BEFEKTETŐKNEK

Fektessen be Budapest fejlődő ingatlan-piacába akár 18% éves hozammal. Ingatlanfedezetes befektetési lehetőségek garanciával 6 hónaptól akár 5 évig terjedő időszakra, már 10 M Ft-tól!

Ingatlanfejlesztések finanszírozása

ingatlanbefektetesek

Olyan befektetőket keresünk, akik tőkéstársként, pénzügyi befektetőként részt vennének ingatlanfejlesztési projektjeinkben.
Jellemzően Budapesten és közvetlen környékén, egy jól meghatározott értékelési stratégia alapján kiválasztott célterületeken magas négyzetméteráron, de a piac alsó szegmensében értékesíthető kis lakásokat, valamint népszerű méretű családi házakat fejlesztünk.

Ingatlanjaink és fejlesztési stratégiánk válságálló, mert az átlagemberek igényeire reflektálunk, jellemzően 30 millió Ft alatti ingatlanok kialakításával.

Spekulatív és luxus-befektetéseink nincsenek.

Emellett magas hozamot tudunk elérni projektjeinken, saját kivitelező-brigádunknak, piaci tapasztalatunknak, és kreatív, egyedi stratégiánknak köszönhetően.
Befektetőinknek ingatlan tulajdonjogot vagy jelzálogfedezetet adunk, az összeg mindvégig fedezett.
Lakóingatlan fejlesztéseinknél éves 18 % hozamot tudunk biztosítani.
A projekt méretétől függően már 150 millió Ft-tól tudunk tőkét befogadni, előzetesen részletesen kidolgozott, és szakértők által auditált üzleti tervvel.

Ha érdeklik a részletek, keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

Ingatlan-fejlesztő cég tulajdonrésze eladó

Dinamikusan növekvő, Európa több országában is befejezetett és előkészített projektekkel rendelkező ingatlan-fejlesztő cég 49%-os tulajdonrésze eladó. Több jelentős magyarországi és németországi beruházással, referenciával a háta mögött, kipróbált szakmai, alvállalkozói és üzleti kapcsolati körrel, folyamatosan növekvő árbevétellel kiváló lehetőség azoknak, komoly osztalék-lehetőséggel, akik stratégiai pozíciót kívánnak felvenni az ingatlan-piacon, és rendelkeznek az ehhez szükséges készpénzzel. Bővebb felvilágosítást személyesen adunk, a projektek részletes ismertetésével, kizárólag komoly, leinformálható érdeklődőknek.

Belvárosi beépíthető tetőtér, padlástér projektek eladók

general-kivitelezes

Belvárosban, körúton belül kedvező áron eladó tetőterek, tetőtér-projektek, akár építési engedélyes tervekkel, és megvalósítási árajánlattal együtt is.

650 nm tetőtér 1/1-es tehermentes tulajdonjogát, társasházi alapító okiratban rögzített beépítési lehetőségét tartalmazó cég 50%-os üzletrésze eladó olyan érdeklődőnek, aki a projekt finanszírozásába is hajlandó beszállni tulajdonostársként.

Zuglói, 1300 nm-es társasház-építésre létrejött projektcég 25%-os tulajdonrésze eladó.

Meglévő építési engedéllyel, tervekkel, indulásra kész kivitelezéssel komoly beruházóknak eladó, akik a tulajdonrész fejében a projekt részfinanszírozását vállalják. Kiemelkedő lehetőség azoknak, akik többszörös ingatlan-fedezet melletti biztonságban a szokásosnál sokkal magasabb profitot szeretnének realizálni befektetésükön, projektjükön.

Milyen hozamok érhetőek el ma a budapesti ingatlan-piacon?

Az új társasházi lakások eladási négyzetméter árait és a kivitelezés költségeit összehasonlítva láthatjuk, hogy nem ritka a kétszeres, háromszoros, sőt, négyszeres megtérülés sem. A költségek között még jelentős tényező a fejlesztési terület, telek, tetőtér bekerülési költsége, amely azonban kiemelkedő lokációban is elérhető 30-50-70.000 Ft/hasznos megépíthető nm áron.

A költségszerkezetet jelentősebb tételeit körülbelül így kell elképzelni nm-re lebontva:

  • Telekvásárlás költsége – 50.000 Ft/nm
  • Előkészítési költségek – 5.000 Ft/nm
  • Kivitelezési költségek – 250.000 Ft/nm
  • Értékesítési költségek – 15.000 Ft/nm
  • Mindösszesen 320.000 Ft/nm.

