SZAKIPARI MUNKÁKÉpületgépészet

Elege van már a házában, lakásában, ipari méretű ingatlanában kialakított víz-, gáz-, fűtés-, és klímaszerelés hibás kialakításából, működéséből? Az egész rendszert inkább lecserélné, vagy csak korszerűsítené? Esetleg csak ’kisebb’ problémák elhárításával (dugulás elhárítás, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése, gázkészülék cseréje, klíma felszerelés, stb.)kapcsolatban lenne szüksége sürgős segítségre? Ha a válasz ’igen’, akkor Ön minket keres! Lakótelepi lakás, családi ház vagy esetleg ipari méretű ingatlan tulajdonosa? Néhány éves, vagy igen régi elavult technológiával rendelkező rendszer van a birtokában?

- Mondhatjuk, hogy ezek a kérdések szakembereink számára szinte elenyésző fontosságúak, hiszen számukra nincs lehetetlen! Nem számít, hogy mekkora alapterületről van szó, mindegy, hogy a szóban forgó rendszer régi vagy csak néhány éves, ahogy az is mindegy, hogy csak kisebb, vagy nagyobb módosításról/javításról van szó, mi vagyunk a megoldás minden épületgépészeti kivitelezéssel, felújítással és tervezéssel kapcsolatban!
- Számunkra minden víz-, gáz-, fűtés-, és klíma kivitelezése, szerelése vagy akár megjavítása fontos! Legyen szó kisebb, vagy nagyobb munkáról! Szemünk előtt csupán három dolog lebeg. A lehető legrövidebb idő alatt megoldást találjunk a szóban forgó problémára..

Amennyire csak lehet, kíméljük pénztárcáját. Mindezt azonban úgy, hogy kiváló, és időtálló minőséget nyújtsunk! Egy szóval, hogy Önt is elégedett ügyfeleink táborában tudhassuk! Mi tudjuk, hogy komplett épületgépészeti rendszer kiépítését nem szabad feleslegesen túlbonyolítani, de a legjobb minőségre és pontosságra kell törekedni! Nos, erre törekednek szakembereink is! Esetleg Önnek is éppolyan fontos a környezet megóvása, mint nekünk? Ha igen, akkor egy újabb ok, amiért mi vagyunk a tökéletes megoldás az Ön számára, hiszen munkánk során előnyben részesítjük korszerű, energiatakarékos megoldások alkalmazását, mint például a kondenzációs gázkazán, a napkollektor, a falfűtés, a padlófűtés stb.

Miért válasszon minket?

Minden megkeresést azonnal rögzítünk, így 3 napon belül visszahívjuk ügyfeleinket és egyeztetünk a személyes bejárásról.
Az árajánlat elfogadása után azonnal el tudjuk kezdeni a munkát.
Minden munkára szerződést kötünk, amiben konkrét határidőt, és kötbért is vállalunk.
Megbízható ütemtervet készítünk munkáinkra és ahhoz tartjuk magunkat a munka során.
Széles anyagválasztékkal dolgozunk.
Munkatársaink minden esetben gondosan eltakarítanak maguk után a munka végeztével: ez nálunk alapkövetelmény!
Kizárólag megfelelő végzettséggel és referenciával rendelkező szakemberekkel dolgozunk, akik megbízhatóak, értik a dolgukat és tudják, hogy kell viselkedniük az ügyfelekkel (nem isznak és nem káromkodnak).
A munkáinkat fotókkal dokumentáljuk.
Már az első megrendelése után törzsvásárlói kártyával ajándékozzuk meg Önt, amely új megrendelés esetén 10% kedvezményre jogosít!
15 éve működő cégcsoport vagyunk, ezért biztos lehet abban, hogy mindig minden helyzetben számíthat ránk – nem fogunk eltűnni egy hónap múlva elérhetetlenül!
Számunkra fontos, hogy megfelelő minőséget, gazdaságos és biztos üzemelést, magas esztétikai igényt kielégítő munkát végezzünk, mindezt rövid határidő alatt.
Nálunk nincs kiszállási díj.
Csak a munka elvégzése után kérünk pénzt, amikor az ügyfél is elégedett, amelyről mindig számlát állítunk ki!
Rutinos, állandó szakember gárdával dolgozunk.
Az ajánlattétel után nincsenek rejtett plusz költségek, az ár nem változik!
Víz, fűtés, gáz, napenergia és szellőzés kivitelezéssel, szereléssel kapcsolatban.
Csapok, szifonok, Víztakarékos WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók javítása, cseréje.
Hideg-meleg vízórák cseréje teljes ügyintézéssel.
Csőtörések, csővezetékek, lefolyócsövek javítása és cseréje.
Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése.
A csaptelep javítástól – a teljes vízvezeték rendszer cseréig.
Csőtörések Gyors elhárítása, akár hétvégén is gázkészülék cseréjével kapcsolatban.
Régi csővezetékek felújításával, cseréjével kapcsolatban.
Vízóra-szereléssel és teljes ügyintézéssel kapcsolatba.
Falfűtés, padlófűtés tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban.
Központi fűtés kialakításával kapcsolatban külső-belső csatorna rendszerek kialakításával kapcsolatban.
Gépészeti sürgősségi hibaelhárítással kapcsolatban dugulás elhárítással kapcsolatban.
Kerti csap bekötésével és a télre való felkészítésével kapcsolatban.
Teljes vízhálózat kialakításával kapcsolatban mosogatógép és mosógép bekötésével kapcsolatban.
Fémszerkezetek gyártásával, szerelésével kapcsolatban.
Kazángyártással kapcsolatban.
Építőipari generál kivitelezésével kapcsolatban
Tervdokumentáció készítésével kapcsolatban
Kombi cirkó.

