ÉPÍTŐIPARI TERVEZÉS, ENGEDÉLYEZÉSI TERV KÉSZÍTÉSEMesélje el nekünk álmait, hogy megvalósíthassuk őket.

Hétvégi nyaralótól a palotáig, megtervezzük és megépítjük Önnek azt a környezetet, amiben egy kicsit - megáll az idő.
Cégünk kiterjedt mérnöki kapacitással rendelkezik, így a kivitelezést és a tervezést egy kézben tudhatja. Ez mindenképp előnyös és a munkavégzés során megkönnyíti a kommunikációt, hiszen az építész egyben tervezői művezetést is végez majd, saját kollégái közreműködésével. Amennyiben nem szeretne egyedi ház tervet, meglévő “típus” – terveinkből is választhat! Legyen az könnyűszerkezetes ház, vagy tégla.

- Családi házak, sorházak, kisebb építmények tervezését 2.500 Ft/nm + ÁFA ártól vállaljuk, ha velünk kiviteleztet, nagyobb projekteknél egyedi árakat adunk. Építéskivitelezéssel együtt szerződő Megrendelőink számára, a generáltervezést fenti csökkentett áron vállaljuk, így a kivitelezés díja kedvezőbb lehet Önöknek.
- Keressen Bennünket, és beszélgessünk elképzeléseiről!

A tervezővel való első találkozás előtt érdemes képeket gyűjteni az internetről, milyen típusú házak tetszenek Önnek, milyen megoldásokat szeretne, és rajzolni akár kockás papírra egy skiccet, a szükséges helyiségekről, azok elrendezéséről, megrajzolni egy – nem szükségképp méretarányos – hozzávetőleges alaprajzot. Hívjon Bennünket bizalommal!