INGATLAN HASZNOSÍTÁSNe hagyja parlagon heverni üres négyzetmétereit!

Bérbe adjuk Önnek kihasználatlan területeit, értékesítjük elkészült beruházását, céljai szerint.15 év tapasztalattal, és az összes nagy ingatlan-hálózattal szoros kapcsolatban dolgozunk. Magyar és külföldi befektetői érdekcsoportokat kizárólagosan képviselünk. Ingatlan-alapok számára keresünk felvásárlási célpontokat.

- Partnerünk az összes értékesítő hálózat. A legbiztosabb, ha hozzánk fordul.
- 100% sikerdíjas rendszerben.

Vevőinek, bérlőinek a finanszírozásban, és szükség esetén az ingatlan átalakításában és berendezésében is segítünk. Ingatlana komplett hasznosítását hosszú távon is vállaljuk. Velünk komplett megoldásra talál! Érjen el magas megtérülést kreatív ötleteinkkel!

Nehéz az eladás, bérbe adás? Gondoljuk újra a projektet!

Segítünk Önnek, ha befektetése nem hozza a megfelelő számokat, ha az eredeti ötlet nem bizonyult sikeresnek. Egy ingatlan sokszor új funkcióját megtalálva lesz igazán hasznos és értékes. Egy önálló weboldal, egy jó videó, egy 3D terv, egy többnyelvű műszaki-és marketing leírás sokat segíthet az eladásban. Kiemelt ingatlanoknál, beruházásoknál ajánljuk!

- Gondolkodjunk, ötleteljünk együtt!
- Kérdése van? hívjon bizalommal!


Kurrens ingatlant értékesítene, de nem tudja, milyen áron tegye? Induljunk el fentről lefelé! Minimáláras vagy minimálár nélküli holland árverések megszervezését, lebonyolítását vállaljuk ingatlanok értékesítésére, fix árverési díj fejében. Kérjen ajánlatot!

A siker érdekében

Igénygenerálás befektetők számára
Kiemelt ingatlanok online marketing támogatása
3D látványtervek készítése az értékesítéshez
Értékesítési videók készítése
Ingatlanok átalakítása, funkcióbővítése
Bérlők felkutatása online marketing eszközökkel
Bérlői igénygenerálás
3D virtuális túra készítése
Nemzetközi képviselet
Projektjeinket külföldi befektetők számára, üzleti közösségekben, szakmai portálokon és zárt fórumokon is elérhetővé tesszük. Érjen el velünk olyan réteget, amit senki mással nem tud!

Kérjen ajánlatot!
Projekt generálás
A befektetők szemével! Az ingatlant nézzük kockázat/nyereség alapon. Mit tud jelenleg, és mi benne a rizikó? Hány százalékos megtérülést hoz? Milyen a bérlői mix? Milyen a kihasználtság? Mikor és mennyi beruházást igényel? Hogyan lehetne fejleszteni?

Kérjen ajánlatot!
Ingatlanból projektet
Pénzügyi szemmel közelítjük meg a célt, és tálaljuk olyan befektetőknek, akiket a hozam, és nem az ingatlan érdekel. Igényt generálunk alapos szakmai előkészítéssel – amit senki más nem végez! A munka nagy, de a siker egy jó ingatlannál szinte garantált.

Kérjen ajánlatot!