Természetesen nem minden nm-t tudunk eladni, fel kell építeni a közös helyiségeket, lépcsőházakat, szeméttárolót, gépészeti helyiségeket is, ezekre számoljunk 20%-ot: 384.000 Ft/nm.

general-kivitelezes
  • Eladási árak: belvárosban, Budán 750.000-1.100.000 Ft/nm
  • Külső kerületekben sem jellemző 450.000 Ft-os nm ár alatt új ingatlan.

 

Plusz tőkeáttétel lehetőség: az új ingatlanok értékesítésénél jellemzően nem is kell a teljes projektet előre, készpénzben megfinanszírozni, hiszen vannak banki projekthitel lehetőségek, és előértékesítési opció is. Ha ezeket is figyelembe vesszük – részben banki forrásból, kedvező kamatkörnyezet mellett, részben a leendő vevőinkkel finanszíroztatjuk a projektünket – a költségeink jelentős részét ki sem kell fizetnünk, tehát a befektetett pénzünkön fajlagosan még sokkal nagyobb profitot érhetünk el, mintha magunk fizettünk volna minden forintot a használatba-vételi engedélyig.

– Egy jó projektnél nem ritka az sem, hogy csupán előértékesítésből a kivitelezési költségek 80-90%-a fedezhető folyamatos finanszírozással.

Egy társasház vagy komolyabb tetőtér beépítésénél fontos az időtáv is, a megfelelő ingatlan kiválasztására, a szükséges felmérésekre, a tervek elkészítésére, engedélyeztetésére, az előkészületekre legalább 8-9 hónap szükséges, és körülbelül ugyanennyi a kivitelezésre is, az értékesítés jellemzően nem nyúlik el sokkal tovább a kivitelezés végénél, tehát 16-18-24 hónapos reális intervallumra lehet számolni a fenti megtérülést.

– Ha Önt érdekli ilyen ingatlan-befektetések lehetősége, keressen bennünket elérhetőségeinken kérdéseivel, ötleteivel. Alapos helyismerettel, széles kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

 

Cégünk a teljes projekt menedzsmentet vállalja, az ingatlan felkutatásától a tervezésen és kivitelezésen át az értékesítésig, kedvező feltételekkel.

Aktív ingatlan-portfólió menedzsment

Ha Ön érdeklődik az ingatlan-befektetések iránt, cégünkben szakértő segítségre találhat, amely egy kézben tartva az egész folyamatot, kezeli az Ön ingatlan-vagyonát a meghatározott célok szerint, kedvező feltételekkel.

Németországi ingatlanbefektetések.

Németország nagyobb városaiban tipikusan Münchenben és Berlinben vannak olyan top desztinációk ahol forintban 3- 4 000 000 Ft egy új építésű ingatlan négyzetméter ára. Ezekben a városokban keresleti piac van, nem tudnak annyi ingatlant építeni a fejlesztők amennyire szükség lenne a lélekszám folyamatosan emelkedik. Helyi ingatlanosok tapasztalatai szerint a versenyképes paraméterekkel kialakított új ingatlanokat három maximum hat hónap alatt lehet értékesíteni a meghirdetéstől számolva. A gyakorlatban ez azt jelenti hogy a legtöbb beruházás tervrajzról vagy még szerkezetkész állapotból elkel. Berlin különösen erősen fejlődő város ahol egymást érik a toronydaruk de a beköltözők száma messze meghaladja az építőipari kapacitást. 

Berlin
munchen

Németországi ingatlan befektetések ingatlanfejlesztések iránt érdeklődőknek ajánljuk a lehetőséget, amit helyi ügyvédi irodával és helyi ingatlanértékesítő partnerrel támogatva hoztunk létre. Befektetési lehetőség rövid távra extra hozammal olyan ingatlan fejlesztéseinkbe amik ezeken a területeken folynak. Kizárólag elérhető árú és nem spekulatív lakóingatlanok fejlesztésével foglalkozunk, amelyek 30-60-100 négyzetméteres társasházi lakások. Teljesen új épületek és felújított épületek is vannak, amelyek egy nagy régi házból átalakítva válnak új otthonná, otthonokká. Érdeklődjön konkrét projektjeinkről, ha többet szeretne megtudni, és érdekli ez a befektetési lehetőség, esetleg németországi ingatlant szeretne birtokolni.

Németországi ingatlanba fektetne ?

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT