ÉPÍTŐIPARI GENERÁLKIVITELEZÉSNálunk a megfizethető ár ötvöződik a generálkivitelezés során a stabil, biztosított, kiváló megvalósítással.

Az építőipar örök problémája a megrendelők számára, hogy a kis cégek, egyéni vállalkozások gyakran nem tudnak olyan stabil, a generálkivitelezés során, minőséget és kényelmes megoldást kínálni, mint a nagyobbak, amelyek viszont nem minden esetben megfizethetőek.

- Nálunk a megfizethető ár ötvöződik a stabil, biztosított, kiváló megvalósítással. Nincs mellébeszélés, apró betű, pótárazás!
- A generálkivitelezés során céges, intézményi és lakossági ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk, a legnagyobbtól a legkisebb projekt-méretig, azonos minőségben.

Cégünk nem projektcég, minden munkájára garanciát vállal, szerződéssel és számlával, állandó szakember-gárdával dolgozik. 30 éves szakmai múltunk és 23 fős dolgozói állományunk is mutatja ezt. Minőségbiztosítási rendszerünk a legkisebbtől a legnagyobbig minden projektünk során szavatolja a magas színvonalú kivitelezést. NATO beszállítói tanúsítvánnyal, ISO minőség-biztosítási rendszerrel, állami, és multinacionális referenciákkal rendelkezünk. Felelősség-biztosításunk minden munkánk mögött ott áll, ha hibázunk, vállaljuk az anyagi felelősséget – szerencsére erre nem szokott sor kerülni.

Kérje ingyenes ajánlatunkat generálkivitelezésre most, minden kötelezettség nélkül – és hasonlítsa össze más generálkivitelezőkével!

Tegyen Bennünket próbára – a puding próbája az evés! Kérje ingyenes ajánlatunkat most, minden kötelezettség nélkül – és hasonlítsa össze más generálkivitelezőkével! Nincs vesztenivalója, kérjen ajánlatot most!

- Többéves építőipari tapasztalattal a hátunk mögött mindenkinek, aki építkezésre adja fejét, azt tanácsoljuk, hogy olyan generál-kivitelezőt válasszon, aki megfelelő és ellenőrizhető referenciával rendelkezik.
- Legyen mindig gyanakvó, ha túlságosan alacsony árajánlatot kap!


Végül mindig bizonyosságot nyer az, hogy a legolcsóbb árat ajánló cég valójában a legdrágább, de akkor már lehet, hogy túl késő. Mindig gondolkozzon előre!


Építsen biztonságosan! Nem vagyunk a legolcsóbbak, de a legjobb minőséget kínáljuk.

Az ügyfelek gyakran hiszékenységük csapdájába esnek. Gondolkodás nélkül rábólintanak olyan építési tervekre és árajánlatokra, amelyek látszólag jutányosak, és a cég honlapján lévő szép referencia fotók is ezt erősítik meg bennük. Csípőből utasítanak el igényes, minőségi munkát végző vállalkozókat pusztán azért, mert drágállják az árat.

- Nem is gyanakodnak arra, hogy az olcsóság látszata pusztán egy üzleti fogás, amivel az ügyfél azt a kockázatot vállalja, hogy az épület nem lesz kész időre, nem úgy és nem abban a minőségben készül el, amiben előzőleg a kivitelezővel megállapodott.
- Előfordulhat az is, hogy a tisztességtelen módon alvállalkozókra bízzák a munkákat, akiket nem fizetnek ki és ennek sokszor a jóhiszemű vevő issza meg a levét.

Ezért jelszavunk: építsen biztonságosan! Nem vagyunk a legolcsóbbak, de a legjobb minőséget kínáljuk. Bízunk a csapatunkban és ami emberileg és szakmailag lehetséges, mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért.

Miért válasszon minket?

48 órán belül visszahívjuk és egyeztetünk a személyes alálkozásról!
A tervekből konkrét, tételes, írásos ajánlatot, költségvetést készítünk, amihez minden esetben tartjuk magunkat!
A munkát az ajánlat elfogadása után rugalmas kezdési határidőt adunk!
Minden munkára szerződést kötünk, amiben kötbért is vállalunk!
A projekt méretétől függően biztosítást kötünk!
Garantáljuk, hogy nem lesz balesetveszélyes a lépcső és nem fog kidőlni a korlát!
Garantáljuk, hogy nem repedezik fel a beton!
Garantáljuk, hogy nem kell újra és újra szakembereket hívnia, mert elsőre minden tökéletes lesz, olyan, amilyennek megálmodta!

Szakterületeink

Generálkivitelezés, magasépítés
Cégcsoportunk 38 éve a generálkivitelezés stabil szereplője a régióban. Családi vállalkozásként indultunk, és mára meghatározó projektek lebonyolításával is büszkélkedhetünk. Áraink elérhetőek mindenki számára, és reálisak. Családi házak, ikerházak, társasházak szerkezetkész, fűtéskész vagy kulcsrakész építése, tégla, bennmaradó zsalus, könnyűszerkezetes technológiákkal, bontás, műemlék-restauráció, intézmény-felújítások, építmény bővítések, tetőtér-beépítés, zöldmezős beruházások, ipari parkok, lakóparkok építése megfelelő kapacitással és szakértelemmel.

