FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁSFürdőszoba, panel fürdőszoba felújítása

Professzionális szakembergárdával állunk rendelkezésére bármilyen fürdőszobával kapcsolatos kisebb-nagyobb javítási, illetve felújítási feladat elvégzéséhez! Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani - munkatársaink több, mint 25 éves tapasztalata garancia Ügyfeleink számára!

- Csapok, csaptelepek cseréje, szerelése. Vízvezeték szerelés, vízvezeték cseréje, áthelyezése. Fürdőkádak, sarokkádak beépítése, beszerelése, cseréje
- Zuhanytálcák, zuhanykabinok beépítése, beszerelése, cseréje. Mosdókagylók, WC csészék, WC tartályok beszerelése, bekötése, cseréje.Radiátorok, törülközőszárítók beépítése, cseréje.

Mivel a vizesblokk beszerelése során szinte biztosan szükség lesz a vízszerelésen és vízszerelőn kívül más egyéb szolgáltatásokra is célszerű minden munkaterületre tapasztalt szakembereket hívni, hogy a komplett felújítás során minden a lehető legoptimálisabb ütemben haladjon és készüljön el a felújított lakrész, lakás, vagy a ház vízes rendszere. Ha nem tud dönteni, vagy tanácsra van szüksége, kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak, megosztják Önnel tapasztalataikat és az adott helyzethez mérten ismerteti a lehetséges megoldásokat, és annak költségvonzatait, illetve a javítás módját, idejét!

Amit garantálunk:

Minden megkeresést rögzítünk, 48 órán belül visszahívjuk ügyfeleinket és egyeztetünk egy személyes konzultációról, ahol szakértőnknek elmondhatja igényeit.
Legyen szó új ingatlan építéséről vagy felújításról készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Belsőépítészünk az Ön igényeit figyelembe véve elkészíti a 3D-s látványterveket, amely segít a döntésben.
A tervek elfogadását követő 48 órán belül kollégánk INGYENES írásos árajánlatot készít.