatbeton mintha még nem száradt volna ki teljesen. A szobák belmagassága valahogy 2,55-helyett 2,20-ra sikerültek! Késő volt reklamálni: kapta a fenyegetéseket, hogy ha nem fizet, azt is lebontják, amit eddig csináltak. A végén sikerült kitessékelnie a „munkásokat” a területről, akik a munkát nem fejezték be, és ő ott állt félig kész tetővel, szerkezet kész szobákkal, és minden pénze ráment.

csaladi-haz-epites
 • Kíváncsi rá, hogyan lehetett volna ezt a történetet másképp és sokkal rövidebben mesélni? Hogy lehetett volna ebből „happy end”?
 • Ha az ember körültekintően választ, olyan kivitelezőt, aki egyben tervez is, garanciát ad a munkájára, és a tisztességesen megírt ajánlatot korrekt szerződés követi, mindez nem történt volna meg.

Ne hagyja magát átverni, ne hagyja romba dönteni élete álmát! Válasszon minket, ha korrekt munkavégzést vár el, korrekt árakért! Kérje ingyenes konzultációnkat most! Családi ház építés akár már három-négy hónapon belül felépítjük otthonát! – Nagy létszámú munkaerőt alkalmazva, biztos anyagi fedezettel állunk neki az építkezésnek!

Gyakori hiba, hogy:

Velünk mindezt elkerülheti, mert:

Kérje ingyenes ajánlatunkat generálkivitelezésre most, minden kötelezettség nélkül!

Gyakran ismételt kérdések

Jellemzően 1-2 hét, leterheltség függvényében.

Ideális esetben az épület teljes tervdokumentációja, műszaki leírása.
Minden szakágban, de akkor is tudunk árbecslést készíteni, ha minden anyag még nem áll rendelkezésre. Akkor kérdezünk, megbeszéljük a részleteket.

Családi ház, társasház, ikerház, sorház építést, irodaházakat, könnyűszerkezetes csarnokokat, logisztikai és ipari épületeket, kereskedelmi célú épületeket, mindent a magasépítésben. Iskolákat, óvodákat, illetve gyakorlatunk van műemlék-épületek teljes renoválásában is. Kórházat még nem építettünk.
Vállalunk komplett energetikai korszerűsítést is, szigeteléssel, nyílászáró cserékkel.

Kérésre bejárást szervezünk a folyamatban lévő építkezéseken, illetve emailben el tudjuk küldeni a korábbi évek nagyobb referencia-munkait.

Igen, természetesen.

A jellemző projektméretunk 30-500 M ft közötti, de előfordul hogy kisebb vagy nagyobb feladatokat is elvállalun

Az ország egész területén, de főleg Budapest és Pest megye, 60 km-es körzetében, Budapesten és a Balaton környékén.

Egyedi megállapodás alapján igen, de tisztában kell lennie vele hogy azért is mi vállaljuk a felelősséget és műszakilag mi fogjuk irányítani, kifizetni is, tehát ennek megbeszélt anyagi vonzata van.

Mivel generálkivitelezők vagyunk, alapesetben olyan árakat adunk, amiben minden benne van, a kulcsrakész átadásig, hacsak az ügyfél másképp nem kéri.

Nem, könnyűszerkezetes házakat és polisztirolhabos technológiát (thermodul, isoteq, isoshell, stb) is vállalunk.

A nm ár nem szerencsés viszonyítási alap mert minden épület egyedi, és egyedi árat is adunk rá. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján szerkezetépítés nettó 240.000 Ft, kulcsrakész építés nettó 430 ezer forintos árra szokott kijönni átlagos igényszint mellett. Nagyobb épületeknél, társasházaknál, irodaházaknál, szállodáknál természetesen egészen más az ár. Luxus igényű családi házakat, villákat körülbelül 650 ezer forint/nm áron tudunk elkészíteni.

Akar 2-4 hónapon belül. Nagyon szerencsés esetben akár hamarabb is. Erről mindig írunk az ajánlatban.

Igen, jellemzően 2-4 hónapon belűl tudunk kezdeni kisebb építkezéseket (családi ház, ikerház kategóriát).
42 fős saját állománnyal és 60 fős szorosan együttműködő alvállalkozói fizikai állománnyal dolgozunk, évek óta ugyanazokkal a kiprobált emberekkel.

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT