ASZTALOS MUNKÁKKorláttól a bútorokig!

Profi szakembereink az Ön igényeinek legjobban megfelelő megoldást valósítják meg. Több mint 20 éves szakmai tapasztalat áll a hátunk mögött, ami párosul az igényes munkavégzéssel és a megvalósítás örömével, ami garantálja, hogy Ön azt kapja, amit szeretne. Az Ön elképzelése és a mi tapasztalatunk találkozásából biztosan az a végeredmény jön létre ami praktikus, jól használható, tartós és esztétikus.

- Bútor gyártás, javítás. Kerti, kültéri fa bútorok, építmények, tárolók gyártása.
- Fa nyílászárók javítása, gyártása.

Nagyon sok egyedi bútort, megoldást készítünk, szinte mindig összevetik az árat a kész megoldásokéval. Tapasztalatból mondjuk, ami pont olyan, mint amit szerettem volna, ami pont kitölti a rendelkezésre álló teret, praktikus és szép is, nem, vagy nem jelentősen drágább ahhoz a megoldáshoz képest, mint amit készen lehet kapni, amit el kell vinni, össze kell rakni, helyére kell tenni. Mi mindent készre, a helyére gyártunk és teszünk, Önnek csak használni kell, legyen az irodabútor, konyha, fürdőszoba, vagy bármilyen más bútor!

Amit garantálunk:

Minden megkeresést rögzítünk, 48 órán belül visszahívjuk ügyfeleinket és egyeztetünk egy személyes konzultációról, ahol szakértőnknek elmondhatja igényeit.
Legyen szó új ingatlan építéséről vagy felújításról készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Belsőépítészünk az Ön igényeit figyelembe véve elkészíti a 3D-s látványterveket, amely segít a döntésben.
A tervek elfogadását követő 48 órán belül kollégánk INGYENES írásos árajánlatot készít.