Kérjen ajánlatot!
Mélyépítés, útépítés
A mélyépítés minden területén komoly önkormányzati és ipari referenciákkal, megvalósult projektekkel rendelkezünk, mind alvállalkozóként, mind fővállalkozóként. Saját gépparkkal, gépjárművekkel dolgozunk, szállítunk. Kérje tanácsunkat, véleményünket már a tervezett projekt kezdeti stádiumában, hogy időt és pénzt takaríthassunk meg Önnek évtizedes tapasztalatunkkal.

Kérjen ajánlatot!
Épületgépészet
Víz-gáz-fűtés-szerelést, klímaszerelést, légtechnikai szerelést, karbantartást, megújuló energiaforrások telepítését, gazdaságos épületek, passzívházak és alacsony energia-igényű házak tervezését, kivitelezését vállaljuk gépészeti oldalról és generálkivitelezésben egyaránt. Közművek behozatalától, ELMŰ-FŐGÁZ és egyéb hivatali ügyintézésektől a kerámiafűtésig vagy a fűtött üvegfelületekig mindenben segítjük Önt, egy kézben tartva a projektet.

Kérjen ajánlatot!
Villanyszerelés
Cégünk a kezdetek kezdetén villanyszerelő vállalkozásként indult, és az elektromos munkák a mai napig hangsúlyos részét teszik ki a működésünknek. Erős-és gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, fejlesztése, magán-intézményi-és a piaci szektor részére.

Kérjen ajánlatot!
Gyengeáramú elektronikai munkák, riasztószerelés, épületautomatizálás
A gyengeáramú elektronika sokrétű, specialistákat igénylő terület, melynek kivitelezését csak kevesen tudják szakszerűen, minden igényt kielégítően, tanácsokat is adva, egy kézben elvégezni. Az okosházaktól az elektromos garázskapuig - bármi kérdése támad, forduljon bizalommal hozzánk!

Kérjen ajánlatot!
Megújuló energiaforrások felszerelése, telepítése
Hőszivattyú, napkollektor, napelem, geotermikus energia, okosház, passzívház - kérje szakértőnk véleményét, energetikai számításait, hogy lássa, mivel jár a legjobban - kivitelezéshez magasan képzett szakmai csapattal, energetikus szakmérnökkel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot!
Épületasztalos terület
A födémek profi zsaluzása nem gyerekjáték, érdemes az erre szakosodott szakemberekre bízni, mert nem ugyanaz lesz a végeredmény, ha "akárki" csinálja meg. Épületasztalos szakembereinkkel a zsaluzás, a nyílászárók beépítése, bontása, a lépcsők építése, az épületasztalos szerkezetek létrehozása területén várjuk kérdéseit, megrendelését.

Kérjen ajánlatot!
Burkolás, hőszigetelés, kőműves-munkák, gipszkartonozás
A befejező építőmesteri, belsőépítészeti munkálatok, és a szerkezetépítés mind-mind fontos részei a generál-kivitelezési tevékenységünknek, de részfeladatokban is számíthat ránk. Ha jó csapatot, burkolót, gipszkartonost, kőművest keres, várjuk kérdéseit, megrendelését.

Kérjen ajánlatot!
Festés, mázolás, díszítő festés
Társasházak, családi házak, lakások, üzemi területek, intézmények festése, mázolása, penészmentesítése, felületkezelése. Külső homlokzati hőszigetelés, Dryvit, Nikecell rendszerekkel, gépi vakolás, festékszórós gyors és látványos festési eljárás. Ha Önnek profi festőcsapatra van szüksége, bátran írjon nekünk.

Kérjen ajánlatot!
Nyílászáró gyártás, beépítés (ISOLA saját márka)
Cégcsoportunk 2009 óta az ISOLA nyílászáró-márka tulajdonosa, mely egy rendkívül kedvező ár-érték arányú, kiváló minőségű, északi technológiás műanyag nyílászáró-család, verhetetlen hő-és hangszigetelő képességgel, valamint biztonsági megoldásokkal. Luxuskategória- alapáron.

Kérjen ajánlatot!
Bontás, szállítás, rakodás
A bontás önmagában is lehet tetemes feladat, de minden kivitelezési munka kötelező kezdőlépése. Ipari bontást, sittszállítást, konténeres fuvarozást vállalunk.

Kérjen ajánlatot!
Műemlékvédelem, rekonstrukció
2009 óta foglalkozunk műemlék-és műemlék-jellegű épületek állagmegóvásával, rekonstrukciójával, felújításával. Ezen a területen kevés építőipari cég bír nagy tapasztalattal, de büszkék vagyunk rá, hogy néhány év alatt már jelentős nevet szereztünk a szakmában, és több budapesti kerület ingatlanjain, és vidéki kastélyokon, kúriákon is dolgozhattunk már.

Kérjen ajánlatot!
Stukkók
Gipszstukkók készítése egyedi igények szerint, reális áron, a legmodernebb technológiákkal - ékesítse klasszikus stílusú otthonát klasszikus látvány-elemekkel.

Kérjen ajánlatot!