Miért tudunk gyorsabbak, hatékonyabbak, és sokszor olcsóbbak lenni?

Például azért, mert korszerű technológiákat használunk, ahol csak lehet gépesítünk, automatizálunk és kerüljük az emberi hiba lehetőségét! Olyan kisnyomású szóróberendezésekkel dolgozunk amelyeknek köszönhetően nagy munka sebességet és kifogástalan minőséget nyújtunk.A kézi felhordás helyett kihasználjuk a gépi eszközök előnyeit - így a felhordási munkák legalább kétszer olyan gyorsan elvégezhetők.

Gépi vakolás

A külső vakolatok gépi felhordása nagyon hatékony módszer, erről senkit sem kell meggyőzni - az anyagveszteségek minimálisak a megtakarítás pedig nagyon is valós. A munka hatékonysága is jobb ami különösen fontos az építkezés idejét tekintve. A gépesített háttér mindenkor fix minőségre képes, azaz nincsenek megingások. Ráadásul az ilyen módon vakolt falfelületen lényegesen kevesebb glettanyag fogy a folytatásban. A valós  végeredményt  összehasonlítva a tradicionális vakolás produktumával sokkal esztétikusabb. Magyarul a különbségek szabad szemmel is jól láthatóak.
A falazat síkegyenessége biztos lesz így garantálva a vakolás  sikerességét. Mindehhez pedig természetesen alapvető a szakmai felügyelet és a szakértő tudáson alapuló munkavégzés. 

Gyorsabb és könnyebb munka

A festékszóró rendszerek segítségével időt takarítunk meg az ecsettel és hengerrel végzett munkához képest. Ez különösen nagy területek festésénél, de bonyolult elemeknél is tapasztalható.Nincs szükség a falak vagy mennyezetek sarkainak és széleinek ecsettel történő előfestésére .Ugyanis a  festékszóró segítségével gyorsan és egyenletesen kerül fel az anyag  így már egy rétegben is  jó fedést érünk el. A hengerrel történő újrafestés okozta barázdák és csíkok a múlté. Az ecsettel nehezen hozzáférhető sarkok és területek rekordidő alatt bevonhatók a pontosan szabályozható festék sugárnak köszönhetően.

Gépesített rendszerrel történik a :

- glettszórás
-hőszigetelés
-vakolatszórás
-vízszigetelés
-vakolás
-festés

Cégünk a legjobb minőségű alapanyagokkal  és legmodernebb építőipari eszközökkel dolgozik. A profi csapatnak és gépi megoldásoknak hála a megvalósítás pikk-pakk tető alá hozható.

  • Blikk
  • PiacProfit
  • ProfitLine
  • KNK
  • 10perc
  • Kanizsainfo