Klímaszerelés irodába, tetőtéri lakásba,

Fűtésrendszer cseréje (csövek, lapradiátorok).
Fűtésrendszer légtelenítése.
Megújuló energiaforrások alkalmazása (napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, geotermikus fűtés, stb) épület-automatizálás, redőnyöktől a garázsajtói

Klímaszerelés

Szereti Ön is a kényelmet? Nem szeretne lakására szaunaként tekinteni? Elege van már a nyakára csavart izzadt törölközőkből? Biztos Önnek is feltűnt már, hogy napjaink időjárása évről évre egyre szélsőségesebb, így nem ritka nyáron a 40 Celsius fok fölötti hőmérséklet, ami ellen lássuk be, hogy a ventilátorokkal nem nagyon tudunk harcolni.Nem keringtetni szeretné a meleg levegőt, hanem kellemes, hűs környezetben átvészelni a nyarat? Nem teheti meg, hogy leruccanjon a tengerpartra, vagy esetleg a Balatonra? Félve néz a nyár elébe? A nagy melegtől már napok óta nem tudja magát rendesen kialudni, forgolódik, felkel? Úgy érzi, hogy a kialvatlansága már a munkavégzésére is rányomja bélyegét, nem tud koncentrálni munkahelyén?.

- Ha nincs klímája, valóban marad – az egy-két heti pihenést leszámítva – a hosszú, forró és izzasztó nyári hőség! Mennyivel kellemesebb lenne egy hűs szobában kedvenc műsorát nézni, vagy barátaival elkortyolgatni egy pohár bort, ugye? Esetleg már van klímája, csak az feladta a meleg elleni küzdelmet, és beadta a kulcsot?Amennyiben megelégelte a meleg okozta kibírhatatlan állapotot, akkor nagyon jó helyen jár!
- Szakembereink ugyanis a legújabb szerelési követelményeket, valamint a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva végzik munkájukat, melyre eddig még egy esetben sem volt panasz, sőt! Szakképzett kollégáink udvariasak, megértőek, megbízhatóan végzik munkájukat, valamint gyors, precíz és tiszta munkavégzés jellemzi őket! Kérdései vannak? Bizonytalan?Kérje szakértőink díjmentes tanácsadását!


Otthonában nincs gond a hőmérséklettel, azonban munkahelyén olyan meleg van, hogy egyszerűen nem bír megmaradni, a munkájára összpontosítani? Ön is szívesebben vásárol egy kellemes, egyenletes hőmérsékletű irodában, üzletben? Esetleg további helyiségek hűtését tervezi? Ha igen, akkor eljött az ideje beújítani egy klímaberendezést! Nem tudja, milyen típust vegyen, hova érdemes felhelyezni? Nem gond, mi ezekben is segítünk! Helyszíni felmérést követően a megrendelővel egyeztetve szereljük fel a klímát a kért helyre. Szívesen látjuk el tanácsainkkal is, hogy ezzel a lehető leggazdaságosabb, leghatásosabb eredményt érjük el

Amiben segítségére lehetünk:

Teljes klímarendszer kiépítése.
Klímaberendezések karbantartása, javítása.
Háztartási hűtőgépek javítása.
Hűtőkamrák tervezése, építése.
Épületklimatizálás.
Készülékek beszerzése, beüzemelése teljes körű garanciával!
Ipari, kereskedelmi hűtők szerelése, karbantartása, szervizelése.