CSALÁDI HÁZ KIVITELEZÉS, ÉPÍTÉSHa Ön is szeretné valóra váltani álmait, és nem megalkudni vállalhatatlan minőséggel a családi ház kivitelezés során, a legjobb helyen jár!

A saját családi ház építés,sokszor már egész korán kezdődik! Sokan már gyermekként megálmodják, akár le is rajzolják, hogy néz majd ki saját lakásuk, házuk. Elképzelik a színeket, a hangulatokat, a reggeliket a teraszon, a madárcsicsergésben, a nappali hűvösét a forró nyári napokra, a medence csobogását, a kandalló ropogását. Ha Ön is szeretné valóra váltani álmait, és nem megalkudni vállalhatatlan minőséggel, a legjobb helyen jár!

- A családi ház kivitelezés, építés során. Önnek és családjának egy stabil, minőségi alapanyagokból, hozzáértő szakemberek által megépített Otthonra van szüksége!
- Fontos, hogy megbízható szakembereket kérjen fel családi háza építésére, akik GARANCIÁT is vállalnak.

Építészmérnökünk, aki megtervezi az Ön házát, messzemenően figyelembe véve az Ön igényeit, személyesen irányítja az építkezést, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy Ön elképzelte, hiszen házat nem építünk minden héten, igaz? Nem mindegy, hogy életünk álmát kire bízzuk, ne kockáztasson! Ne vesztegesse el megtakarított pénzét! Spórolja meg a rengeteg idegeskedést és vesződséget! Velünk kulcsrakész megoldást kaphat, pincétől a padlásig, számlával, garanciával, megfizethető áron és gyorsan!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, aki egy szép, nyári napon házépítésre adta a fejét.

A családi ház kivitelezés során mem tudta, milyen nagy fába vágta a fejszéjét. Kiválasztott egy építészmérnököt, akit egy barátja ajánlott, és az nekilátott a terveknek. A tervezés nem lett tökéletes, de mivel szerződést nem kötött a tervezővel, kénytelen volt gyorsan felvenni egy személyi kölcsönt a számlavezető bankjától.

- Rossz szájízzel, de elkezdett jelzálog alapú építési hitelek után nézni, hogy meglévő kis házikóját a tervek szerint átépíthesse.
- Néhány hetes utánajárás után meg is találta a megfelelőt, és a papírmunkák után nekilátott kivitelezőt keresni.


Sokan jelentkeztek a munkára, de nem tudta igazából, mi alapján válasszon. Jött egy szimpatikus csapat, rájuk bízta a házat, mert adtak egy jó árat, kockás papíron, ceruzával, pecsét és aláírás nélkül. A hitelfelvétel megtörtént, a folyósítások megkezdődtek, és jöttek a meglepetések. Az anyagárak bizony emelkedtek az előzetes kalkulációkhoz képest.


Ne hagyja magát átverni, ne hagyja romba dönteni élete álmát! Válasszon minket, ha korrekt munkavégzést vár el, korrekt árakért!

Emberünknek a családi ház építés alkalmával egyszer csak elfogyott a pénze, a hitele, még a kocsiját is eladta, amikor észrevette, hogy a háza nem egészen úgy készül, ahogy ő azt eltervezte. Az ajtónyílások mintha kicsit furán dőlnének, az aljzatbeton mintha még nem száradt volna ki teljesen. A szobák belmagassága valahogy 2,55-helyett 2,20-ra sikerült! Késő volt reklamálni: kapta a fenyegetéseket, hogy ha nem fizet, azt is lebontják, amit eddig csináltak. A végén sikerült kitessékelnie a „munkásokat” a területről, akik a munkát nem fejezték be, és ő ott állt félig kész tetővel, szerkezet kész szobákkal, és minden pénze ráment.

- Kíváncsi rá, hogyan lehetett volna ezt a történetet másképp és sokkal rövidebben mesélni? Hogy lehetett volna ebből „happy end”?
- Ha az ember körültekintően választ, olyan kivitelezőt, aki egyben tervez is, garanciát ad a munkájára, és a tisztességesen megírt ajánlatot korrekt szerződés követi, mindez nem történt volna meg.

Ne hagyja magát átverni, ne hagyja romba dönteni élete álmát! Válasszon minket, ha korrekt munkavégzést vár el, korrekt árakért! Kérje ingyenes konzultációnkat most! Családi ház építés már 170-180.000/m2-től és akár már három-négy hónapon belül felépítjük otthonát! – Nagy létszámú munkaerőt alkalmazva, biztos anyagi fedezettel állunk neki az építkezésnek!

Gyakori hiba, hogy:

Az ügyfél nem köt szerződést a kivitelezővel, amely hiányában csak a munkákat végző szakemberek jóindulatában bízhat, hogy megfelelő körültekintéssel végzik majd el a rájuk bízott feladatokat.
Az egymást követő munkafázisokat mások végzik, így reklamáció esetén az ügyfél – mivel nem tudja eldönteni kinek lehet igaza – kénytelen elfogadni a hibás kivitelezést.
Házépítésnél nem költ tervezésre, amelyből rengeteg hiba adódhat, ha a megrendelő nem rendelkezik építész végzettséggel.
A tervező és/vagy a kivetelezők hozzá nem értését tükrözi, hogy már az alapozásnál problémák vannak. Fontos, hogy az alap a fagyhatár szintje – amely érték hazánkban 80 cm – alattig érjen. Ha ez nem történik meg, a fagyhatár és az alap között felgyülemlett víz potenciális megfagyása következtében térfogata megnövekszik, és az alapot így megemelve károsítja a családi ház szerkezetét.
Az sem mindegy, hogy milyen alapanyagból épülnek fel a családi ház falai. Ez nagyban meghatározza ugyanis az épület élettartamát. Előfordulhat, hogy az önmagukat építési vállalkozónak nevező kóklerek sittből építik fel a gyanútlan megrendelők házát, akik nem sokáig örülhetnek szép új otthonuknak.
Sok esetben előfordul, hogy a hőszigetelés nem megfelelő, így a lakók számára rémálom a fűtésszezon, nedvesednek a ház falai, lemállik a vakolat.
A rossz minőségű anyagból készült nyílászárók eldeformálódnak.
A tetőtér utólagos beépítésekor is felmerülhetnek problémák, mert ha szakszerűtlenül végzik, rendszeresen beázhat a tető.

Velünk mindezt elkerülheti, mert:

Mindig kötünk szerződést ügyfeleinkkel, amelyben GARANCIÁT vállalunk.
Kizárólag megfelelő végzettséggel és referenciával rendelkező szakemberekkel dolgozunk, akik megbízhatóak, értik a dolgukat és tudják, hogy kell viselkedniük az ügyfelekkel (nem isznak és nem káromkodnak).
Ha kell, az alapoktól a tetőig megtervezzük és felépítjük álmai ingatlanát, amelyre mindvégig úgy tekintünk, mintha a saját családunk számára építenénk!