LAKÁSFELÚJÍTÁS GYORSAN, GARANCIÁVALItt az ideje, hogy újjá varázsolja otthonát! Gyorsan és jó áron szeretné lakásfelújításba fogni? A legjobb helyen jár!

Legyen szó festés-mázolásról, burkolásról, vezetékcseréről vagy kisebb javításról, készséggel állunk az Ön rendelkezésére! Komplett lakásfelújítás már 250 ezer forinttól, akár 2 hét alatt!

- Szükség esetén azonnal tudunk kezdeni, gyorsan, saját gépekkel dolgozunk, nem kell várnia az egyes munkafázisok között!
- Az Ön igényeinek megfelelően, akár azonnal kezdjük is a munkát és két héten belül végezhetünk is!

Nem kell mást tennie, mint szárnyalni engedni képzeletét, hogy belsőépítészünk kivitelező kollégáinkkal együtt segíthessen Önnek valóra váltani álmait!

Mi nem beszélünk mellé és nem teszünk üres ígéreteket , számlával és garanciával dolgozunk az Ön igényeire fókuszálva!

A mi szakmánkban az elégedett vevő a legjobb reklám: nem engedhetjük meg magunknak, hogy Ön ne széles mosollyal rázzon kezet műszaki vezetőnkkel, miután csapatunk levonult!

- Személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek!
- Ne habozzon, ossza meg velünk otthonával kapcsolatos vágyait, elképzeléseit!


Bátram kérdezheti szakértőnket, aki minden kérdésére lelkiismeretesen válaszolni fog, és újabb ötletekkel segít abban, mit és hogyan lehetne – szakmai szemmel – még jobban megoldani!

Hogyan dolgozunk mi?

48 órán belül visszahívjuk és egyeztetünk a személyes bejárásról!
Minden megkeresést rögzítünk, 1 napon belül visszahívjuk ügyfeleinket és egyeztetünk a személyes bejárásról.
A bejárást követő 48 órán belül – az adott munkától függően – elkészítjük az írásos árajánlatunkat, amihez minden esetben tartjuk magunkat
Az árajánlat elfogadása után akár azonnal el tudjuk kezdeni a munkát.
Munkatársaink minden esetben gondosan eltakarítanak maguk után a munka végeztével: ez nálunk benne van az árban, és alapkövetemény!
Megbízható, tiszta kollégákkal dolgozunk, akik nem isznak, és pontosan érkeznek a munkavégzés helyszínére.
Minden munkára szerződést kötünk, amiben konkrét határidőt, és kötbért is vállalunk.
Már az első megrendelése után törzsvásárlói kártyával ajándékozzuk meg Önt, amely új megrendelés esetén 10% kedvezményre jogosít!
38 éve működő cégcsoport vagyunk, ezért biztos lehet abban, hogy mindig minden helyzetben számíthat ránk – nem fogunk eltűnni egy hónap múlva elérhetetlenül!

Vállaljuk

Fürdőszoba felújítás
Panel fürdőszoba felújítás, vagy családi ház, hidegburkolatok elhelyezése, kád, zuhanykabin beépítése, mosdó, csaptelep átszerelése, mosógép-bekötés, és egyéb feladatok...gyorsan, szakszerűen, pontosan. Az igényes kialakításhoz szívesen adunk ötleteket Önnek, hiszen sok szépet láttunk (és csináltunk is) már!

Kérjen ajánlatot!
Teljeskörű lakásfelújítás
Bontás, rakodás, gépészeti, villamos szerelés, új rétegrend kialakítása, gipszkartonozás, falazás, burkolás, festés, díszítés...legyen az felújítás, bővítés, hozzáépítés, egy terasz vagy egy télikert kialakítása, számíthat ránk a profi kivitelezésben, igény esetén a belsőépítészeti tervezésben is.

Kérjen ajánlatot!
Panellakás felújítása
A jó öreg paneleket bizony időnként fel kell újítani, hogy ne egye meg élhetőségüket az idő vas(beton) foga. Nagy tapasztalattal állunk rendelkezésére, ha szeretne valami újat, többet kihozni lakásából, vagy másféle elosztásra, elrendezésre lenne szüksége.

Kérjen ajánlatot!
Családi ház felújítás
Családi ház felújítás, bővítés, hozzáépítés, vagy épp bontás, válaszfalak áthelyezése a lakásban, festés, burkolás, fürdőszoba-felújítás, konyhagépek beszerelése, megújuló energiák felszerelése, tetőfelújítás, ács-bádogos munkák, szeretettel várjuk ajánlatkérését, kérdéseit.

Kérjen ajánlatot!
Ház felújítások
Egy családi házon mindig van mit csinálni. Mi pedig örömmel várjuk a feladatokat, legyen az betonozás, tetőfelújítás-vagy csere, hozzáépítés, bővítés, átalakítás, beázás megszüntetése, injektálás, garázsépítés, vagy épp a teraszkorlát cseréje.

Kérjen ajánlatot!
Ház átépítés
Fő profilunk a családi házak, ikerházak kulcsrakész generálkivitelezése magánépíttetők számára, országosan, de elsősorban Budapesten és Pest megyében. Ha Ön komplett kivitelezőt keres, aki a tervezésben is szükség esetén segít, örömmel állunk rendelkezésére, írjon nekünk.

Kérjen ajánlatot!
Villanyszerelés
Cégünk 38 évvel ezelőtt villanyszerelő vállalkozásnak indult, az elektromos szerelések ma is meghatározó részét képezik a működésünknek. Villamos tervezés és kivitelezés, erős-és gyengeáramú rendszerek, megújuló energia telepítés, villamos hálózat felépítése - írja meg nekünk kérdéseit.

Kérjen ajánlatot!
Bontás, sittszállítás
A bontás önmagában is lehet tetemes feladat, de minden kivitelezési munka kötelező kezdőlépése. Ipari bontást, sittszállítást, konténeres fuvarozást vállalunk.

Kérjen ajánlatot!
Festés, díszítő festés
Társasházak, családi házak, lakások, üzemi területek, intézmények festése, mázolása, penészmentesítése, felületkezelése. Külső homlokzati hőszigetelés, Dryvit, Nikecell rendszerekkel, gépi vakolás, festékszórós gyors és látványos festési eljárás. Ha Önnek profi festőcsapatra van szüksége, bátran írjon nekünk.

Kérjen ajánlatot!
Burkolás
Ma jó burkolót találni nagyon nehéz, de Önnek sikerült, méghozzá nem is egyet, hanem egész burkoló-brigáddal állunk rendelkezésére. Kollégáink 15-20-25 éve a szakmában dolgozó, kipróbált mesterek, akik büszkék és igényesek a munkájukra, ezért nem burkolunk olcsón, és nem megyünk bele igénytelen árversenyekbe sem, viszont a munkánkra nincs is panasz...

Kérjen ajánlatot!
Gipszkartonozás
Szárazépítés, gipszkartonozás széleskörű ipari és lakossági tapasztalattal. Ha egy új falat szeretne otthonába, talán a leggyorsabb, legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás. Ipari csarnokok építésekor több 1000 nm gipszkarton-szerelési tapasztalatot szereztünk már.

Kérjen ajánlatot!
Falazás, vakolás
Kőműves és szerkezetépítő kapacitásunkkal önálló falazási, vakolási, födémépítési munkákat vállalunk.

Kérjen ajánlatot!